Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex układ - czy wypada

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu poznałam faceta z którym bardzo szybko wylądowałam w łóżku. Między nami zaiskrzyło, widziałam że mu sie podobam i ze chcialby cos wiecej. Ja jednak nie chce sie z nikim na razie wiazac z powodow osobistych. Po ok tygodniu sytuacja sie powtorzyla i uzgodnilismy wspolnie ze jesli bedziemy sie widywac to tylko po to. Jednak wiadomo że wpaja sie kobietom ze to facet musi odzywac sie pierwszy i wykazywac inicjatywe i boje sie pierwsza do niego zagadywac zeby nie wyjsc na nachalną. On raczej nie jest z tych co codziennie pisze smsy na dobranoc, a mnie brakuje pewnosci siebie. Czy wypada mi pierwsza do niego pisac i sugerowac spotkanie? Obydwoje mamy po 27 lat.

Gość Sexfan
Jak tylko masz ochotę to pieprz się z nim ile wlezie. Na co czekasz mówią że jak nie dasz chłopakom to dasz robakom :-)

Gość ja to przeżyłam !
Idź za ciosem! Warto i wypada ujawnić i zrealizować swoje fantazje...Bądź szczera i spontaniczna...Przejmij inicjatywę...faceci lubią zdecydowane kobiety,choć nie każdy się do tego przyzna.... Sexfan ma rację,choć przysłowie jest trochę prostackie...:-) Nie żyjemy w średniowieczu,możesz odezwać się pierwsza. Powodzenia i mega wrażeń!!!