Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aster 261

tabletki osłonowe

Polecane posty

Gość aster 261

biorę tabletki Daylette, chcę niedługo zacząć brać jakieś tabletki osłonowe, na wątrobę i libido, jakie możecie mi polecić? ginekolog powiedział, że mam zacząć jakieś brać i mu pokazać, co wybrałam, więc myślę, że jakaś rada może się wcześniej przydać :)

Gość gość
żadnych nie biorę. Z wątrobą wszystko OK, badam regularnie, na libido też nie narzekam. A te tabsy to i tak ziołowe (zielona herbata, imbir, żeń-szeń, mniszek lekarski). Lepiej herbatki ziołowe pij

Gość aster 261
no ja właśnie mam znacznie mniejsze libido i chciałabym coś z tym zrobić. podzielcie się, z czego korzystacie i czy działa, proszę ;)

Gość gość
wierzysz, że zielona herbata poprawi Twoje libido?

Gość aster 261
nie wiem, dlatego szukam opinii osób, które się na tym już poznały :) jeśli takie tabletki nie działają, to co może pomóc?

Gość gość
pomoże tylko partner, który sprawi, że będziesz miała ochotę na seks :)

Gość gość
tyle, że większość facetów jest beznadziejna w łóżku, myślą, że po minucie gry wstępnej jesteśmy już gotowe na seks. Na to niestety tabletek nie ma. Jak facet jest kiepski, to nic dziwnego, że kobiety nie mają ochoty.

Gość aster 261
akurat mój facet nie jest słaby, wcześniej kochaliśmy się codziennie, teraz dwa razy w tygodniu... niby mnie pociąga, ale nie mam jakby ochoty robić czegoś dalej. chociaż jak już do czegoś dojdzie to jest fajnie. i chciałabym, żeby było tak jak dawniej

Gość aster 261
a gra wstępna może być długa, nawet 30 minut, bo jemu zależy, żebyśmy oboje tego chcieli, tyle że to średnio pomoga, gdzieś w połowie przypadków

Gość gość
Oslona na watrobe to dobry jest Sylimarol,sama biore ,2 razy dziennie.

Gość gość
zeby podnieść libido potrzeba zmienić wartość pewnych hormonów, ale zmieniając wartość hormonów na takie które podniosa libido = powrót do płodności natura to tak wymyśliła beznadziejnie, że kobieta chce najbardziej kiedy nie może, bo jest płodna, a jeśli bierze tabletki to eliminuję fazę płodną czyli nigdy tak nie będzie chciała na tabletkach jak bez... natura, uważam, kobiety dyskryminuje a jak do tego sie trafi facet co tylko o sobie mysli ... ;(

Gość aster 261
a może on wpłynąć również na libido?

Gość aster 261
niby jest tak, jak mówisz, ale znam wiele kobiet, które mimo hormonów mają bogate życie seksualne...

Gość gość
każdy ma inną gospodarkę hormonalną ale uwierzcie mi ludzie - hormony regulują u kobiety WSZYSTKO hormony sa MAGICZNE