Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arcadioosh

Wstydliwa, zahukana dziewczyna.

Polecane posty

Gość Arcadioosh

Hej. Jestem od niedawna w związku z I. Jestem w niej zakochany, jest piękną i uroczą kobietą, ale jest jedno ale : ona jest strasznie nieśmiała i nieobyta towarzysko. Gdy jesteśmy ze sobą sam na sam, jest super, ale wystarczy, że wyjdziemy gdzieś do klubu ze znajomymi, by te braki się ujawniały. I. zamyka się wtedy w sobie i nic nie mówi, tylko się przygląda innym. Widać, że brak jej swobody w kontaktach z ludźmi, to że jest wstydliwa. Moi kumple zauważyli to i pytają czemu jestem z taką dziwaczką i radzą bym znalazł sobie inną dziewczynę. A ja sam już nie wiem. Kocham ją, ale jest zbyt nieśmiała i przez to zdziwaczała. Sama przyznała, że dopiero od niedawna częściej wychodzi z domu i nigdy nie miała większej styczności z facetami.

Gość Arcadioosh
Co sądzicie o tym?

Gość kotkahjk
jak chcesz być prawdziwym facetem powiedz cos w stylu żeby spadali na drzewo ,a ona z czasem będzie smielsza ale jeśli koledzy maja Ci mowic kto dla Ciebie lepszy to może faktycznie poszukaj jakies lalki która będzie blyszczec towarzysko co kto lubi

Gość Arcadioosh
Dlaczego? Może rozwiń swoją wypowiedź.

Gość kotkahjk
czyli jak wyskoczy Ci wrzod na nodze utniesz noge?:-) no fajnie fajnie

Gość Arcadioosh
Mówię, żeby dali spokój, bo jej nie znają i nie im oceniać, ale ci i tak sobie z niej żartują. Wkurza mnie to, ale muszę przyznać, że nie mam z nią łatwo. Dużo czasu zajęło mi przekonanie jej do siebie, a teraz, gdy już jesteśmy parą, ona nadal ucieka czasem w swój świat. Wiem, że mnie kocha, jest czuła i oddana, ale i tak mam chwile zwątpienia.

Gość kotkahjk
piekna urocza dziewczyna jest wrzodem?zazdrosnik

Gość Arcadioosh
Urodę to ona ma, aż się zdziwiłem, że jeszcze się ostała specjalnie dla mnie, ale jak widać miałem szczęście :) Martwi mnie natomiast jej psychiczna blokada w stosunku do innych.

to ją zostaw i ciesz się życiem:D będzie ładniejsza i otwarta. ja bym Cię zostawiła, bo zamiast z nią to rozwiązać obsmarowujesz jej urodziwą d**ę na forum z innymi kobietami:D więc jak nie chcesz mieć problemu pokaż jej ten temat.

Gość Arcadioosh
To mam to olać i wspierać swoją niewiastę w walce z nieśmiałością, tak?

Gość kotkahjk
broken jestem kotką nie kotkiem :/

Gość Arcadioosh
Nie obsmarowuję, po prostu chcę z kimś porozmawiać na ten temat. Nie spotkałem nigdy wcześniej takiej dziewczyny, która do tej pory mało co kontaktowała się ze światem.

Gość kotkahjk
tak wlasnie zrob,i pomagaj jej w tym np.w gronie mniejszym nie 7 kolegow ale np. 3 osoby zadaj jej jakies pytanie wkrecaj ją powoli do rozmowy pytając o cos przy nich niech ma okazje pogadać sam na sam z kims z Twoich znajomych powoli się otworzy

ale ona chce walczyć czy tak jej dobrze, tylko Ty robisz problem?:D jeśli sama bym się nie zmotywowała nie zrobiłabym tego również dla kolesia, któryc pisze "kocham ją, ale" problemy psychiczne załatwia się dla SIEBIE czy ona od początku wiedziała, że to ma być związek typu towarzyskiego, a nie romantycznego?

Gość kotkahjk
nie słuchaj broken to mąciwoda:-)

Gość gość
Ta broken to jest jakas psychiczna. Pewnie tabletek nie zazyla.

też jestem nieśmiała i kocham swoją naturę. wątpię, żebym się zmieniła, bo inaczej mnie zostawi jakiś frajer bez jajec co się lęka kolegów.

i nie obrażaj mnie z gościa, bo piszę prawdę, a na kafe walczy się o związki nawet c*****e, bo nic innego nie macie:D

Gość kotkahjk
nieśmiała jesteś i delikatna jak walec :-)

Gość TurquoiseMarina
Nie pomyślałeś, że ona może źle czuć się z Twoimi znajomymi?Może nie odpowiada jej ich sposób bycia, odzywki? Jeśli oni z niej w głębi duszy kpią, zapewne ona to wyczuwa i dlatego zamyka się w sobie.

Gość TurquoiseMarina
Ja też jestem nieśmiała i uchodzę za dziwaczkę, bo lubię dużo czasu spędzać w samotności napawając się ciszą, ale mam swoich wiernych sympatyków :D

Gość gość
Nie rozmawiaj z tą brokeninsi to chora osoba.Sama sie przyznała.

nie jestem delikatna, to już sama sobie dopowiedziałaś. nieśmiała osoba to dla Ciebie taka, co boi sie pisać prawdę?

Gość Arcadioosh
jak ostatnio się z nimi widziała pluli na nią i wyzywali od szmat:( pytałem ją, dlaczego wywołuje tak niekorzystne wrażenie, ale się rozryczała:O jest strasznie zahukana.

Gość kotkahjk
czyli uważasz ze ja uważam ze jesteś delikatna ?to zamiast do walca bym Cie porównała wtedy np. do lilijki albo gołabka a tam był walec miazdzacy przechodniow na cafe:-)