Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yokomarci

Przed Korekta Nosa _ moje foty

Polecane posty

Gość yokomarci

This is my '' beautiful '' nose - po angielsku fajniej brzmi .. a wiec chciałabym połączyć się z wami moim kompleksem.. jak wiadomo chodzi o nos .. mam zamiar zrobić operację plastyczną jeszcze w tym roku, bo już nie mogę na niego patrzeć ! nawet jak się odstroje i nie wiadomo co ze sobą zrobię to wstydzę się tak wyjść, bo mam wrażenie , że każdy sobie myśli - '' co ona sobie wyobraża, że niby jest ładna z takich nochalem '' i od razu wracam do trampek .. chce być z wami od A do Z :D Łączmy się Ludzie :) LInk do zdjęć znajdziecie pod nickiem . jedno jest straszne ale muaiałam przerobić tak aby NIKT nie widział mojej buzi ;)

Gość gość
ściemniasz

Nie, nie ściemniam nie widzę powodu abym miała to robić :/ to takie dziwne, że chce z kimś przez to przechodzić ?

Gość gość
ściemniasz, bo miałaś pokazać zdjęcia!

Gość samica neandertalska
Zastanów się dobrze. Po operacji przez wiele miesięcy będziesz wyglądała gorzej niż przed nią. Jesteś gotowa na totalne wyłączenie się z życia, możesz sobie na to pozwolić? Ja o tym nie pomyślałam, sądziłam, że wszystko pójdzie szybko i gładko. I teraz strasznie żałuję.

Zdjęcia są :) wystarczy wejść na profil i tam pisze kilka słów o mnie sa podane 2 linki klikasz i wyskakuja foty . przecież napisałam . Tak jestem gotowa to wcale nie jest pochopna decyzja podejmuję już ją parę lat po prostumoim zdaniem moj nos z roku na rok jest coraz wiekszy i dluzszy .. dlatego w koncu zdecydowalam sie w 100 % na operacje . a,ze bede wyglądać źle ileś tam czasu to trudno coś za coś

Mój nos też był z każdym miesiącem coraz brzydszy; długi, wielki, szeroki i krzywy. Naprawdę myślałam, że gorzej już być nie może. W życiu bym się nie spodziewała, że opuchlizna po zdjęciu gipsu sprawi, że nochal będzie jeszcze szerszy od poprzedniego! Co gorsza nie wiem, ile to będzie trwało! Nietrudno się też domyślić, w jakim stanie jest cera, jak przez tydzień nosiło się na twarzy gips i plastry... Nos mam ładny tylko z profilu, no i co, mam się do ludzi odwracać bokiem? Nie wyjdę z domu, póki nie będę wyglądać normalnie, i nie wiem kiedy to nastąpi :( zastanówcie się dobrze, zanim pójdziecie na operację. Gdybym mogła cofnąć czas, to bym została ze swoim brzydkim nosem, ale przynajmniej mogłabym wychodzić z domu, normalnie żyć czy zrobić zwyczajny peeling twarzy! :(

Gość gość
kobieto z takim nosem można żyć, co ty od niego chcesz? Ludzie myślą, że pójdą na operacje i wyjdą z pięknym prościutkim, małym noskiem!

Gość gość
zwariowałaś? masz piękny nos. nie jest bardzo duży, a iść pod nóż tylko po to żeby być klonem wszystkich innych babek po operacji to kompletny bezsens, bo może być dużo gorzej. Obejrzyj sobie jak wygląda operacja nosa. ja mam DUŻO większy i szerszy nos, i nie prosty z lekkim garbkiem, ale bardzo okrągły z profilu z wyraźnym garbem i grubym czubkiem, a i tak się zastanawiam czy jest sens, mimo że go szczerze nienawidzę i nie jestem w stanie patrzeć na swoje zdjęcia z profilu. ale to niebezpieczna operacja i może być wręcz gorzej!!! nie masz brzydkiego nosa, odpuść sobie.

Gość gość
Ty kochanie powinnaś iść na terapię, a nie na operację.

Mając taki nos jak Ty, nie operowałabym go. Mój był sto razy brzydszy, wielki, szeroki, krzywy i opadający. W środku miał narośl, na widok której sam chirurg się zdziwił. A Ty masz drobny, szczupły nosek z lekką nierównością, ale porozglądaj się po ludziach, nie ma chyba osoby z idealnie, stuprocentowo prostym nosem. Operacje plastyczne to już ostateczność. Mnie to niestety spotkało, bo miałam wyjątkowo brzydki nos. Gdybym miała przeciętny, to nie tknęłabym go i nie doszukiwałabym się problemów na siłę...

Gość gość
Ludzie naprawdę nie mają co robić, doszukując się niedoskonałości. Co ty kobieto chcesz od swojego nosa.