Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

latwo jest miec dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Duzo placze. Zycie sie.zmienia totalnie.. Jest szczescie ale wszystko jest jemu podporzadkowane. Mama 3mczniaka..

Gość gość
jest łatwo i trudno, raz tak raz inaczej. Nawet gdy nie masz dziecka życie potrafi dać ci w kość;) być bardzo trudno

Gość gość
dokladnie wszystko sie zmienia. ja teraz odpoczywam sobie bo corka pojechala na wakacje do babci na wies. wczoraj wyslali nam zdjecie corki- byla tak szczesliwa. a my teraz mamy czas dla siebie z mezem.

Gość gość
Zadalam to pytanie bo posiadanir dzieci to taka ludzka rzecz a czasem mam wrazenie ze ciezka.. .nie mam wsparcia maz ciagle usmiechniety rzadko w domu placzacego dziecka nigdy nie mial nie usypia.mam dosc czasem mam ochote mu wpieprzyc (mezowi).

Gość gość
bo jestes przemeczona i stad takie mysli,ja tez jestem z dzieckiem caly czas sama,maz wraca ok 19ej czasem pozniej,synek wstaje ok 6ej ,jak spi a raczej nie jest soiochem,szybko sie regeneruje:)to wtedy ogarniam mieszkanie,,gotuje itp,marzy mi sie chociaz dzien tylko dla siebie ale raczej to szybko nie nastapi,co nie znaczy ze nie kocham swojego dziecka,tylko poprostu czasem mam dosc

Gość gość
Ja mam tzw żywe srebro, 3 sekundy i coś nowego ciągle bo się nudzi. Ma 8 miesięcy ale mąż pomaga mi bardzo. Właśnie go zabrał ze sobą pozalatwiac swoje sprawy więc ok 1,5 godz mam wolne. Bez pomocy męża byłaby to ciężką harowa.

Gość znowu.........................
to chyba każdego osobista sprawa... Dla jesnych dziecko to cięzka praca i po pierwszym nie chcą mieć więcej, dla innych miód i mleko i mają po pięcioro, sześcioro. Jeden lubi czekoladę a drugi sok z cytryny. Ile ludzi tyle opinii... ;o

Gość gość
Moj maly nie spi w nocy tylko raz jednym ciagiem ok 5godz potem co.dwie.. Jak jest w domu to go bierze ale ja musze kontrollwac bo maly poplakuje on po najmniejszej lini oporu nigdy nie wzial.go.na rece nie uspil . To.ja sie.denrwije bo psuchicznie nie odpoczne. Zawsze ma wymowko. Teraz robi ront czyli.nigfy.nie pomoze

Gość gość
łatwiej jest jak mama pracuje, przynajmniej tak jest u nas. Wracam stęskniona i wtedy możemy wszystko.