Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulka:)

Jak poznać, Chomiczka w ciąży i ile trwa ciąża?

Polecane posty

Gość Kulka:)

27.07.2013r cześć! Piszę w formie listu by była napisana data itp. Wczoraj [mój] chomik zdech.... nie jestem szczęśliwa..:( Ale dostałam nowego właściwie dwa [siostra ma samca o imieniu YES] a ja mam samiczkę o imieniu KULKA. Wcześniej miałam chomika ORZESZKA a moja koleżanka ma i miała samicę DORIS [wtedy siostra nie miała jeszcze chomika] . ORZESZEK i DORIS się zaprzyjaźnili. Ona go obwąchiwała i on ją [pisze o orzeszku i doris] na siebie wchodzili i inne. Wczoraj orzeszek zdechł miał on już 3,5 lat to pewnie przez to zaprzyjaźnienie się.. Albo ze starości.. nieważne.. Ale ważne jest to że ona nie je często spała na dole klatki i mi teraz mówi [koleżanka] że ją gryzie i nie chce nic jeść kiedy dziś o 16.13 powiedziała mi że jej samiczka je strasznie dużo i przytyła zaczęłam szukać w interniecie coś o tym.. i podejrzewamy że jest doris w ciąży a orzeszek nie żyje! PROSZĘ O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D Dzięki w moim i Roksany imieniu.... POMOCY

Gość gość
zrób test ciążowy...