Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłam nad jeziorem i sie wściekłam....

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam na wsi. Mamy tutaj blisko wspaniałe jeziora. Sa takie "dzikie" kąpieliska bez ratowników, pomostów itp ale dosyć ludzi, szczególnie młodzieży i osób z małymi dziećmi tam przyjeżdża. Dzisiaj były niedaleko rozstawione 3 namioty należące do 2 par z dziećmi. Weszli sobie do jeziora z mydłem, szamponem i zaczęli sie w nim myć. Zwróciłam uwagę, że tak nie można i facet mnie zjechał jak jakąś kretynkę. Na szczęście nie jestem osobą, ktora da się obrażać i powiedziałam mu kilka słów, a wraz ze mną "ruszyło" na niego kilka innych osób. Wyszli z jeziora ale zapewne późnym wieczorem gdy już nikogo nie będzie znowu będa się tam myć. Czy ludzie wstydu nie mają? i jeszcze jeziora zanieczyszczają. Czy jest cos co można zrobić z takimi " przyjezdnymi"?

Gość gość
tez byłam świadkiem takiej sytuacji ale to chyba z 10 lat temu. Pola namiotowego tam nie było tylko łąka należąca do nie wiem kogo i cała zasrana była!

Gość gość
Oj mnie też to drażni ,my jeździmy bardzo często nad jezioro ,przeważnie nie na dzikie kąpieliska ale i na takie trafiamy i teraz jest full namiotów przy jeziorach i nie raz widziałam jak myli sobie głowę w jeziorze ,ja też zaraz zwracam i to dosyć bezczelnie ,wówczas ludzie stoją i sie gapia ale przerywają ,ale masz rację pewnie potem myją dalej łepetyny .Bezmózgi .

Gość gość
nie wiem czy policja moze karac za takie coś mandatem? ale mnie tez takie zachowanie strasznie denerwuje. Nie wiem skąd są tacy ludzie. Niech sobie jadą na pole namiotowe a nie załatwiają sie gdzie popadnie i zanieczyszczają jeziora

Gość gość
Brzydzi Was szampon i zel do mycia a nie brzydzi to, ze zdecydowana wiekszosc plazowiczow sika do wody?

Gość gość
Ale jesteś ciemnota i prostak ,przecież tutaj nie chodzi o obrzydzenie .

Gość gość
Dla mnie w ogóle wspólne kąpiele w stojących zbiornikach wody to coś obrzydliwego. Jak pomyśle że w tej wodzie są bakterie niedomytych ludzi :/ grzyby, i wiele innych... ble :/

Gość gość
jaasne kilka osób myjących się zanieczyści krystalicznie czyste jezioro :d jakby tylko o takie zanieczyszczenia chodziło to wody na świecie byłyby piękne, cudne i wspaniałe lepiej zajmijcie się donoszeniem na spuszczaczy szamba do rzeki, zakłady produkcyjne wylewające ścieki do gruntu itp a nie 2 namiotowiczami

Gość gość
wam na pewno byłoby przyjemnie gdybyście kapali sie w jeziorze albo nawet w morzu a obok was ktos by sobie szamponem włosy mył...woda to woda w końcu...

Gość gość
Moje dziecko robi kupę do jeziora niestrzeżonego obk strzeżonoego. Masz ale? Idź na strzeżony.

Gość gość
I przez rakich tlukow jak kilku wyzej mamy taki syf. Bo ktos eylewa szambo do rzeki to ja moge myc w niej leb. Ktos powinien takiemu debilowi ten leb urwac.