Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrzychuuuuSz

Mam 27 lat i chcę się ożenić i mieć dzieci

Polecane posty

Gość gość
A co myślisz o samotnych matkach?

Gość KrzychuuuuSz
Mam na myśli zabranie się za normalną robotę a nie jakieś kursy dokształcające i inne d*perele. Kobieta po urodzeniu dzieci powinna myśleć tylko o rodzinie i dać sobie spokój z wlasnymi widzimisiami typu kolejne studia kursy. Przez takie matki dzieci wiele tracą i są zaniedbywane. Wolę kobietę pracowitą domatorkę i oddaną dzieciom jak moja mama niż kolejną ambitną karierowiczkę żyjącą chwilą.

Gość KrzychuuuuSz
Co myślę o samotnych matkach? Nie chciałbym takiej kobiety raczej bo na bank miała dzieciaka przed ślubem a to dla mnie nie jest dobre świadectwo o niej. Swoją drogą wychowywać nieswoje dziecko to dla idiotów. Potomek ma być mój a nie innego faceta.

Gość gość
wolisz kobietę bez własnego zdania i jakichkolwiek ambicji, wolisz służącą, która MA robić co jej każesz, a nie jakieśtam jej `widzimisię` typu własne studia, bo MA ROZKAZ zamiast tego skupić się na twoich dzieciach!!! i ma być wdzięczna że skromnie, bo skromie, ale ma honor biegać za Twoimi dziećmi! O, Panie, jakiś łaskawy! po prostu skarb wśród tych wszystkich inteligentnych, ciekawych życia mężczyzn!

Gość gość
"Mam na myśli zabranie się za normalną robotę a nie jakieś kursy dokształcające i inne d*perele. Kobieta po urodzeniu dzieci powinna myśleć tylko o rodzinie i dać sobie spokój z wlasnymi widzimisiami typu kolejne studia kursy. Przez takie matki dzieci wiele tracą i są zaniedbywane. Wolę kobietę pracowitą domatorkę i oddaną dzieciom jak moja mama niż kolejną ambitną karierowiczkę żyjącą chwilą. " z takim myśleniem wątpię że w ogóle znajdziesz kobietę i się ożenisz ;)

Gość uuuuuuuuuuuuuuo
powinna powinna powinna,jej widzimisię jej kursy -nieważne wszystko, oj będziesz tyranem ,Krzysiu dzieci można mieć realizuajac tez inne marzenia niż tylko te prokreacyjne :-) a malzenstwo to troska o szczęście partnera jak i dzieci,sztuka kompromisow chec spełniania marzen ukochanej nie tylko tych rozrodczych i macierzyńskich ,Ty zaspokoisz tylko jej jedno marzenie to o dzieciach a tak to będziesz TYRAN który ma w d***e jej umysl i uczucia ma być tak jak Ty chcesz a sobie szukaj takiej może znajdziesz taka tylko od pieluch i kuchni,sa takie ale człowiek rozwija się w wielu dziedzinach nie tylko przez dzieci a czy mama ma jakies malutkie marzenie którego nie zrealizowala?czy Krzys cos wie na ten temat?chcialbys spelnic marzenie jeszcze jedno mamy?czy Ty jej wystarczysz za caly swiat?

Gość gość
może ty konia do tej porządnej roboty potrzebujesz a nie kobiety???

Gość gość
spoko ,mi twoje odejscie sie podoba, zawsze marxzylam o takim kims:) serio a musze j***c od rana do nnocy i kasya ni czasu nie ma, mieszknaia tez niemasakra a myslalamze ajka bedzie

Gość StrangleLittleGirlll
Jesteś chorym idiotą autorze.

Gość 25latka88
Krzychu ja Cie rozumiem. Faceci uciekaja ode mnie bo tez zalezy mi na stabilizacji a oni sie tego boja. Jestes wyjatkiem ktory potwierdza regule.