Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode dziewczyny są teraz strasznie...wielkie !! Jak faceci ?!

Polecane posty

Gość gość
Sama jestem niska (ale mam 34 lata) - 161 cmi i męża 191- i to jest To. osobiście nie podobają mi się baby jak stodoły wielkie

Gość gość
małe mają duże cycuchy bo cały materiał nie poszedl na wzrost

Gość gość
"Jak coś jest większością to nazywa się to norma." Nie jest norma w krajach europejskich kobiety nie sa wyzsze od facetow, a nawrt jak sa to wyjatki w przeciwienstwie do PL.

Gość gość
Nie jest norma w krajach europejskich kobiety nie sa wyzsze od facetow, a nawrt jak sa to wyjatki w przeciwienstwie do PL. No właśnie, nasi faceci są za niscy! bo nie jest norma, żeby kobiety były wyższe od facetów!

Gość gość
Faktycznie te mniejsze maja czym oddychac to fakt Kiepsko jak mała nie ma cycków. Niskie dziewczyny mają niewielkie mozliwości zaprezentowania wyglądu.. Małe to, jak założy szpilki to 1/2 "przedlużonych" nóg. Jeśli nie mają czym oddychać to nie mają nic. Złośliwe to, wszędzie się pcha, a wystarczy kilka cm więcej i już nie ma parcia.

Gość gość
niskie chwala sobie maly wzrost, wysokie zachwalaja duzy wzrost

Gość gość
"Jak coś jest większością to nazywa się to norma." Nie jest norma w krajach europejskich kobiety nie sa wyzsze od facetow, a nawrt jak sa to wyjatki w przeciwienstwie do PL. Lecz kompleksy karle z 160cm w kapeluszu :D Byłeś poza PL? :D w Rosji lub na Zachodzie? Wszędzie dużo wysokich dziewczyn.

Gość gość
a ja mam nogi do samej szyi jestem wysportowana i biuscik mam, nie powiem..

Gość gość
Niscy faceci chyba odczuwają odrzucenie... Wzrost to wasz najmniejszy problem.

Gość miła hgfdsa
A nie największy?

Gość gość
Sama jestem niska (ale mam 34 lata) - 161 cmi i męża 191- i to jest To. osobiście nie podobają mi się baby jak stodoły wielkie I niskie horyzonty myślowe, pewnie nie rozumiesz co napisałam.

Gość gość
A nie największy? Największy to głupota, ale oni tego nie odczuwają. Głupi nie przyzna, że jest głupi. Szuka przyczyny u wysokich kobiet.

Gość gość
polki to nie azjatki ze maja byc niziutkie i drobniutkie. wysoka dziewczyna to okaz zdrowia i seksu.

Gość gość
to okaz ktory zostanie umieszczony w zoo do podziwiania dla zwiedzajacych. Wysokie w wiekszosci ani sie nie proporcjonalne ani urodziwe (patrz. modelki)

Gość gość
168-169 cm

Gość gość
Mozecie przestac obrzucac sie blotem? Ja mam 1.55 cm wzrostu i chcialabym byc nieco wyzsza ale z drugiej strony jakos bardzo mi to nie przeszkadza, przyzwyczailam sie. I wysoka kobieta moim zdaniem nie jest kobyla, no jak mozna tak o kims pisac? Przeciez to skrajny debilizm. x polki to nie azjatki ze maja byc niziutkie i drobniutkie. wysoka dziewczyna to okaz zdrowia i seksu. x Ciekawe czy ty jestes takim okazem zdrowia i seksu (haha z drugiej strony co to za okreslenie 'okaz seksu' :D)

Gość miła hgfdsa
Autor pomknął chyba na podryw niskich kobietek, bo powinien się tu z nami kłócić :) i podjudzać tłum czy coś.

Gość gość
autor swoje zadanie zakonczyl sukcesem , pow*****al troche zyrafki i moze udac sie na spoczynek

Gość gość
Mnie tez pow******ł, a mam 162 cm. Wybaczam mu ten jeden raz.

Gość gość
taka duza dziewczyna jest praktyczna - moze obronic swojego chłopaka, a te małe to wogole nic

Gość gość
Modelki muszą być proporcjonalne i urodziwe.

Gość gość
Ale modelki nie sa zazwyczaj urodziwe.

Gość gość
modelki sa nieporcjonalne i meskie

Gość gość
modelki maja miec odpowiedni rozmiar, projektanta nie obchodzi czy ma twarz maszkarona czy laleczki ale czy sie zmiesci w jego fikusny stroj 🖐️

Gość gość
Mała z kompleksami? :D

z tymi modelkami to prawda, przynajmniej w ostatnich latach. Może te od bielizny są ładne, ale te z wybiegów? Już nie bardzo

Gość gość
Modelka nie może mieć paskudnego ryja, żeby nie odstraszać. Zazwyczaj te niskie mają coś do wysokich, więc jest coś na rzeczy.

Gość gość
Mam 170m i sliczna twarz:)

Gość gość
O co ci chodzi gosciu? Jaka mala z kompleksami? Jestem mala ale nie mam kompleksow, nie uwazam tez ze wysokie to brzydule, ale teraz akurat modelki sa mocno wychudzone przez to tez sa paszczurami.