Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode dziewczyny są teraz strasznie...wielkie !! Jak faceci ?!

Polecane posty

Gość gość
fakt kobiety dziś coraz większe się zrobiły ale jak zwykle narzekać na facetów, że za niscy. Widać to w wymaganiach kobiet, które co chwila są większe kiedyś "prawdziwy mężczyzna 180+ " niedawno 185+ a teraz często powyżej 190 jest minimum.

Gość gość
przesadzasz...Chociaz Polacy za wysocy to ogolnie nie sa :(

Gość gość
przesadzasz...Chociaz Polacy za wysocy to ogolnie nie sa :(

Gość gość
Moja mama ma 1.50 wzrostu i ma bardzo przystojnego, wysokiego meza usmiech.gif" X który pieprzy na boku urodziwą, szczupłą 170-tkę :D

Gość gość
inteligentny człowiek nie zwraca uwagi na wzrost. sama jestem dość wysoka bo mam 175cm i jestem z tym szczęśliwa. jest wielu facetów którym podobają sie wysokie kobiety, długie zgrabne nogi itd. no chyba że facet jest takim karłem z kompleksami jak wy tutaj. zresztą, jaki normalny facet siedzi na forum DLA KOBIET.

Gość gość
wielu facetom podobają się wysokie kobiety to fakt ale większość kobiet nie spojrzy przychylnie na faceta albo niższego niż wymagane 190+ albo poniżej siebie.

Gość gość
ale kto wymaga tych 190 cm wzrostu u facetow? nikt inny tylko wy sami wkrecacie sie w takie kompleksy :D tylko na takiej zasranej kaffe mozna sie dowiedziec o tym ze sa jakies widelka odnosnie wzrostu, niewazne facetow czy mezczyzn :D

Gość gość
już widzę jak baba z 180 cm umawia się z facetem z 165 cm :P taki wzrost nieważny co pani wyżej?

Gość gość
oczywiscie co druga mierzy 180 cm :p

Gość gość
już widzę jak baba z 180 cm umawia się z facetem z 165 cm :) e, no sory, mi się zdarzyło i była jazda

Gość gość
no sa wysokie ale co za problem sobie znalezc wysokiego faceta, przeciez jest ich sporo, ja lubie tylko wysokich bo sa bardziej mescy jak dla mnie

Gość gość
Moja mama ma 1.50 wzrostu i ma bardzo przystojnego, wysokiego meza usmiech.gif" X który pieprzy na boku urodziwą, szczupłą 170-tkę smiech.gif X Ty wiesz najlepiej co tam u nas slychac :) przykro mi, ze miales nieszczesliwe dziecinstwo.

Gość gość
wysokie powinny byc eksterminowane 🖐️

Gość gość
wysokie dziewczyny mają trudności w znalezieniu partnera dla siebie, jest to problem dla tych które mają tak 180 cm lub wiecej natomiast niskie mają lepiej, tak wiem po sobie bo mam 165 cm i umawiam sie zarówno z tymi 170 cm jak i 180 cm mężczyznami i jest ok

Gość gość
Ależ oczywiście, że wszystko musi się sprowadzać do znalezienia sobie partnera. Inaczej autor by nie narzekał na wysokie dziewczyny. Uważa je za nieatrakcyjne, czyli nie za potencjalne partnerki. Podobnie kompleksy niższych facetów mają swoje źródło w poczuciu braku atrakcyjności w stosunki do tych wyższych, bo ci wyżsi bardziej podobają się dziewczynom. Przecież nie będziemy rozpatrywać wzrostu w aspekcie ulicznych bójek, tu trzeba ciągle dążyć do tematu partnerstwa >> związku >> męża/żony >> dzieci! Bo inaczej jest się dziwolągiem i należy założy specjalny wątek o tej tematyce.