Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode dziewczyny są teraz strasznie...wielkie !! Jak faceci ?!

Polecane posty

Gość gość
Wlasnie, jedynie te z Victoria Street sa ladne. One sa bardziej jak fotomodeli, a nie szczudla bez wryazu

modelki to inna para kaloszy, ale fakt jest taki, że w modzie jest teraz trend na androgeniczną urodę, więc są faceci wyglądający jak kobiety i kobiety które spokojnie mogłyby uchodzić za facetów.

Gość gość
mi najbardziej podobają się nie za niskie nie za wysokie 170 jest ok szczuple bardzo zgrabne długie nogi i wlosy tak samo, kobiece i z klasa

Gość gość
heh akurat dziś widziałam fajną parę, dziewczyna i chłopak tego samego wzrostu , ok. 180. ona śliczna z twarzy, nogi długie, gładkie, zgrabne i powabne, biuścik jak trzeba, wcięcie w talii. facet też niezły. także skończcie p*******ć o tych wielkich babach, kobietonach i diabli wiedzą czym tam jeszcze. a babochłop to dla mnie laska w spodniach, trampkach i bez jakiegokolwiek makijażu. bez względu na wzrost i wielkość cyca.

No też dlatego ja jestem babochłopem chociaż jestem niska (i noszę makijaż, o!). Ja się zgadzam z tym, że wysokie kobiety mogą być bardzo atrakcyjne, podobnie jak niskie zresztą. Tylko argument z modelkami nietrafiony, bo te z wybiegów są w większości po prostu brzydkie.

Gość gość
Te niezadbane niskie lubią się w ten sposób dowartościować.. Jakie to prostackie ;)

Gość gość
babochlop bez makijazu, olaboga

Może jakieś przykłady tych "zaniedbanych niskich" co się dowartościowują?

Gość gość
nosisz makijaż? :D

Gość gość
:D

Gość gość
W temacie są same takie "perełki".

No ja ich właśnie nie widzę, przynajmniej nie ze strony kobiet (chyba, że to kobieta założyła ten temat udając faceta, ale powiedzmy, że to normalnie się nie zdarza). Jedyne co to modelkom się dostało, ale one naprawdę są brzydkie (nie wszystkie oczywiście).

Gość gość
Haha temat o wzroscie wciaz na topie :D jestem kurd*plem i jest mi z tym dobrze :D najwazniejsze jest to aby dbac o siebie :)

Gość gość
Mały,ale byk:).

Gość gość
Ja tam lubię tematy o wzroście i tę całą masę ludzi na przykład określającą chłopaków 170-175 cm jako "niskich", kiedy po świecie chodzą ci 160-165 cm i tak naprawdę nie do końca wiadomo czy autor tego wątku jest niski czy bardziej niski? (chyba, że przeoczyłam).

Gość gość
Jakby co to ja jestem kobieta, ta od 'kurd*pla' :P

Ja mam baaardzo obiektywną skalę - mojego wzrostu/niższy to niski, trochę wyższy to "no powiedzmy, że średni", powyżej 190cm to wysoki :D

Gość gość
A ja sądziłam, że napisał to facet i pomyślałam sobie, jak dobrze jest myśleć o sobie w ten sposób ;) bo jeśli chodzi o kobiety to chyba jest to łatwiej zaakceptować, a nawet polubić.

Gość gość
makijażu się nie nosi:D

Gość gość
Z 5 cm więcej, z czego 4 cm w nogach, tak by było pewnie idealnie :D

Gość gość
Na pewno jest to latwiej zaakceptowac :) chociaz czasem daja mi sie we znaki kompleksy wlasnie z powodu wzrostu. Szczegolnie jak czytam te wypowiedzi na kafe o 'gorszych genach'.

tak jak seksu nie uprawiasz jak marchewki, a i tak jest to dopuszczalna forma, więc d**a na palce i nie pisz głupot.

Ja nawet nie mam kompleksu na tym punkcie -165cm to nie tak źle, ale jestem najniższa w rodzinie :P

Gość gość
Moja mama ma 1.50 wzrostu i ma bardzo przystojnego, wysokiego meza :)

Gość gość
E tam wypowiedzi z kafe. Mam 163 cm i jest spoko. Stojąc w tłumie kobiet widzę niższe i wyższe niż ja i oczywiście całą masę o podobnym wzroście, więc się nie przejmuję. Mam też dużo wysokich koleżanek po 175-183 cm i nie są aseksualne jak tu niektórzy piszą i tak mi się wydaję, że będąc kobietą nie trzeba aż tak się martwić samym wzrostem.

będąc facetem też nie, ale to jest kafeteria. Siedzi kilka dziwolągów pod rożnymi nickami (które ostatnio zamieniły się w morze "gości") i wypisują swoje głupoty :) DKW - wypad.

Gość gość
Głupoty muszą być :) Ale szczerze powiem, że jakbym chłopakiem o swoim wzroście, to bym się jednak przejmowała. Czułabym się mniej atrakcyjny dla większości dziewczyn, ale może to kwestia charakteru, w końcu faceci często bywają przeciętnie bardziej pewni siebie.