Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszoookowana xD !!!!!

PLAGA CHŁOPAKÓW !!!!!!!

Polecane posty

Nie wiem, czy też to zauważyłyście, ale właśnie mamy totalną plagę urodzeń - CHŁOPAKÓW. Na 10 moich koleżanek tylko 1 urodziła dziewczynkę. Szukam na gumtree ubranek dla dziewczynki i prawie nic nie ma, za to plaga zestawów dla chłopaka !! Przyznawać się ! Która ma chłopczyka a która córcie ? ;D Ja mam córcie i jestem z tego dumna :))))) !!!

Gość gość
Ja chce syna, ale moja znajoma urodziła niedawno córkę, druga urodzi za 3 tyg tez córkę

Gość gość
To prawda że dużo chłopców. W ostatnim czasie 5koleżanek urodziło cghopców i 1 dziewczynke, sama też mam chłopca, licze że kolejne dziecko to będzie dziewczynka. Fajnie poznac smak rodzicielstwa obu płci :)

hehe, ciesze się, że moja córka będzie miała w czym wybierać ;D Gorzej tylko jak banda chłopaków się będzie chciała do niej dobrać.. ;D Masakra, ale jak to ze wszystkim w życiu bywa - są plusy i są minusy ;D

Gość gość
Ja nosze córcie-31 tydzień :P

Gość gość
Mam chłopaka i jestem zadowolona a co do pruszków to się nie zgodze dla dziewczynek jest full a dla chłopaków mały wybór może dlatego że ich tak dużo się rodzi

Gość gość
mam to i to

Gość gość
Ja mam corke i tez sie ciesze, bo dziewczynki zawsze zostaja bardziej zwiazane z rodzicami, a chlopcy wiadomo, ze jak sie ozenia to zona ciagnie bardziej do swojej rodziny...

Gość gość
Niesamowity wysyp chlopakow a w tym wszystkim ja I moja druga corka urodzona niedawno ;)

Gość gość
u nas się to nie sprawdza,bratowa z bratem są u rodziców niemal codziennie a ja i męża bratowa mamy świetny kontakt z teściami, też bardzo często przebywamy u nich, bo całodniowe odwiedziny ciężko nazwać wizytą.

Gość gość
ja tam widuję, że często w rodzinach jest albo dwójka chłopców albo dwie dziewczynki.

Gość gość
U mnie na odwrót, w tym roku wśród znajomych i rodziny urodziło się 7 dziewczynek i tylko 1 chłopak :)

gość - w którym rejonie Polski mieszkasz ?:)

Gość gość
U mnie w bliskim otoczeniu same dziewczynki i jeden chlopiec. U mnie tez bedzie dziewczynka.

Gość gość
Mieszkam na Śląsku, miasto graniczące z Republiką Czeską :)

Gość gość
ja mam 2 synówe i córke, dookoła ostatnio rodza sie same dziewczynki

ajj no to może faktycznie nie ma jakieś większej reguły ;p W każdym bądź razie w moim otoczeniu dominują chłopaki ;D Wszystkie koleżanki się wymieniają ubrankami po chłopcach, a ja muszę kombinować ;p No wiadomo ubranka są najdroższe przy wyprawce i chcąc kupić każdy ciuszek w sklepie za średnio 30zł można zbankrutować, dlatego taka wymiana zawsze jest najkorzystniejsza :) A tutaj nic.....

Gość gość
Zależy w jakim otoczeniu się jest. Ja urodziłam córeczkę, kuzyn męża miesiąc wcześniej też został ojcem córki, znajome w większości rodzą dziewczynki i z kim nie rozmawiam to mówi, że mało chłopaków się rodzi.

Gość mamcia_wrzesień2013
A Ty z jakiego rejonu polski jesteś ? :)

Gość gość
Ja jestem z małopolski, ale mam znajomych z całego kraju (np trójmiasto) i za granicą.

Gość gość
U mnie w rodzinie i znajomych w 2008 rodzili się sami chłopcy! a w tym roku rodzą sie z kolei same dziewczynki :)

Gość gość
Tez slyszalam ze sporo chlopakow sie rodzi,ale tak na prawde lezalam jednego dnia na porodowce z dziewczyna ktora urodzila.corke,na drugi dzien przyszla druga dziewczyna i tez corka. Kumpela z pracy rodzila w tym samym tyg.co ja i corka. Zona mojego meza znajomego urodzila miesiac po mnie trzecia corke. Woec to chyba reguly nie ma :)

Gość gość
A i jeszcze mojemu kuzynowi we wrzesniu rodzi sie corcia:)chyba ze sie lekarz pomylil;)

Gość gości
koleżanko z małopolski - w Krakowie rodzi się w tym roku najwięcej chłopaków. Mam 3 znajome położne pracujące w innych szpitalach i każda potwierdza plagę chłopaków w ostatnim czasie. Wystarczy spojrzeć także na gumtree Kraków i zobaczyć masę wyprzedaży po chłopcach i kilka po dziewczynkach (no ale to taka wisienka na torcie :D)

Gość Monika123456
a wśród moich znajomych rodzą się same dziewczynki. więc u mnie plagi chłopców nie ma, raczej plaga dziewczynek ;) ja mam już jedną córkę a teraz za 2 tyg. będę rodzić i tez córeczka będzie :)

Gość gość
to dobrze, bo póki co w moim otoczeniu 1-5 latki, to w 70% dziewczynki.

Gość gość
w moim otoczeniu tez dominują chłopaki: 1koleżanka urodzila drugiego chlopca,druga tez chlopca, trzecia chlopca,czwarta chlopca,jedna dziewczynke i ja dziewczynke :)

Gość gość
ja bede miała drugiego chłopca, a unas w ooczeniu rodzi się więcej dziewczynek, średnio na 5 dziewczynek rodzi się 1 chłopiec ...

Gość gość
nie ma to jak ludowa statystyka :D jak chcesz wiedzieć jak jest naprawde siegnij do rocznikow statystycznych i sprawdz liczbe urodzen wg plci w danym roku 🖐️