Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cappucino_sky_

Chciałabym mieć męskiego przyjaciela

Polecane posty

Gość gość
prawda Zdzichu. mój przyjaciel jest dużo dojrzalszy ode mnie, może też dlatego, ze jest starszy 5 lat,a le mimo wszystko to przy nim tak naprawdę wydoroślałam i zrozumiałam wiele rzeczy w życiu.

Tak, zaatakuj mnie, poziom rozmowy się podniesie :D Mówię po prostu obiektywnie, nie siedzisz w niczyjej głowie i NIGDY nie masz 100% pewności co ta osoba myśli czy czuje, ta osoba subiektywnie przekazuje Ci to co chce (może prawdę, może nie) a Ty na subiektywnie to odbierasz. I tak to działa w każdej relacji. Prawdę zna tylko jedna osoba i jest nią on. A czy Ci ją przekazał czy nie to wie także tylko on. Ja Ci nie wmawiam, ze on kłamie, oszukuje, cokolwiek. Zauważam taką możliwość.🖐️

Gość gość
zrozumiałam chociażby to, ze są na świecie faceci godni zaufania, faceci z mega zasadami, którzy nie zmieniają zdania jak chorągiewka na wietrze, są mega honorowi i zarazem dobrzy, ogólnie dobrzy ludzie. a takze to, ze są mężczyźni, którzy nei postrzegają kobiet wyłacznie przez pryzmat cielesnosci i mają ochotę zobaczyć głębiej...

Gość gość
dziwne że czujesz sie atakowana kiedy ja jestem całkiem spokojna i nawet przez myśl nie przeszło mi to, aby ciebei w jakikolwiek sposób zaatakować hahahah moze jakaś relaksacja by ci się przydała, albo chociaż joga na poczatek

Znaczy takowi faceci bywają. I nie powymierali jak jakieś dinozaury czy inne tam wielkie jaszczurki:-) Najważniejsze aby jeden człowiek zrozumiał czego oczekuje drugi i vice-versa ... czy nawet WICE WERSAL a co? Relacje że przyjaźń męsko damska nie istnieje można sobie włożyć miedzy bajki. Istnieje tylko? ... trzeba mieć na czym czapkę nosić aby być do tego zdolnym:-)

"są na świecie faceci godni zaufania, faceci z mega zasadami, którzy nie zmieniają zdania jak chorągiewka na wietrze, są mega honorowi i zarazem dobrzy, ogólnie dobrzy ludzie. a takze to, ze są mężczyźni, którzy nei postrzegają kobiet wyłacznie przez pryzmat cielesnosci i mają ochotę zobaczyć głębiej..." Lepiej późno niż wcale się o tym przekonać :P ­ Życzę miłego popołudnia :)