Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spodniarek

Czy są kobiety które chodzą w białych spodniach

Polecane posty

Gość gość
Ale fajny temat.

Gość gość
w tym roku nie chodziłam, sama nie wiem czemu :-(

Gość gość
A ja mam pytanie, jakie buty do białych spodni? na te bardziej chłodne dni? ja ubierałam białe tenisówki do rurek oczywiscie i z sandałami wygląda to lepiej ale jak mam ochote założyć te białe spodnie to nie wiem jakie buty do tego żeby to jakos wyglądało. czarne botki?

Gość gość
Najlepiej szpilki, wtedy tyleczek sie zaokragla.

Lubiè od lat białe spodnie, te długie noszè w chłodniejsze letnie dni, z sandalkami na obcasie, albo krytymi mokasynkami na obcasie ( obowiązkowo na gołą stopè) . Odpowiednie są tez kryte pantofelki z jasnej naturalnej skóry, grubego lnu, itp. Białe rybaczki na wièksze upały. Do tego wszystkie kolory bluzeczek z wielkimi dekoltami. I mam w nosie modè, która jest dla 20 tek, a kobiety ciut starsze wyglądają np. w rurkach - komicznie, załosnie, albo wrècz obrzydliwie. Kiedys tuszowało siè mankamenty figury, teraz je siè eksponuje. Te wszystkie grubaski wbite w ciuchy 2 numery za małe. I wałek na wałku....Brrr.... A wracając do białych spodni- biel to klasyka, a klasyka zawsze byla, jest i bèdzie modna.

Gość gość
Mam kilka par i noszę białe dopasowane jeans. Jestem starsza, drobna i mam zgrabną figurę. Noszę bezwględnie na sezon. Wisi mi co kto myśli. Obuwie, zależnie od pogody. Nie znoszę sandałków.

Gość gość
Uwielbiam kobiety w bialych spodniach.

Gość gość
Biale spodnie podkeslaja kontury damskiego ciala i przez to kobiety wygladaja seksowniej niż w innym kolorze.

Gość gość
Ja tez chodze w bialych spodniach.