Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja bratowwaaa

obibok ma pracę pod nosem to jej nie chce.

Polecane posty

Gość moja bratowwaaa

moja bratowa ma 36 lat nigdy nigdzie nie pracowała, najpierw zastawiała się dziećmi (choć obie babcie chętne do pomocy) teraz dzieci mają po 11 lat i nagle znalazła się dla niej oferta,po znajomości oczywiście 5 km od domu praca za 1600 podawanie więsa w lewiatanie.....wiecie co odparła? że nieeee że zimą nie będzie jak tam dojechać, choć busy kursuja non stop.

Gość moja bratowwaaa
miało być mięsa .

Gość gość
gówno cię to powinno obchodzić zazdrośnico!!!

Gość gość
autorko mam do ciebie 2 pytania: 1. czy kazdy czlowiek MUSI pracowac? 2. czy kazdy czlowiek musi brac kazda prace oby tylko pracowac? wez sie zastanow:-O tez jestem kobieta grubo po 30-tce i pracuje od kilkunastu lat. lecz nie uwazam ze kazdy musi. jakbym nie musiala to bym nie pracowala a tobie nic do tego.

Gość gość
dokładnie! zajmij się sobą! na nią zarabia twój brat - jak zazdrościsz, też sobie męża poszukaj!

Gość moja bratowwaaa
a więc tu więcej jest nierobów pasożyci a nie pomyśleliście o zabezpieczeniu na starość żeby składki opłacac? Durne nieroby muszę na was płacic darmozjady a wy tylko w necie umiecie lenie buszować. Banda leniwych p**d!

Gość gość
moze ma alergie na prace, dziwne ze maz sie temu nie sprzeciwia.

Gość gość
Mnie natomiast przeraża że tyle osób klaszcze bezrobotnej 36 latce która pracę ma pod nosem.

Gość gość
Podawanie mięsa w Lewiatanie?:classic_cool: Też bym nie chciał.

Gość moja bratowwaaa
skonczyła tylko zawodówkę wiec nie wiem czego oczekuje od pensji, ludzie tyrają po 1000 i po studiach sa.

Gość gość
sama idz z*********j za smierdzące 1600zł przy mięsie w sklepie , olałabym taką prace a barana który zaproponował wysmiała i psem poszczuła bo przyłażąc do mnie z tak cudowną ofertą nie ma za grosz szacunku do mojej osoby

Gość gość
Ja bym się wstydził takiej zony przed kumplami. Mam w domu pasozyta alez to cudowne. Zre za moje, ubiera się za moje a gdy praca się nadaze to ona kręci nosem. Mam nadzieję że taka zonka mi sie nie trafi. WSTYDDDD

Gość gość
"sama idz z*********j za smierdzące 1600zł przy mięsie w sklepie , olałabym taką prace a barana który zaproponował wysmiała i psem poszczuła bo przyłażąc do mnie z tak cudowną ofertą nie ma za grosz szacunku do mojej osoby " ZA ŚMIERDZĄCE 1600 ZŁ PO ZAWODÓWIE? TO ILE BYS CHCIAŁA BRAC? 5000? CHYBA CIE P*****LO! JA JUŻ ROZUMIEM DLACZEGO TYLE PASOŻYTÓW STOI W KOLEJCE DO MOPSU.

Gość gość
Do postu Zaraz jak tylko napiszesz przemądrzały tłuczku czemuż za granicą[czyt.na zachodzie np w UK] za takowe podawanie płacą trzy razy tyle,uznam,że masz rację. W przeciwnym wypadku uznan że jesteś kolejnym funkcyjnym tzwelem reżimu pogłębiającego radośnie dziurę budżetową kraju próbując łatać ją kosztem portfeli obywateli.A na rzetelną odpowiedź masz trzy minuty.

Gość gość
do postu 7.24 jesteś kolejnym obibokiem na utrzymaniu męża albo mamusi. żałony cwelu, bez rozumu.

Gość gość
Do cwela od postu 7:30. Ten, o którym piszesz to cię zrobił. Odziedziczyłeś też po nim intelekt.

Gość gość
do pajaca 7:32 ciebie to psy zrobiły więc waruj!

Gość gość
do kondoma od postu 7:34 A ciebie psy jebią w tyłek aż kwiczysz z radości,że ci dają troszkę miłości.

Gość gość
BUREK Z 7:37 DO BUDY!!!!! suka ktora cie wypierdziała wiele miała psów kundli?

Gość gość
Też bym się wstydził takiej żony. Do roboty nieroby! :D

Gość gość
fajans 7:40 Do obory!Wysrała cię locha po upojnej nocy z knurem. Posprzątaj się tam.Ale już!!

Gość gość
7:43 za późny masz zapłon z tymi sniętymi ripostami. buahahahah doszło do psiego mozgu po godzinie. waruj suuuuko

Gość gość
stolcu od postu 7:47 Usuniesz się sam z podłogi czy mam użyć myjki ciśnieniowej?

Gość gość
tumanie z 7:49 moja inteligencja nie pozwala rozmawiać z takim śmieciem i pasożytem. siedz nadal w neciku i bluzgaj, ja wracam do pracy za 254 dnówki a ty siedź obsrancu dalej na kafie i p*****l te smuty gimbolu. zegnam :*

Gość gość
Taaa 254 dniówki to ty może i masz jak ci majster zapłaci za numer ekstra.

Gość basiaca
tak sobie was poczytuje...i dochodze do wniosku ze Polacy to nawet nie BYDLO...jak wy ze soba rozmawiacie?? Co jeden to madrzejszy ha ha ha...az mi was zal...ale co zrobic , niestey, nie wymyslono na glupote leku, a szkoda....

Gość basiaca
i chastwo

Gość gość
basiaca I znowu te uogólnienia.💤💤

Gość gość
a co cie to obchodzi?? kazdy zyje jak chce i tobie gowno do tego, zajmij sie soba p********a pseudo inteligentko. Moze ma nerwice czy depresje i nei czuje sie w obowiazku tobie o tym mowic!?

Gość gość
Czemu baby lubią się mieszać w cudze życie? Na siebie prosze popatrzeć i zmiany zacząć od siebie.