Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja bratowwaaa

obibok ma pracę pod nosem to jej nie chce.

Polecane posty

Gość moja bratowaaaaa
dobry pomysł bo faktem jest ze jest zarejestrowana w urzędzie pracy :D a jak wiadomo bezrobotni tam szukaja pracy i są gotowi podjac ją w każdej chwili :D genialne!

Gość gość
Wiem ;) ale jednak ta praca podoba ci się bardziej i żal ci d**ę ściska. Mąż na nią zarabia, jeśli mają się dobrze to czego chcesz? Zajmij się swoim życiem.

Gość moja bratowaaaaa
dzieki :)

Gość gość
Zrób tak - zgłoś to do jej pupu, bo zakładam że jest zarejestrowana ? Oni wyśla jej propozycje a gdy ta odmówi, to ja wykreśla z urzedu 8) na parę miesięcy. Państwo policyjne! Zgłoście się do psychiatry, że żyjecie czyimś życiem i macie manię! :D

a ty sie autorko o co tak " zamartwiasz " ? o przyszłą emeryturę bratowej ?

Gość gość
gość Autorko , nieroby zawsze będą bronić nierobów. złe forum sobie wybralas na takowy temat v v v Odezwał się przodownik pracy. Pewnie masz tyle roboty że nie masz czasu taczek załadować. Obiboku kiblujący na damskim forum.

Gość gość
Masakra!Nieroby się zbulwersowały. Też mam taką jedną w rodzinie..co to po studiach jest ,a roboty nawet nigdy nie szukała. po co jej te studia więc? Siedzi w domu ,nic nie robi,nawet nie gotuje i nie sprząta! leń jak cholera. To przerażające. Nie ma nawet ani pasji,ani hobby!Bo ja rozumiem,żeby chociaż się spełniała gdzieś..ale to zero ambicji. Wiem autorko więc o czym piszesz.

Gość gość
Ci co tu tak pomstują na tą babkę że niby nierób jest sami kurfa to banda pieprzonych nierobów.Co to za robota jak tu tylko siedzą.Ja mam wolne a wy? Bym was na zbity ryj wywalił z tej roboty którą macie jakbyście mi cioty kiblowali w nim na damskim forum.

a ty sie autorko o co tak " zamartwiasz " ? o przyszłą emeryturę bratowej ?

Gość gość
29.07.13 A ty gdzie pracujesz orangutanie pieprzony co?W sraczu?Masz tyle wolnego że możesz się tu bulwersować czyimś nieróbstwem na tym forum? Powiem wam coś łajzy.Wy obok cieżkiej roboty to nawet żeście nie stali.

Gość gość
do 12:37 to ty nie wiesz że urzędasy ciągle w pasjansa stukaja? a ty im płacisz :D

Gość gość
Siedzicie pipki za jakimś zafajdanym biurkiem bo wam pociotki załatwiły i piłujecie se paznokcie pierdząc przy okazji w krzesło.I tyle z waszej roboty.Założe się że jeszcze z budżetówki za nasze pieniądze z podatków.

Gość gość
29.07.13 dla mnie ciążka robota to kopalnia albo tyranie cały dzień na słońcu a dla ciebie szympansico?

Gość gość
do 12:37 to ty nie wiesz że urzędasy ciągle w pasjansa stukaja? a ty im płacisz Dokładnie ! Niestety mam tego świadomość.

Gość gość
Masakra!Nieroby się zbulwersowały. Też mam taką jedną w rodzinie..co to po studiach jest ,a roboty nawet nigdy nie szukała. po co jej te studia więc? Siedzi w domu ,nic nie robi,nawet nie gotuje i nie sprząta! leń jak cholera. To przerażające. Nie ma nawet ani pasji,ani hobby!Bo ja rozumiem,żeby chociaż się spełniała gdzieś..ale to zero ambicji. Wiem autorko więc o czym piszesz. Przebywasz z nią 24/7? Nic ci nie mówi, boś tępak i plotkara.

Gość gość
pocioty to kolejna plaga nierobów

Gość gość
Czy ktoś przeczytał pierwszy post? tak was szokuje że autorka szydzi z was nierobów że nawet nie doczytaliście jaki powód swej odmowy dała jej bratowa, że zima bedzie i biedulce trudniej dojechać 5 km gdzie busiki kursuja co chwilę :D ech wy baranie łby!

Gość gość
obibok się ceni :D zwlaszcza że ciązko harowała w zawodówie :D

Gość gość
Zamknij mordę.

Gość gość
29.07.13 hahah uderz w stół :D spadaj obiboku :D :D :/

Gość gość
Nie ma sie co dziwić że ludzie wyjezdżają za granicę. Jak tu tylko brylują układy albo wredne mameje. O ludziach naprawdę zdolnych rzecz jasna nie będę pisać źle ale doskonale wiem że takich jest mniej niż się zdaje.Za to są kanciarze jacy każą się tak okreslać.

Gość gość
"Przebywasz z nią 24/7? Nic ci nie mówi, boś tępak i plotkara." Tak.obecnie przebywam właśnie z taką osobą 24/7 i widzę ,że nic nie robi. Nie musisz od razu obrażać osób mądrzejszych od siebie. Mam czas siedzieć na kafe,bo mam urlop.

Gość gość
Ja się autorce nie dziwię, też mam wstręt do nierobów, zwłaszcza do tych którzy ZA MOJEEEE żreją i w twarz mi się śmieją!

Gość gość
A jestem mądra bo skończyłam aż dwa kierunki.Sraczotechnologię i waginoterapię.

Gość landryna...
Nie chce się ,aż wierzyć ,iż są tutaj osoby,które uważają,że "to nie twoja sprawa". atuorka zaznaczyła,że jest to jej rodzina"bratowa",więc chyba ma prawo martwić się o swojego brata?że trafił na taką tępą dzidę? Dziwi was to??To nie jest jaks jej tam kolezanka itd. Widocznie ma z nimi często kontakt i razi ją to po oczach.

Gość gość
Nieroby!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wstyd wam gdy ludzie tak was nazywają? darmozjadyyyyy!!!!!!! nie mówię tu o bezrobotnych, którzy naprawdę szukają pracy!

Gość gość
Żreją? :o

Gość gość
29.07.13 c c "żreją"? Masz chyba na mysli zwierzęta które nękasz w ciasnej oborze swoją obecnością.:D

Gość gość
chciała zeby się zrymowało :D żreją - śmieją! jak wy nic nie kumkacie ło boszeee! Landrynko masz rację , to wkońcu "rodzina" z którą pewnie autorka ma do czynienia często i gęsto :D

Gość gość
Dziwi was to??To nie jest jaks jej tam kolezanka itd. Widocznie ma z nimi często kontakt i razi ją to po oczach. x x x Nas nic nie razi.Za to autorke najwyraźniej rażą dwie sprawy.Po pierwsze to że najpewnie nikt jej nie dmucha a po drugie dlatego że musi doopić na siebie a najchetniej by tez tylko leżała i pachniała.Taka prawda.