Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja bratowwaaa

obibok ma pracę pod nosem to jej nie chce.

Polecane posty

Gość gość010101
Oczywiście,że: -nie każdy musi pracować,bo nie każdy ma taką potrzebę. Jednak ja nie rozumiem osób, które siedzą całymi dniami w domu i nie chcą robić..ja wiem,wiem..bogaty mąż,kasa itd. Ja po prostu nie kumam jak można być niezależną? Przecież własna kasa=niezależność. Rozumiem,że jak ten bogaty mąż was zdradzi,czy oszuka,lub po prostu kopnie w d**ę to wy wieku 40lat obudzicie się "ojej..nigdzie nie pracowałam..gdzie ja teraz znajdę robotę?" rozumu nie macie. niezależność w tych czasach to podstawa!

Gość gość010101
Oczywiście,że: -nie każdy musi pracować,bo nie każdy ma taką potrzebę. Jednak ja nie rozumiem osób, które siedzą całymi dniami w domu i nie chcą robić..ja wiem,wiem..bogaty mąż,kasa itd. Ja po prostu nie kumam jak można być niezależną? Przecież własna kasa=niezależność. Rozumiem,że jak ten bogaty mąż was zdradzi,czy oszuka,lub po prostu kopnie w d**ę to wy wieku 40lat obudzicie się "ojej..nigdzie nie pracowałam..gdzie ja teraz znajdę robotę?" rozumu nie macie. niezależność w tych czasach to podstawa!

Gość do gość010101
to będzie jej płacił alimenty jeśli zdradził :D

Gość gość
ja napisalam 11:02 akurat pracuje w biurze, skonczylam takie studia, ze nigdy na kasie nie musialam pracowac, hehe. jednak mam swoje zycie i nie wpier________lam sie w zycie innych. Jak ktos chce byc zalezny, to kij was to obchodzi, niech sobie bedzie, go..wno wam do tego. Jestes dla mnie zalosnym tlukiem, po co sie tluku tak wpieniasz? Nie chce pracowac, to niech nie pracuje!!!!! Daj jej spokoj,.

Gość gość
dzwoniłam do pupu i mają jej wysłać ofertę hahahahaah jestem z siebie dumna :D podziękowali mi bo maja jakieś premia za takich, których moga wyrejestrować.

Gość gość
Rozumiem,że jak ten bogaty mąż was zdradzi,czy oszuka,lub po prostu kopnie w d**ę to wy wieku 40lat obudzicie się "ojej..nigdzie nie pracowałam..gdzie ja teraz znajdę robotę?" rozumu nie macie. niezależność w tych czasach to podstawa! xxxxxxxxxxx uważasz, że półtora tysiąca zł minus dojazdy daje całkowitą niezależność??? od kogo? od czego? a w dzisiejszych czasach nawet 40 latki, które pracowały całe życie i straciły pracę nie mogą znaleźć nowej, bo już są "za stare" dla pracodawcy!!! faceci zdradzają i odchodzą również od pracujących kobiet!!! - tu nie ma reguły!!!!!

Gość gość
.

Gość gość
ja też bym do takiej pracy nie poszła. Wstyd by mi było.. a pozatym 5 km to nie jest pod nosem :D

Gość gość
1600 w sklepie ? Ja znam takie co za 4 funty na godzine (minimalna stawka to 6.19) sprzedaja u ciapatego w polskim sklepie i na chetnych do pracy nie narzeka. Widac w Polsce zielona wyspa i dobrobyt skoro nie ma chetnych do pracy

Gość gość
sparawa w pup, obiecałi wysłać jej propozycje i podziękowali mi bo za takich premie maja :D

Gość gość
co jest

Gość gość
d**a jak ma bogatego meza zaqwsze moze alimenty wyciagnac od niego:)

Gość gość
dlatego zawsze lepiej wyjść za mąż niż być konkubiną

Gość gość
autorke i jej podobna zal d*pe sciska ze musi pracowac bo ma meza nieudacznika, ktory nie potrafi na nia zapracowac. Wmawiaja jej media, ze ta jej zasrana kariera, czyli je.......... kierat ma jakies znaczenie, presiz. Maz ja i tak zdradzi, bo bedzie urobiona po pachy, zameczona, bo dom, "kariera - srera" i jedzcze dzieci i wyglada na 10 lat starzej, Jest zwykla glupppppppppppppp su................a

Gość gość
Ale jak to załatwiłaś? Co powiedziałaś w Urzędzie Pracy?

Gość moja bratowwaaa
do pcwela z 2013-07-30 01:07:39 Prostaczku nie mam męża ;) jestem za młoda na małżeństwo, mam dopiero 27 lat. Jesteś taki tępy że aż się kurzy :D Zadzwoniłam i powiedziałam jak jest sytuacja. Będą ją wzywać i zaproponują jej pracę.

Gość oczywiście że to
wszystkie typu bratowe autorki to utrzymanki i leniwe, glupie, nieambitne.

Gość pracy sie niebój
ja dojeżdżam 25 km.zarabiam 1500 na łape iwiecie co sama dobrowolnie niezrezygnuje z pracy mimi że mąż ddbrze zarabia dzieci dorosłe mająswoje domy,meżów dzieci i pracę wychowane są na ludzi a nie na pasożytów idarmozjadów.leń zostanie leniem i tylko będzie zazdrościł,kradł.ubliżał innym bo ma słabą samoocenę i zero inteligencji.pozdrawiam wszystkich pracujących na swoje wydatki,no tych darmozjadów też

Gość do pracy sie nie boj
tylko wiesz co boli darmozjadów? że własnie tak ich się nazywa i ma się rację! darmozjady będą krzyczeć ze to ich wybór że nie wtrącac się do ich zycia itp. ale fakt pozostanie faktem - pasożyty i darmozjady. obżerają swoich męzów, rodziców czy państwo (nas pracujących) nigdy nie będą mieć szacunku wstrętne leniwe gówna!

Gość bratowa moja cos tam
dostaaaała pismo z pupu :D ma się wstawić do urzędu :D juuupi

Gość iwciaaaaa
zal

Zgłosiłam ją jeszcze na policję, do straży pożarnej i do sądu. Niech gonią sukę

Az się sfajdałam w galocie ! Na rzadko !

Gość gość
odmówi i zarejestrują ją za 3 miesiące

Gość gość
ale sie robole oburzyly, hehe, ze one zapier......., a ktos nie

Gość gość
fakt pozostanie faktem - pasożyty i darmozjady. obżerają swoich męzów, rodziców czy państwo (nas pracujących) nigdy nie będą mieć szacunku wstrętne leniwe gówna! XXXXXXXXXXXXXXX one na swój chleb zarabiają pracą w domu podła świnio!!! pranie, sprzątanie, gotowanie, zakupy, zajmowanie się dzieckiem - tego krasnoludki nie robią!!! wynajmij kogoś do takiej roboty, a przekonasz się ile będziesz musiał zapłacić!

Gość gość
Ja myślę że nie pracują osoby z zaburzeniami psychicznymi- boją się i wstydzą, nie wierzę że ktoś nie pracuje wyłącznie z lenistwa, są tu takie osoby?

Gość gość
nie masz męża i dzieci, prawda?