Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s123

Mam chłopaka ale podoba mi się inny.

Polecane posty

Gość s123

Mam wielki problem. Wiem, że jest tu dużo takich wątków ale one nie są w żaden sposób identyczne do mojego. Otóż mam 17 lat a Mój chłopak 19. Jesteśmy ze sobą już ( a może dopiero ) 9 miesięcy. Jestem z nim bardzo szczęśliwa i do tej chwili uważałam, że chce spędzić z nim resztę mojego życia. Jednak moi rodzice nie pozwalają nam na ten związek, na początku było dobrze, nie byli przeciwni temu abym z nim była. Sytuacja jaknak się zmieniła kiedy moja mama dowiedziała się, że ma on wujka który strasznie pije.. Nie pozwoliła mi się z nim spotykać, ale ja jej robię na przekór. Widuje się z nim w każdej wolnej chwili. Niedawno spotkałam się z moim starym znajomym i on się we mnie zakochał, a moi rodzice bardzo go lubią. I nie wiem co robić bo nie chce ranić swojego obecnego chłopaka. Wspomnę, że ten znajomy ma 16 lat i sądzę że by nam się ułożyło. Pomóżcie.

Gość gość
hahaha 17, 19, 16 lat?? walnij glowa w mur dziewczyno Rozwiazanie przyjdzie hahahhaa nie moge reszte zycia O ludzie......

Gość gość
Faktycznie, zabawne. 16 lat. Na cale życie...

Gość s123
Szukam sensownych odpowiedzi. Może to zabawnie brzmi ale znam wiele przypadków w których chłopak miał 16 lat a dziewczyna 15 i są ze sobą przez 10 lat, więc jeżeli macie tak odpowiadać na pytania to lepiej tego nie róbcie.

Gość gość
Skąd mamy wiedzieć, co czujesz? Przecież tylko to się liczy. Kochasz ich dwóch jednocześnie?

Gość gość
masakra

Gość s123
Nie Kocham ich dwóch jednocześnie.