Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc122222

Dlaczego facetom zależy do momentu aż wiedzą że zdobyli serce kobiety?!

Polecane posty

mam podobnie ,ale w drugą stronę.Gdy nie mogliśmy się widywać legalnie-bywa,to było szukanie siebie non-stop,jak tylko z mojej strony zrobiłem miejsce w swoim życiu ,aby cos poszło dalej,to teraz nie mam kontaktu.Może zobaczyła,że jestem jej-bo często to okazywałem-i już nie smakuję jak kiedyś.Nie mam zamiaru się narzucać,ktoś chce tak jak ja,aby wyszło,to wie gdzie i jak mnie znaleźć,To samo tyczy ciebie

Gość gość
mniałaś łumyte łuszy?

Gość gość
wspaniały ciasny analik z połyczkiem zawsze wiąże ludzi

Gość jngenrjk
jezus maria.....kobiety to lubia sobie umilac zycie,sama jestem kobieta ale chyba jednak troche inna,,,nie pomyslalas ze moze sie z toba nudzil,owszem widzial cie wczesniej moze i mu sie podobalas ale po otworzeniu buzi facetowi sie odmienilo....zreszta czytajac twoje posty juz czlowiekowi sie odechciewa -dlaczego -moze mi ktos wyjasni -forum spada na dno -nadal oczekuje odpowiedzi :o

Gość gosc12222222
Joneymnemonic dziekuje Ci za dobra wypowiedz. Tez mnie zastanawia czy cos z tego jeszcze bedzie. To o czym on teraz do mnie pisze... hmm tak bardzo ptzypomina to co ja przekazywalam jemu pol roku temu. Bylo to wrecz identyczne, a on pisal nie moge tego sluchac. Bo jestes kobieta z ktora chcialbym byc. Teraz role sie odwrocily, czy to mozliwe zeby sie mscil?

nie słońce, on się nie mści, on po prostu się tobą znudził i traktuje cie tylko jak przyjaciolke ;)

Gość gosc12222222
Cóż Iga:( pewnie masz racje. Z reszta sama moja obecnosc tu i zadawanir tych dziwnych pytan sa dowodem na to ze znajomosc ta nie rokuje. Pewnie, przestane sie do niego odzywac, tylko sporadyczny kontakt, uszanuje jego decyzje, nie bede o nic pytala. Kto wie moze za jakis czas sam zaproponuje kolejne spotkanie. A jesli nie, moze to i lepiej bo szybko zapomne... niestety jakby nie bylo kolejna porazka. Wazne ze probowalam, w koncu poszlam na pierwsza od dwoch lat randke. Teraz dam sobie czasu bo kazde kolejne rozczarowanie robi mi źle, spycha mnie w otchlan jakieś wewnetrznej rozpaczy. Wiec odpuszczam facetow. Szkoda ze tak wyszlo, ze jednak go rozczarowalam, staralam sie bardzo wygladac pieknie, oraz byc miłą, dalam z siebie duzo, a jesli on szuka czegos innego przezyje to, nie takie to porazki i rozczarowania w zyciu przechodzilam. Wazne ze nikogo nie udawalam, ze bylam soba, bo po co udawac... jak ktos mnie nie chce takiej jaka jestem nie bede opowiadac o sobie bajek niezgodnych z prawda tylko dlatego zeby komus zaimponowac

i tak trzymaj, bądź twarda, niech widzi co stracil i ze swietnie sie masz bez niego

Gość gość
rada taka olej gada :D

Gość gosc12222222
No tak zrobie, az bedzie prosil znowu o szanse

Gość gość
mi też się tak wydaje, odpuść sobie...ale to jest problem, że ty jesteś na każde jego skinienie on sobie pewnie zdaje sprawę, że zawsze masz dla niego czas i to wykorzystuje..jak dla mnie to on po prostu tobą manipuluje...zacznij teraz ty go unikać...

Gość gosc12222222
Manipuluje... zachowywalam sie identycznie jak on pol roku temu, tez go olalam a on prosil mnie o spotkanie, o szanse... masakrycznie sie wszystko odwrocilo

Gość gość
Przeczytalam twoj topik. Mialam podobna sytuacje, sluchaj moj tez sie dystansowal wlasnie po spotkaniu czasem 2dni nie pisal, nie dawal znaku. Ciezko stwierdzic co moze byc pzyczyna takiego zachowania. A dlaczego ty nie zdystansujesz sie od niego. Nie moze ci na nim zalezec, wcale nie jestes pewna ze jest odpowiednia osobą. Nie skreslaj go, trzeba dac czasu, czas pokaże. Czasami tak bywa po pierwszym spotkaniu ze jest ochlodzenie, mniejsze zainteresowanie, moze w pewnym stopniu rozczarowal sie toba, moglo byc odwrotnie, ty moglas rozczarowac sie nim. Od was zalezy czy dacie sobie szanse.

Gość gosc12222222
Dziekuje ci bardzo za wypowiedz. Ale juz chyba nie ma szans na jakis zwiazek z nim. Szkoda, staralam sie ale rozczarowalam go na spotkaniu. To widac. A moze ktos z was tak mial ze facet najpierw zabiegal, a po spotkaniu sie zdystansowal, ale utrzymywal kontakt.

Gość gosc12222222
Dziekuje ci bardzo za wypowiedz. Ale juz chyba nie ma szans na jakis zwiazek z nim. Szkoda, staralam sie ale rozczarowalam go na spotkaniu. To widac. A moze ktos z was tak mial ze facet najpierw zabiegal, a po spotkaniu sie zdystansowal, ale utrzymywal kontakt.

Gość gość
Nigdy nie wiadomo co mysli druga osoba, ten twoj jest jakis dziwny i chyba nie do konca szczery z toba, najpierw odwoluje spotkania, potem skraca, teraz mniej sie odzywa, wyglada jakby jeszcze z kims krecil i ta osob trzymala go w niepewnosci

Gość gość
Kolejna pytajaca. Przeciez jak nie dazy do koljnego spotkania to wiadomo ze lipa

Bo to jest tak, że każdy szuka swojego. Spotkał się z tobą bo chciał cię poznać, nie deklarował, że będzie chciał z tobą być. Mówił że jesteś piękna no i nadal jesteś, ale widocznie coś podczas rozmowy mu się nie spodobało, może nie lubi zbyt silnych, pewnych siebie kobiet albo unika słabych, coś mu nie podpadło.

Gość gosc12222222
Oczywiscie ze mowil.