Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kamera w samochodzie

Polecane posty

Gość gość

Po raz kolejny na przestrzeni miesiąca ktoś rzucił nam na samochód jajko. Zastanawiam się nad kupnem i zainstalowaniem w samochodzie małej kamerki ustawionej tak, aby widać było blok. Nie zamierzam nikogo o tym informować. :classic_cool: Czy jak pójdę potem z takim filmikiem na policję, na którym widać będzie, z którego piętra rzucono jajko to może to być dowód? Czy ja pójdę siedzieć za nielegalne rejestrowanie obrazu? :classic_cool:

Gość gość
654198465161

Gość gość
mysle ze mozesz tak zrobic. ale czy cos bedzie widac... kamera by musiala miec bardzo dobrą jakosc, a najlepiej zalozyc nawet kilka kamerek.

Gość gość
Chodzi mi tylko o to, żeby było wiadomo, z którego balkonu rzucono jajko. Wystarczy jak dzielnicowy zapuka i popyta mieszkańców tego mieszkania. Mam nadzieję, że to pomoże i sytuacja się nie powtórzy.

Gość gość
to może parkuj auto w innym miejscu, może np. parkujesz nie przed swoim blokiem, tylko przed innym blokiem i ci co tam mieszkaja nie mają gdzie zaparkowac swojego samochodu. Są też takie scierwa co mają po kilka aut i to jest najbardziej wkurzające, wszystkie miejsca zajmują, a potem taki co ma jedno auto nie ma gdzie parkowac. ogolnie najlepiej to wyprowadzic sie z blokow do wlasnego domku z garażem.

Gość gość
Mam jeden samochód i parkuję go pod swoim balkonem.

Gość gość
nie stac cie na garaz? a stac cie na samochod w ogole? :D

Gość gość
Nie po to mam samochód, żeby potem od garażu iść piechotą 15 minut. W moim bloku garażu nie ma. Najbliższe są oddalone właśnie o ok.15 minut piechotą. I nie o tym jest temat.

Gość gość
sama jesteś ścierwem, każdy ma prawo parkowac swój samochód to że u ciebie mieszka jedna osoba i macie jeden samochód nie świadczy o tym że inni nie mogą mieć więcej. można filmować przestrzeń publiczną nie jest to nielegalne.

Gość gość
zamknij ryj ty ścierwo :)

Gość gość
"można filmować przestrzeń publiczną nie jest to nielegalne" Dziekuję. :)