Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła-żona

Rzucić palenia dla przyszłego męża?

Polecane posty

Gość przyszła-żona

Hej W listopadzie wychodzę za mąż. Mój przyszły mąż nie pali i nie lubi kiedy ja palę. Czy dla świętego spokoju rzucić? Czy zrobić to dla niego? A może dla siebie, żeby mi nie gderał? Tylko ja to ogarnąć? Macie jakieś doświadczenia w temacie "I żyli długo i szczęśliwie bez fajek" ?

Gość gość
jeżeli myślisz o żuceniu palenia to zrób to dla siebie,dla dziecka ,dla domu nie rób nigdy dla faceta

Gość lobby tytoniowe
kazdy nalog rzuca sie DLA SIEBIE

Gość gość
jeśli chodzi o nałogi to robi się to dla siebie a nie dla kogokolwiek. Jeśli chcesz to zrobić dla kogoś to i tak długo w tym postanowieniu nie wytrzymasz i wrócisz do nałogu

Gość gość
Możesz rzucić palenie nawet dla Misia Kolargola, tylko zrób to do jasnej cholery!

Gość gość
Rzuć dla zdrowia przede wszystkim. Oprócz tego, że fajki śmierdzą strasznie to są bardzo niezdrowe. Ja rzuciłam dla mojego męża fajki bo się martwił o moje zdrowie i bardzo dobrze, że go posłuchałam.

Gość gość
zrób to dla siebie a nie dla niego. Ja go rozumiem, przebywanie z osobami palącymi to nic przyjemnego, wy, palacze ciągle śmierdzicie. To obrzydliwe, że kobieta w ogóle pali, zadbaj o siebie.

Gość gość
kiedyś kochałam chłopaka,niestety on lubił piwo a dla mnie piwo śmierdzi starymi sikami,on cały śmierdział piwem,nie potrafiłam uprawiać z nim seksu bo czułam ze leży na mnie butelka piwa,ktoś kto pije piwo nie zdaje sobie sprawy jaki to smród ja zdawałam i musiałam odejść,to samo jest z papierosami też dla niektórych śmierdzą

Gość KokoSzalen
Rzuć palenie dla własnego zdrowia. Papierosy są strasznie szkodliwe, powodują też przedwczesne starzenie się. Włosy okropnie śmierdzą, cera ma pełno wyprysków, nie mówiąc o poważnych chorobach do których prowadzi palenie. Ja się cieszę, że mój facet namówił mnie na rzucenie papierosów. Wystarczyło że dał mi do poczytania jakie substancje wdycham i jakie reakcje mutagenne zachodzą w moim organizmie. Poza tym pomyśl też o swoich bliskich, którym fundujesz bierne palenie będące jeszcze gorszym od "czynnego".