Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slimgreen i zielona kawa

Polecane posty

Gość gość
Mam problem z przełykaniem tabletek, ale połknięcie średniej wielkości prosiaka nie jest dla mnie żadnym wyzwaniem :classic_cool:

Gość gość
ja mam taka miksture na odchudzanie, działa! Mogę ci ją zaaplikować i połkniesz bez problemu. ok?

Gość gość
eheeeeeeeeeee spoko domyslam sie jaka ale pozwole ci sie wypowiedziec :)

Jeśli jest problem z połykaniem tabletek :) to może zielona kawa w swojej naturalnej płynnej postaci? ;>

Gość gość
bo wiecie mam problemy ze sraniem...

Gość malutkaKasiuniaa
próbowałam pić zielona kawę, ale to jest tylko dla wytrwałych! Gorzka okropnie, mi nie smakuje i nie dam rady. Z kolei po tych preparatach płynnych z zielona kawa mam odruch wymiotny. Wole już te zwykłe tabletki slimgreen, może i też nie są rewelacyjne, bo jednak trochę duże, ale da sie przeżyć i co najważniejsze działają.

Gość Matulla
Sama długi czas brałam slimgreen trio i zachęcam. Tabletki są dość duże ale są powlekane więc łatwo się je przełyka. Ogromną korzyścią jest wg mnie fakt ze wystarcza połykać jedną tabletkę dziennie żeby schudnąć ok1 kg na tydzień. Dokładając ćwiczenia można się wylaszczyć do lata. Czego życzę wszystkim miłośnikom jedzenia.

Gość gość
Stosowałam zieloną kawę ze sklepu piekna24.pl . Działa. W dużym stopniu przyczynia się do spadku wagi ciała. Doskonale hamuje łaknienie. Cena nie jest duża, jest nawet promocja teraz. Miałam spory spadek wagi dzięki niej. Ważne aby nie zamówić jakiejś podróbki a sprawdzoną zieloną kawę.