Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brodawki płaskie WYLECZYŁAM PO 8 LATACH

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Obiecałam sobie że jeżeli tylko uda mi się wyleczyć w końcu brodawki płaskie to niezwłocznie napiszę jak to zrobiłam. Zacznę od tego że mam 17 lat a brodawki męczą mnie od dziecka, miałam okropnie dużo leków. Aldare, atrederm i wszystkie inne popularne o których piszecie na forum, wypalałam, smarowałam jaskółczym zielem i inne domowe sposoby, stosowałam metode z propolisem, tranem i engystolem i nic. Mnóstwo pieniędzy w błoto, a zaskoczę was tym iż wyleczyłam się dwoma lekarstwami w 1,5 miesiąca i wyniosło mnie to 10 zł. Brodawki miałam na całym czole, na brodzie, policzku, w brwiach i wokoło nosa. Miałam kilka na dłoniach, ramionach, plecach, nodze a nawet na pośladku. Były duże i ciemnie. Odwiedziłam panią dermatolog, miejscową starszą. Była przestraszona stanem do jakiego się doprowadziłam, powiedziałam jej jakie leki stosowałam i dowiedziałam się że leczy brodawki od dawna i nie pamięta żeby kiedyś się jej to nie udało. Stwierdziła że teraz jest całkowicie pewna że te lekarstwa które opisałam, wypalanie, mrożenie itp, pomogły tylko kilku osobom. Ta pani stosuje bardzooo stare metody, powiedziała że kiedyś ludzie sobie z tym radzili a teraz jest ogromny problem właśnie przez ilość lekarstw które i tak nie są skuteczne a stare metody zapomniane.Pani dermatolog wyjęła okrutnie stary notesik i pierwszym lekarstwem które dostałam był płyn który jest ponoć najskuteczniejszy, mam napisany jego skład i jeżeli ktokolwiek odpowie na tego posta i będzie zainteresowany jestem gotowa wstawić zdjęcia mojej twarzy przed i po oraz skład leków. Przez płyn brodawki napuchły, ale nie zrobiły się czerwone ani nie schodziła skóra tak jak ostrzegała mnie pani dermatolog, pod koniec czerwca dostałam paste, którą dawałam na noc a rano ścierałam mokrym wacikiem. Mamy koniec lipca a brodawki zostały mi jedynie na dłoni. Jedyny problem tkwi w tym że lekarstwa są na recepte. Mam nadzięję że pomogę , bo wiem jakie to uciążliwe i trudne do usunięcia

Gość gość
Proszę napisz co to za lekarstwa. Ja już leczę dwa lata i nic. Proszę o pomoc

Gość gość
Tak długo leczysz wirusa brodawczaka???hmmmm

Gość gość
jestes perfidna swinia, piszesz o skutecznym sposobie, a potem zastrzegasz, ze go zdradzisz jak ci ktos napisze, idiotka. jak masz sposob, to sie nim podziel, krowo glupia, czytam twoje wypociny na pol strony zeby sie dowiedziec czym to mozna wyleczyc, a tu gowno. debilka jestes i tyle