Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokrecona90

Milczec czy cos zrobic

Polecane posty

Gość pokrecona90
dopokreconej : jestem ciekawa...oj bardzo ciekawa jak to sie potoczy...

Gość dopokręconej
a po co sie masz odzywac? zeby sie chlopina cieszył jak to za nim latasz ?? :D u mnie bylo tak - przestałam sie odzywac, cisza. Kilka dni a potem AFERA!!! Ze co to jest, ze sie nie odzywam, ze on tesknil, ze sie martwil co ze mna !! i co ja sobie wyobrazam !! Potem sie obrazil i nie odzywał, przeszło mu i znowu słodzić zaczął i tak w kółko. hehe

Gość pokrecona90
no wiesz...jak sie umawialismy na cos tam...to tez bylo ,ze teraz to jest moja kolej a nie jego zeby sie odezwac...Jestem w czarnej d***e.. Bo z drugiej strony absztyfikant totalnie zakochany z drugiej ON- nieokreslony ON.

Gość dopokręconej
i dlatego, ze nieokreslony to Cie kusi, interesuje :):) wiem, bo ja mam teraz 2 amantów, ktorzy za mna lataja i tego jednego psychola :D nawet tak o nim mowie - moj osobisty psycholek :D Ale ja uwazam, ze z takimi panami nie ma co :) nie warto Taki pajac nigdy nie bedzie wiedzial czego chce :) i tyle niedojrzaly i kropka

Gość pokrecona90
nie wiem. Jest duzo starszy , a zachowuje sie jakby co dopiero z gimbazy wyszedl. gdyby mu zalezalo to by sie chyba mna interesowal...

Gość dopokręconej
sluchaj moj psycholek sie mna interesuje, dzowni, pisze, pyta itd Ale powtarza, ze nie chce zwiazku ani zobowiazan :D

Gość gość
pisałm w innym watku moją historie gdzie facet przestał sie starc po ponad 3 miechach znajomosci. Nagle cos jego zachowanie zmieniło sie o 180 stipno. Nie tsra sie nie za bardzoc hce mu sie ze mną spotykac. Też nie było seksu. Jak wczesniej mi so chwiel wspominał o weekendzie w góach tak teraz mało co sie na ten temat odzywa :P Chociaz teraz byłabym chetna jechac. No cóż dziwni ci faceci :P

Gość pokrecona90
Ale ten nie przestal sie starac...bo on chyba nawet jeszcze nie zaczal

Gość gość
no widzisz ty nawet sie za bardzo nie zaangażowaąłs a jak ja sie zaczełam angażowac i mnie zaczeło zależec to jemu jakos przestało. Wiec chyba mam gorzej :P

Gość pokrecona90
Szczerze mowiac troche sie zaangazowalam. Kilka spotkan, ten wyjazd..fajnie sie czuje w jego towarzystwie, czuje sie fajnie i psychicznie , bo duzo rozmawiamy o wszystkim..i fizycznie..jak taka kobietka przy FACECIE, no , ale nie tesknie ani nic...po prostu mysle co robic...

Gość Złota_Rybka_Złota
Masz do czynienia z facetem-przyjacielem. Fajnie takiego mieć, że nawet w łóżku można się przy nim czuć bezpiecznie :D

Gość pokrecona90
kurcze dziewuszki !

Gość co_z_panami
no co pokręcona? :P

Gość gość
Dobrze Ci radze. Ten facet to d*pek. Uciekaj. Pewnie jedyna rzecza jaka on chce to Ciebie przeleciec. Nie zalezy mu na Tobie. Albo jak cchesz sie bawic w te gierki to zacznij sie na boku umawiac z innym kolesiem. Zagraj jego kartami. Przeciez nie mialas skaldac zedych deklaracji wiec rob to co on

Gość Złota_Rybka_Złota
Nie masz z kim spędzać czasu, spotykaj się z nim.Ale wiadomo, że to nie jest potencjlny partner.Może jest gejem, a te jego fadki o kelnerkach to przykrywka.Wykorzystaj to, że masz przed soboą niespotykany obiekt-facet , który nie chce seksu.Wierz mi , tacy też są fajni.Nie możesz się jednak angażować.

Gość pokrecona90
no kurde...ale wyslac moze jakiegos zaczepnego smsa ? kurde...

Gość gość
Ile macie lat?

Gość pokrecona90
ja po 20, Jegomosc po 30

Gość Łona jest Aniołem
zależy kim jesteś...oczywiście że zrobić...;)(zaznaczam że odpowiadam tylko na tytuł ,nie mam czasu na czytanie badziewia ;)

Gość gość
moj brat tak mial tzn on 32 panienna po 21 i wiesz z czym akurat on mial problem ze to tak glupio z taka szczylowa - jego koledzy sie podsmiewali ze pedofilskie zapedy ma, ze bawi sie w nianke, mowili o niej "twoja córcia" glupio mu bylo tez przed kolezankami bo te zazdrosnice tez glupio komentowaly generalnie sam nie wiedzial co robic niby ja lubil i lubil jej towarzystwo ale nie pozwalal sobie na nic wiecej obawial sie za np jak sie z nia przespi to bedzie za nim latala i bog wie czego chciala ze sie na maxa zaangazuje, nie chcial jej ranic itp i tak sie bujali pol roku

Gość pokrecona90
i co wyszlo z tego bujania ? moze tez trzebaby ta kwestie przeanalizowac..

Gość gość
dodatkowo moj brat jak sie spotykal z nia raz jedyny zabral ja do znajomych na grilla czy cos to zaczely sie docinki wiec pozniej spotykali sie tylko sami nigdy nie zabieral jej do nich jak szedl na bibe do znajomych to sam a jej nawet nie informowal... w ogole wtedy do niej nie pisal nie dzwonil nie wiem czy twoj facet tak tez robi? znasz jego znajomych bywacie gdzies razem ? tzn czy traktuje cie na tyle serio zeby cie przedstawic znajomym?

Gość gość
co wyszlo ? no coz poznal pozniej swoja obecna malzonke (roznica wieku 5 lat) /ale sie nie sugeruj przeciez w twoim wypadku tak byc nie musi/

Gość pokrecona90
no pewnie ze nie musi , bo nic nie bedzie. Dzieki za wszelka pomoc. Czas zdjac z siebie skorupke naiwnosci ...