Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzejj28

Mam 28 lat podniecają mnie 16 latki

Polecane posty

Gość Andrzejj28

Powodów ku temu może być kilka. Gdy byłem w ich wieku, to byłem chuderlawym, chorowitym kujonem, który nie wzbudzał ich większego zainteresowania. Dopiero od 18 roku życia zacząłem trenować kick-boxing, urosłem, wyrobiłem sobie muskulaturę, wyładniałem i dziewczyny zaczęły się za mną oglądać. I dopiero od tego momentu zaczęło się moje życie seksualne. Partnerki zawsze miałem w moim wieku albo starsze. I jakoś z tego powodu odczuwam dziś niedosyt - bo nigdy nie miałem seksu z taką młodą dziewczyną, jak większość moich kolegów i chciał teraz spełnić swoje dziecięce marzenie... Obecnie rozstałem się z kobietą, jestem chwilowo wolny i postanowiłem wykorzystać ten czas na spełnienie marzenia. W Szwecji zalegalizowano seks z dziewczętami w wieku 15 lat - za miesiąc się tam wybieram w jednym celu - znaleźć sobie taką dziewczynę i przeżyć z nią najpiękniejsze wakacje w moim życiu i znowu poczuć się jak uczeń szkoły podstawowej. Ciekawi mnie, co myślicie na ten temat. Pozdrawiam.

Gość gość
Mam 16 lat i podniecają mnie mrówki.

Gość gość
a to w polsce nie mozna posuwac 16latek?

Gość Andrzejj28
Szczerze mówiąc to nie wiem. Wolę nie ryzykować. Boję się, że seks z 16 letnią dziewczyną może być podciągnięty pod tzw. "pedofilię", bo mamy w Polsce kretyńskie prawo i kretyńskich prokuratorów i sędziów. A ja nie chcę ryzykować swojej kariery i statusu społecznego dla jakiejś małolaty. Zresztą nawet jeśli 16 lat to legal jakimś cudem, to wystarczy, że lasce brakuje miesiąc do urodzin i ciągle ma 15 i już jestem "pedofilem", chociaż laska ma wszystko na swoim miejscu - cycuszki, pupcię i dzieckiem już z całą pewnością nie jest i wie co jest grane w stosunkach damsko-męskich.

Gość sławna_uczona
haha aż do Szwecji chcesz jechać? :D no cóż, przezorny jesteś , przynajmniej na legalu i do pierdla nie pójdziesz :p

Gość Andrzejj28
Tak, mam zbyt dużo do stracenia, żeby ryzykować popełnienie przestępstwa dla seksu z małoletnią sziksą. Poza tym uwielbiam blondynki o jasnej cerze, a w Szwecji tego typu dziewczyny to większość populacji.

Gość sławna_uczona
wklej jakieś przykładowe zdjęcie nastolatki jaka by Ci się spodobała.

Gość gość
Pedofilek? Idź do poradni zdrowia psychicznego, tam ci pomogą :D

Gość sławna_uczona
to rzeczywiście dziewczynka.. dziecko :p No ale co kto lubi. Tylko pytanie ile zajmie Ci szukanie chętnej.

Gość Andrzejj28
Dziewczę w wieku 16 lat nie jest już dzieckiem. Z tej bardzo prostej przyczyny nie mogę być pedofilem. W Szwecji to zrozumiano, w Polsce jeszcze dużo wody musi w rzekach upłynąć.

Gość Andrzejj28
Jadę do Szwecji z dużą ilością pieniędzy, szukanie chętnej zajmie mi co najwyżej kilka godzin.

Gość sławna_uczona
No cóż. Powodzenia. Tylko pamiętaj, że takie małolaty nie wiedzą czego chcą. Najpierw się zgodzi,a w ostatniej chwili sie rozmyśli. A kasy Ci nie zwróci :D

Gość Andrzejj28
W Skandynawii seks z 15latkami stał się czymś w deseń "sportu narodowego" - robią to wszyscy, także faceci o wiele starsi ode mnie. Ja mam ten atut, że wyglądam młodo, mam wysportowane umięśnione ciało i ubieram się jak 20 latek, tyle że w same markowe ciuchy. Jestem przekonany, że znajdę tam taką dziewczynę bardzo szybko bez wydawania ani grosza. Pieniądze będę używał tylko po to, żeby jej zaimponować i skrócić czas oczekiwania na zbliżenie i zagwarantować sobie kolejne spotkania.

Gość sławna_uczona
To chociaż jakiś dobry hotel wynajmij. :p Albo najlepiej dziewicę sobie weź , to się poczujesz jeszcze młodszy :p

Gość malinkowafffff
ja mam własnie 16 lat i podniecaja mnie faceci przed 30stka :) mmm

Gość Andrzejj28
Tu nie chodzi o to, żeby się poczuć młodo, bo ja się młodo czuję. Ale o to, żeby spełnić marzenie z dzieciństwa, a także o to, żeby jakoś uczuciowo powrócić do czasów szkoły podstawowej - czasu beztroski i luzu. Taka dziewczyna po prostu będzie mnie dobrze bawić, bo jest pozbawiona cynizmu i wyrachowania charakterystycznych dla kobiet w moim wieku.

Gość gość
tez mam takie marzenie ale mnie nie stac hehehe starszy jestem od ciebie i to sporo

Gość tatianaaaaaaaaa
czym ty się łudzisz? że Szwedka zechce sex robić z brudnym polakiem?

Gość gość
A szwedzki wogóle znasz? Czy angielski? Nie każdy tam po ang gada, tymbardziej takie siksy. Wiem bo 15lat siedziałem w szwecji

Gość Andrzejj28
Angielski znam biegle, potrafię posługiwać się kilkunastoma dialektami.

Gość Andrzejj28
Jestem przekonany, że do komunikacji z taką młodą dziewczyną wystarczy angielski na poziomie podstawowym.

Gość Andrzejj28
Jestem przekonany, że do komunikacji z taką młodą dziewczyną wystarczy angielski na poziomie podstawowym.

Gość gość
Może od razu pojedziesz do Indonezji na 11latki? Tam tego typu seksturystyka kwitnie niesamowicie... I tanie są. Za 20 dolarków masz ją na całą noc... Jakiś czas temu oglądałem film dokumentalny o tym

Gość Andrzejj28
Nie po to szukam bardzo młodej dziewczyny, żeby przejmować się konwenansami i interpersonalnymi subtelnościami. Chcę się dobrze bawić, posługując się przy tym słowami jak zabawkami, bez zwracania uwagi na to czy brzmię głupio czy nie.

Gość gość
:D:D:D dobre prowo dla starych pelikanic :classic_cool:

Gość Andrzejj28
11 letnia dziewczynka to dziecko, a dzieci mnie nie pociągają w żadnym sensie, dlatego jak na razie nie posiadam własnych. Poza tym nie lubię Azjatek. W ogóle nie przepadam za dziewczynami innej rasy niż moja.