Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chłopak porównuje się

Polecane posty

Gość gość

do swoich kuzynów. Zacznę od tego , że jednemu kuzynowi mojego chłopaka powiodło się. Ma własną, dobrze prosperująca firmę i lubi pozwolić sobie na zagraniczne wakacje kilka razy w roku, samochody , gadzety. Moj chlopak jednka postawił na wykształcenie ma dobra pracę, ale niestety nie zbyt dobrze płatna. I tu zaczynają się schody ponieważ żyje ponad stan np.- kupił sobie drogie auto a pech chciał , że zepsuło sie a a naprawa bedzie baaaardzo droga....do tego jedziemy na drogie wakacje i oboje jesteśmy spłukani...nie ma mowy o zamieszkaniu razem bo on chce szpanować gadzetami przed kuzynami a i tak im nie dorówna wg mnie to chore. Jak pomoć mojemu ? dodam tylko, że jego rodzice cały czas mu relacjonują a twój kuzyn kupuje to a jedzie tam masakra :( a mój chłopak się dołuje.

Gość gość
nie ma to jak dziad pozuje na wielkiego pana - skoro sam nie ma to powinien sie bogato ożenić! czyli odpadasz!

Gość gość
wydaje mis ie tez ze śledzi ich na facebooku i próbuje upodobnic sie do nich. Jest załamany, że ma zepsute auto, bo jego kuzyn kupuje droższe i nowsze niż te jego masakra...;/

Gość gość
dla mnie jest nie ważne jakim autem jeździ dopóki nie poznałam kuzynów nie wiedziałam czym tak na prawdę się kieruje... wielokrotnie go przekonywałam że może kupić tańsze auto. ale się uparł wiem już czemu.

Gość gość
no i tego sie boje ze zostawi mnie dla bogatszej :(( chociaż jestesmy już pare lat ze sobą