Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

glupia sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Od 2.5 msc spotykam sie z dziewczyna, nie jestesmy w jakimś formalnym związku, poznajemy się dopiero, nie śpieszymy sie, bo kazdy jest swiezo po rozstaniu po dlugim zwiazku. Każdą wolną chwile spędzamy razem, ona cały czas zabiega o spotkania, miałem wrazenie, ze ona sie bardzo angazuje, ja myslalem, ze troche mniej. Dzisiaj jadę do niej, a ona wychodzi ze swoim bylym ze swojego mieszkania i idzie go odprowadzic kawałek, mi powiedziała zebym wszedl do mieszkania. Poczułem sie jakby mi ktos w morde strzelił. Co o tym wszystkim myslec? jaka powinna byc moja reakacja? mialem zostac na noc, ale posiedziałem chwile i pojechalem do domu, jakos mi odeszła ochota

Gość gość
zostaw ją...

Gość gość
taaa, zazdrośniku - zostaw ją :D:D Twoja sytuacja wygląda tak - on wyszedł Ty zostałeś - z czego robisz problem ?

Gość gość
On wyszedł, ty zostałeś :D

Gość gość
Myślę że taniec erotyczny to drobiazg przy syfie jaki fundują sobie tzw:porządni ludzie ,zgodne małżeństwa itp :) mało mnie to obchodzi chyba że ktoś by mnie zmuszał ,właśnie czy dało by się coś z tym zrobić ?

Gość gość
No...zostaw ją. Ty przyjeżdzasz a ona wlaśnie odprowadza byłego??co to ma znaczyć?co za dziewczyna...daj sobie z nią spokój...

Gość gość
Taa akurat.może jeszcze zostawił u niej po ostatnim spotkaniu swoje ulubione bokserki a ona go tak po prostu odprowadziła.

Gość gość
Z czego robisz autorze problem? U mnie tez tak było. Były przyjechał bo chcial pogadac żebyśmy wrócili do siebie. Niestety, było już za póżno, ale pogadać zawsze można. Stojąc już w drzwiach przyszedł w tym momencie nowy. Fakt, wiedzial wcześniej że były będzie, ale nie przypuszczał że tyle czasu zajmie nam rozmowa. Albo sobie ufamy, albo nie. Jesteśmy dawno po ślubie. Twój wybór.

Gość gość
To po cholerę go odprowadza???

Gość guruuu
taka sytuacja... glupia sytuacja

Gość gość
a co odpowiedziala apropo bylego? dlaczego był u niej?

Gość gość
dokładnie, pytanie, czy cos od niej chciał czy spotykają się na stale

Gość gość
zawsze możesz zapytać się czy etap z eks już ma za sobą

Gość gość
Powiedziała, ze tak wpadł się zapytać co słychać itd. zapytac jak sie czuje, bo ostatnio miala problemy ze zdrowiem ;] i spytala czy jestem zly na to ze sie minelismy

Gość gość
Zapytaj sie po co jeszcze kontaktuja sie z eks, czy nie powinna zamknac jedne drzwi za soba jak chce otworzyc inne. poprostu, ze chcesz miec jasna sytuacje, bo trojkaty Cie nie interesuja.

Gość gość
2nd question, czy miala problemy zdrowotne?

Gość gość
Pewnie dziewczyna robi Cie w ch****ja i tyle