Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy czestosc stosunkow ma wplyw na bol pochwy

Polecane posty

Gość gość

? ostatnio rzadko sie kochamy ale jak juz do czegos dojdzie to wszystko wsrodku mnie boli

Gość gość
Może brak odpowiedniego nawilżenia lub jakaś infekcja bakteryjna pochwy - użyj żelu nawilżającego przed stosunkiem i zrób sobie teraz 7 - dniową kurację invagiem, pomoże w przypadku infekcji - może obejdzie się bez wizyty u gin.

Gość gość
Organ nie używany zanika.Wszystko to ci tłumaczy.Jezeli dłuzej bedziesz tak postępować nie będziesz mogła z pochwy korzystać. W takim wypadku korzystaj z wibratora.Czesty trening czyni mistrza.Czy stare panny uprawiają sex.

Gość gość
Moze mieć wpływ, jesli jestes dość ciasna. Ja miałam swego czasu ten problem i przeczytałam gdzieś, ze powinnam uprawiać seks nie rzadziej niż raz na dwa dni i rzeczywiście pomogło.

Gość gość
Miałam podobny problem, po stosunku „wszystko w środku” mnie bolało. Teraz przed stosunkiem smaruje się provag żelem, jestem dobrze nawilżona i już nie czuje dyskomfortu, po podmywam się i znowu smaruje żelem, który szybko łagodzi podrażnienia. Spróbuj, nie jest drogi, kupisz go w aptece. Jeżeli problem nie zniknie wybierz się do ginekologa.