Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karamba1798karamba

Zalamana

Polecane posty

Gość Karamba1798karamba

Od 2 misiecy jestem z chlopakiem ktory naprawde mi sie podoba i jest super. Zawsze dzownil do mnie pare razy dziennie i rozmawialismy pare godzin widzialam ze mu zalezy. Wczoraj caly dzien sie nie odzywal tyle razy dzwonilam i nie odbieral pozniej wieczorem wreszcie odebral i powiedzial ze ma konto zablokowane i o 21 doladuje i cisza nie odezwal sie do tej pory nic sie nie odzywa. Co mam robic? Czy on ma inna? Pomozcie :(

Gość gość
to zależy jak wcześniej się zachowywał. "Ochłodziło" się ostatnio między wami? Jak nie, to może po prostu był czymś zajęty i nie mógł odebrać, no, albo druga opcja, że mu przeszło i chce cię powoli delikatnie spławić, żeby się rozeszło po kościach

Gość Karamba1798karamba
Bylo wszystko dobrze. Jak sie dodzwonilam wczoraj do niego to zapytalam sie go czy ma kogos on sie wkurzyl i powiedzial zebym nawet tak nie myslala i nie opowiadala takich glupot. Nie wiem co sie dzieje :( co mam zrobic zeby go przyciagnac do siebie badz co moge mu napisac zeby poczul sie zazdrosny?

Do mnie też się kiedyś jeden przestał odzywać, po trzech miesiącach zadzwonił i powiedział, że miał anginę :-) :-) :-)

Gość Karamba1798karamba
Co moge mu napisac teraz niby ze przez pomylke?

Gość gość
ja bym na twoim miejscu nic nie pisała, przeczekaj dzisiaj i jutro do wieczora, a jak nie zadzwoni to wtedy zadzwoń i poproś o wyjaśnienie. Bo tekst, że nie miał doładowanego konta jest słaby;]

Gość Karamba1798karamba
Dla mnie tez jest slaby. Po za tym gdyby tak bylo to przeciez mogl sie odezwac od siostry. Poczekam do jutro i zobaczymy

Gość Karamba1798karamba
Nie potrafie czekac. Szlak mnie trafia jak sie nie odzywa. Moze to tak jest ze sie narzucam. Bo jak nie odpisywal to odrazu wydzwanialam do niego. Wczoraj kolega ktory troche go zna powiedzial Mi ze on lubi wyrywac inne ale czy to prawda :(

Gość gość
a ile ma lat?

Gość Karamba1798karamba
22. Doradzcie Mi co mam zrobic. Bo ja zwariuje przez ta cisze

Gość gość
już ci mówiłyśmy - ZACZEKAJ DO JUTRA

Gość maderfaker
A ja uwazam ze nie powinnas do niego pisac ani dzwonic. Facet powinien uganiac sie za Toba anie Ty za facetem :) On wie ze sie w nim zakochalas i ma Ciebie w garsci. Uwazam ze powiinas poczekac az sie pierwszy odezwie do Ciebie. Dzwoniac do niego i piszac smsy narzucasz sie. Rowniez uwazam ze ten sms pomylka to dziecinada, po za tym on faktycznie moze byc wedlug Ciebie fer nie zdradza, a jak wyslesz mu takiego smsa to sama to zniszczysz. Cierpliwos poplaca uwierz mi :) Pamietaj facetowi ktoremu zalezy to chociaz by sie palilo i walilo znajdzie droge aby do Ciebie napisac.

Gość gość
poczekaj, a jeśli nie chcesz, to możesz mu napisać np. że wychodzisz z kimś, żeby był zazdrosny :P a to jakiś przystojniak? brunet?

Gość Karamba1798karamba
Ciezko bedzie. Ale coz

Gość maderfaker
Mialo byc NIE PISANI ANI DZWONIC :)

Gość Karamba1798karamba
Blondyn i przystojniak

Gość maderfaker
Karamba ile masz lat ? Ja to samo przechodzilam , pewnie jak polowa tutejszych kafetarianek. Faceci nie luba jak dziewczyna sie narzuca. On powinnien sie starac i to on powinnien znalezc droge do skontaktowania sie z Toba. Po za tym powiedzial ze doladuje konto 21 dzis jest 30 myle ze on cos kreci

Gość gość
nie, lepiej poczekaj i nie pisz nic w stylu, że wychodzisz z koleżanką czy kolegą - to jest dziecinada i gierki. Uwierz mi faceci wyczuwają od razu kobiece zagrywki, gierki i bardzo tego nie lubią. Facetowi powinno zależeć i to on właśnie ma się starać, a nie żebyś ty się płaszczyła i wydzwaniała.

Gość Karamba1798karamba
Maderfaker- ale gdyby byl fer co do mnie i faktycznie nie zdradza to dlaczego milczy? Nigdy nie milczal.

Gość Karamba1798karamba
Mam 20 lat. Tez mi sie wydaje ze cos kreci bo ja rozumiem moze sklep byl zamkniety albo cos ale tak to dzis rano by sie odezwal a do tej godziny nic

Gość gość
a skąd on jest?

Gość Karamba1798karamba
Mieszka 35km ode mnie

Gość gość
a taka sprawa czy juz mieliscie sex? bo czasem facet tylko po to z laską chodzi, a jak już dostanie co chciał, to później nie odbiera telefonów i się ulatnia;]

Gość Karamba1798karamba
No tak

Gość maderfaker
Dlatego mowie , ze jak na moje oko to ten chlopak cos kreci. Mysle ze powinnas dac sobie z nim spokoj puki co , niech on sie stara.

Po pierwsze szlak to jest w górach.Ciebie co najwyżej trafia szlag. Po drugie jak na 20 lat to zachowujesz się,jak żałosna gówniara. Po trzecie nie narzucaj się nigdy facetowi-to on ma zabiegać o Twoją uwagę a nie odwrotnie.Chyba,że chcesz wyjść na bardzo zdesperowaną idiotkę.Poza tym dlaczego uważasz,że tekst z brakiem kasy na koncie jest słaby?Jak się codziennie z kimś gada po kilka godzin to idzie bardzo dużo kasy(wiem coś o tym gdy facet jest w delegacji).Zajmij się czymś i nie bądź uwiązana do telefonu.Mężczyźni nie lubią takich babek,które nie potrafią się niczym same zająć,nie mają pasji i zainteresowań...

Gość Karamba1798karamba
Tylko ze powiedzial ze ma zablokowane konto powiedzial mi ze o 21 doladuje i sie odezwie a od tamtej pory do teraz cisza jest. Po za tym ma darmowe do mnie bo wykupil sobie na moj nr

Gość gość
narazie zachowujesz się jak gówniara, daj se siana, zajmij się czymś, a nie rozmyślasz i wałkujesz, jeszcze nie raz dostaniesz po d***e, ale to dobrze, bo się nauczysz jak powinno się postępować w relacjach damsko - męskich. A jeśli jemu narzucałaś się przez te 2 miesiące, wydzwaniałaś non stop i pisałaś smsy to nie dziwię się, że facet stara się powoli i bezboleśnie (dla niego) to skończyć.

Gość gość
Czy ma imię na T.?