Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego młode dziewczyny nie mają szacunku do własnego ciała

Polecane posty

Gość gość

Tak sobie patrzę w necie na różne portale społecznościowe i dochodzę do wniosku że to już lekka przesada. Wszędzie cycki i d**y na górze, uwodzące spojrzenia i gesty symulujące orgazm. Patrzę na fotkę a tam masa dziewczynek 14-17 letnich które takie fotki mają nie wspominając już nawet o komentarzach jakie pod tymi zdjęciami są. Do tego dochodzi wulgarność co drugie słowo na K i S i myśli taka że jest fajna. Najgorsze jest że wielu ludziom imponuje takie zachowanie i na to wszystko cały czas jest popęd. Marzy mi się taki spokojny świat między poukładanymi i fajnymi szanującymi się dziewczynami a tutaj to tylko k******o na pierwszy planie i patologia w modzie.

Gość gość
zgadzam się. Ja przeżyłam szok w tym roku, miałam praktyki w gimnazjum i po prostu nie mogłam uwierzyć w to co widzę. Dziewczyna poszła na przerwie z kolegą do kibla, druga na polu na ławce całowała się z jednym, a obok drugi dotykał ją po udzie. Inna z kolei po lekcji wsiadła do auta, który prowadził starszy mężczyzna (i po gestach raczej nie był to jej ojciec), k******o i tyle

Gość HerrPietiaGoras
no to wyebaliśmy kupę kasiory w naukę religii w szkole

Gość jhtefrtdfxghdjxs
tak sie dzieje jak sie rodzice nieumią zająć dzieckiem i pózniej te 14-17 latki kó***ą się

Gość a_na_koncu_frazes
ciekawe.. znacie kogos kto podcinal sobie zyly? to tez brak szacunku do wlasnego ciala... i zycia przy okazji

Gość jhtefrtdfxghdjxs
opowiadała mi raz taka jedna dziewczyna ze na religi ksiądz startował do dziewczyn patrzył im sie w cycki i wgl

Gość gość
w mojej miejscowosci księdza musieli wysłać na kolonię karną (tak to się chyba nazywa), bo na religii kazał dziewczynom siadać mu na kolanach to wtedy będą miały 5;]

Gość gość
czy tylko Polki takie sa?

Gość a_na_koncu_frazes
a dlaczego KK pozwala ksiezom na posiadanie kochanek i dzieci a nie pozwala na malzenstwa?

Gość gość
myslę że kur-estwo zawsze było tylko dawniej nie było tak tego widać bo nie było internetu więc nie ma się co żyłować mam 40 lat i jak chodziłam do szkoły netu nie było, a były dziewczyny które się kur-wiły i to tak że włosy daba by wam stały, gxdziły się z facetami w piwnicy, obok bloków studenckich wieczorami to w praku w krzakach zawsze jęki i nogi wystawałay, a ile puszczalskich stało pod jednostkami wojskowymi to wam mogą opowiedziec faceci którzy skończyli 50 lat , przez ogrodzenie i siatki dawały żołnierzom i było tego mnóstwo więc myślę że to nie jest kwestia czasów i nie ma sie co goraczkować

Gość gość
jaką z tego przyjemność ma kobieta, że się kurwi, nie mogę tego pojąć. Ja bym nie mogła na siebie w lustrze patrzeć, brak szacunku do siebie, żadnych zasad moralnych, dno

Gość mendaaaaa
dla Ciebie to brak szacunku a dla nich dobra zabawa, adrenalina, korzysci majatkowe, przyjemnosc z seksu itd..

Gość HerrPietiaGoras
bo patriarchat, ma swoje prawa. Facet jak posuwa baby to jest pełen wigoru, a kobieta niestety puszczalska. Amen.

Gość gość
kobiety chcą dorównać mężczyznom nawet w tych sprawach i nazywają siebie "wyzwolone", dla mnie to eufemizm, po prostu to są dziwki. Ok może i są jakieś korzyści, przyjemność, ale sama świadomość robienia to z byle kim, nie wiem czy ten facet nie ma jakiejś choroby wenerycznej, HIV...

Gość gość
ja się k****e się z kolegą ze studiów i nasi znajomi o tym wiedzą

A później babeczki płaczą,że są poniżane,faceci zdradzają i ich nie szanują.Czasem się wstydzę,że jestem kobietą.

Gość mendaaaaa
no jedynie te choroby weneryczne jako tako odstraszaja ale zawsze mozna to robic z gumce a czy z byle kim no to juz raczej one wybieraja ;) watpie ze robia to z biednymi, smierdzacymi menelami ale np z zadbanymi mezczyznami na stanowiskach jesli sa wolne i Ci mezczyzni tez to czemu nie jak swiat swiatem zawsze tak bylo ;)

Gość gość
nawet przez sam pocałunek można zarazić się opryszczką, HPV itp, a facet, który liże się z tabunami na dyskotece wątpie, żeby był taki zdrowy i czysty 100%;], i jak dla mnie takie laski co robią to na dyskotece to raczej nie robią tego z poważnym prezesem firmy;]