Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beczkaaa

Ah te HORMONY czy też tak miałyście

Polecane posty

Gość beczkaaa

to moja druga ciąża xxxx w pierwszej typowe objawy , senność, potworne mdłości, bóle podbrzusza i zgaga. Była lekka zmienność nastrojów ale w porównaniu do tego co teraz to.......zawsze myślałam, że taki objaw jak płaczliwość jest trochę przesadzony że kobieta zaczyna płakać z byle powodu i nie może się powstrzymać ................. w tej ciąży zachowuje się momentami jak wariatka :) ale nie jestem w stanie nic z tym zrobić............zdecydowanie gorzej się czuję mam dużo większe mdłości przez które leże plackiem 1,5miesiąca ..... ale nie w tym problem..... ja po prostu co chwilę płaczę jak tylko zobaczę jakąś reklamę czy program z dzieckiem lub nie-daj-boże te dzieciaczki ze spotów fundacji tvn - które normalnie by mnie wzruszyły ale nie tak żeby beczeć jak bóbr przy każdej, mąż się po prostu pokłada ze śmiechu jak zaczynam ryczeć. Wystarczy, że pomyśle o czymś smutnym sekunda i już twarz cała we łzach ... matko ile to potrwa, dobrze że nie wychodzę w domu i nie pobeczałam się gdzieś publicznie na reklamie pieluszek dla dzieci..... czy też tak macie ??? :)

Gość gość
nie przypominam sobie abym tak reagowała w którejś z dwóch ciąż.

to normalne mnie czasem łapia jakie s dołki, od bycia zadowolona ze swojego zycia potrafie w ciagu jednego dnia załapc depresje, ze wszytsko jest do d**y :P Płaczlowośc mnie raczej omin eła, ale humorki czasem mam. Najlepiej na mnie wtedy działa sen, wstaje zawsze normalna/

Gość gość
uważaj by po porodzie nie dopadła cię depresja