Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej płci są wasze dzieci

Polecane posty

Gość gość
Wiecie co , ja mam hinduskich znajomych których poznałam w Niemczech (tu mieszkam) i oni opowiadali mi że są szczęśliwi że wyjechali z tego chorego kraju bo mają dwie córki i chcieli by miały dobre życie, szkołę i mogły dorstać bez strachu . Opowiadali że dziewczynkom daje się mało jedzenia bo wszystko na co stać biedną rodzinę daje się chłopcowi bo to on ma byc silny, on ma się uczyć by kiedys pomóc rodzinie. Każda dziewczynka hinduska z biednej rodziny cierpi niedożywienie, głód . Straszne to.

Gość gość
mam córcię

Gość gość
No tak, niedożywiona , słaba i chorowita dziewczyna będzie kiedys musiała mieć siłę by rodzić synów i być służącą teściowej , bo tak niestety tam jest. Chory kraj.

Gość gość
Mam dwóch synów a gdyby mieszkała obok mnie matka która zabiła córkę czy jej niedożywiała to bym ją chyba pięściami pobiła. Dziewczynki są , były i będą cenne i niestety będzie ich w takich państwach jak Chiny czy Indie brakować, na tyle że społeczeństwa te przestaną być młode . Ja sama marzyłam o córce ale teraz już wiem że jej nie będę miała i jak dla mnie to wielka strata.

Gość gość
Dziewczynka