Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka19213123

czy jak faceci się oglądają za dziewczyną tzn że jest ładna

Polecane posty

Gość Emilka19213123

czy oni tak patrzą za każdą młodą dziewczyną się ? bo za mną często się oglądają tzn zawsze jak wyjdę na miasto , czy czasem ktoś zatrąbi ,ale sama nie wiem czy to jakiś wyznacznik urody? nie ubieram sie wyzywająco , raczej tak normalnie , zwyczajnie dość tzn w lecie t-shirt i np krótkie spodenki... I tak się zastanawiam czy to może jest norma i tak na każdą reagują czy tylko na te ładniejsze?

Gość odprawa_poslow_greckich
nie, czasami znaczy ze ma plame na tylku albo cycek jej wylazl ze stanika

Gość gość
Na wszystko co się rusza

Gość Emilka19213123
nie no ta opcja na pewno odpada :)

Albo ładna, albo np. wyjątkowo krzywe nogi, wyjątkowo paskudna, źle ubrana.

Gość gość
musisz miec cos 'taniego' w wygladzie, skoro trabia... tylko taki dziwkarski typ (jakkolwiek mozesz byc ubrana, nawet w futro) przyciaga prostakow, niepotrafiacych nad soba zapanowac. co do ogladniecia sie, tu akurat kazdy facet taksuje wzrokiem kazda przechodzaca kobiete.

Gość gość
na brzydkie czy grube albo starsze nie zwracaja uwagi . wiem bo sama kiedys bylam gruba i NIKT sie nie ogladal uwierz

Gość gość
ale teraz jak schudłam sie ogladaja ;) wiec mam porównanie ... kiedys byłam dla nich powietrzem , jakiś się popatrzył ,ale nie oglądali sie ,a teraz jak ide to nie raz sie zdarza ,że ktoś nawet oscentacyjnie sie oglada i np usmiecha

Gość gość
ja jestem strasznie brzydka i tez sie na mnie patrza :o

Gość gość
patrzeć się ,a oglądać się to różnica ;) oglądać sie tzn np jechać samochodem i odwracać głowe za dziewczyną , mijać dziewczynei sie odrwacać za nią ,a nie tylko sie patrzeć ;)

Gość Emilka19213123
nigdzie nie pisałam ,ze kiedyś tak nie było. Odkąd mam te parenaście lat to się oglądają ,ale zastanawiam się czy oni tak już mają ,że za każdą się obejrzą czy nie

Gość A ja to wam powiem
za mną też się oglądają czasem ;) A już szczególnie gapią się robotnicy :/ Kilka razy się zdarzyło,że ktoś zatrąbił... Ale to chyba się nie ma czym chwalić :P mam niebieski nick ale nie będę się logować :P

Gość Emilka19213123
no robotnicy to masakra :O

Gość Emilka19213123
co do robotników to niedaleko mnie jest taka budowa i sami brzydcy i bezzębni jacyś tam pracuja ,ale i tak za każdą wołają ,, piekna jesteś ,kocham cię" heheh żenada

Gość chyba sexowna
A więc tak : jeśli oglądają się budowlańcy i komentują to nie koniecznie znaczy że jesteś bóstwem:D ale jeśli wielu facetów w miarę normalnych się za Tobą ogląda albo mają ten charakterystyczny wzrok tj, szerokie źrenice a do tego opadniętą szczękę, to znaczy że jesteś apetyczna i chcą Cię schrupać :D wiem, bo sama tak mam :p

Gość gość
Powiem Ci tak, to nie znaczy jeszcze, że ładna, ale że przynajmnie nie brzydka/.

Gość gość
Jest po prostu typ facetów, którzy trąbi czy gwiżdże na wszystko co się rusza, jednak większość trzyma wyższy poziom kulturalny i jest zła, że ci robotnicy robią całemu gatunkowi opinię jaką mają ciemnoskórzy.

Gość Emilka19213123
Nie pisałam tu o budowlańcach bo oni wiadomo ,ale o facetach na ulicy właśnie.A ogladaja sie różni bardziej przystojni i mniej, przeważnie młodzi faceci jak jadą autem czy idą gdzieś grupką

Gość gość
jeśli często się oglądają to tak , jesteś ładna

Gość chyba sexowna
ale starzy też się często oglądają i Ci z kryzysem wieku średniego:D ciekawa jestem czy dużo dziewczyn tak ma. ja jak wyjde na miasto to zawsze dużo facetów się ogląda, ale mnie to wkurza i trochę krępuje.