Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Becia922

internetowy związek i pierwsze spotkanie jako wspólny wyjazd

Polecane posty

Gość Becia922
będę wyczekiwać znowu waszych odpowiedzi :D też sie nie mogę doczekać, a czas nagle wolno leci ;) Znalazłam sobie pracę do czasu wyjazdu i jakoś sobie ten czas zajmuję, żeby jak najszybciej był już dzień wyjazdu i spotkania:)

Gość onaaaaaaa26
ja tez robiłam wszystko byle czas szybciej lecial a i tak się ciągnął. A pierwsze wrazenia jak sie zobaczylismy i przywitalismy to teraz pamietam jak przez mgłe, tyle emocji :)

Gość psytpsyt
ja już znikam, idę spać @Becia922 życzę Ci powodzenia i pomodlę się za Ciebie ;) zrobiłam sobie zakładkę, więc powinnam znaleźć potem ten temat na forum napisz koniecznie jak było po powrocie i uważaj na siebie Dobranoc wszystkim ;)

Gość onaaaaaaa26
no na mnie tez juz czas, bede sledzic temat jakby co, dobranoc :)

Gość Becia922
Dziękuję Wam za pomoc i rady :) Na prawdę, czuję się spokojniejsza. Wam też życzę szczęścia, jak tylko wrócę to od razu się odezwę tutaj, OBIECUJĘ!:) Dobranoc :)

Gość Becia922
no i że tak powiem bombki c**j strzelił :)

Gość onaaaaaaa26
tzn co?

Gość Becia922
No nie spotkalismy się ;) Ze względu na jego pracę, nie dostał urlopu. Chciał wziąść na tydzien ale niestety nie wyszło, za krotko tam pracuje chyba. Musi wypracować sobie te dni żeby móc wziąść sobie wolne. Wtedy przyjedzie. Ale nie wiem kiedy to nastąpi. W sumie poświeca mi dużo czasu, ostatnio na prawdę bardzo dużo. Stara się, widzę to. Ale trochę się rozczarowałam, bo znowu muszę po prostu czekać...