Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak jest

Polecane posty

Gość gość

wystarczy, ze faceta nie zaakceptuja jej kolezanki, to ta go rzuca ?

Gość Lessie_Gapik
nie znam takich dziewczyn moze dlatego ze psychiatryk jest dla mnie miejscem leczenia schorzen psychicznych a nie domem :classic_cool:

Gość gość
K***a juz trzeci raz, nie spodobalem sie jej kolezankom i to byl wystarczajacy powod, aby pozbyc sie mnie jak smiecia. Rozmawialem ze znajomymi i nie jestem odosobniony w takich przypadkach. Dobieracie sobie chlopaka aby wam zazdroscily ? To jest chore.

Gość gość
Chyba pozostaje mi szukac takiej ktora nie ma kolezanek. Zaznacze, ze nie byly to kobiety glupie, wrecz przeciwnie majace swoje zdanie, jakies wartosci. A tu masz takie cos. Wystarczy, ze zle wypadne w oczach jej psiapsiolek i koniec milosci.

Gość bernank
najczęściej jest odwrotnie, gdy koleżanka nawija koleżance makaron na uszy , aby zrzuciła tego debila i pajaca ze schodów to za radą koleżanki tak postępuje i następnego dnia już koleżanka idzie pod rękę z jej facetem !

Gość gość
To trafiasz na jakieś bezmózgie idiotki. Jeżeli facet jest w porządku, ja coś do niego czuję, to co koleżanki mają do powiedzenia? Wielkie gie za przeproszeniem.

Gość gość
Mnostwo znajomych, kolegow to samo mieli. Dlaczego tak robicie, ze sugerujecie sie zdaniem kolezanek ? Anonimowo chyba zdobedziecie sie na odwage, czy tez nie ?

Gość gość
Ale to nie byly idiotki. Nic zlego nie moge na nie powiedziec. Jedynie ten fakt, ze rzucaly mnie bo jej kolezanki mnie nie lubily, nie podobalem sie, i nie wiadomo co jeszcze nagadaly. I teraz mijam je na ulicy, a one nie potrafia nawet w oczy spojrzec. K***a co sie dzieje z tymi kobietami.

Gość gość
Nie spotkalem sie jeszcze ze zjawiskiem zeby to facet rzucil kobiete z powodu nieakceptacji jej ze strony kolegow.

Gość gość
Nie wiem, bo ja bym się w życiu tak nie zachowała. Wiesz co, jezeli ktoś nie ma własnego zdania i sugeruje się opiniami koleżanek w sprawach sercowych( to już DNO, że w ogóle ma cokolwiek do powiedzenia) dla mnie jest idiotą i zdania nie zmienię. Mogą mieć IQ Einsteina i 5 fakultetów- emocjonalnie to dno i 3 metry mułu w takim układzie( żeby jeszcze później zachowywac się jak dziecko, udając, ze sie kogos nie zna). Życzę powodzenia w szukaniu partnerek które potrafią zachowywać się jak kobiety z klasą.

Gość gość
Chyba zaczynam rozumiec, ze dobieracie faceta pod katem podobnym jak dobieranie do butow. Zeby do szpilek pasowal. K***a jakie to puste i zalosne. :D

Gość gość
Chyba sobie dam calkowicie spokoj z szukaniem partnerek. Jesli mam byc dla kogos ozdoba, dodatkiem, to juz wole z psem siedziec.

Gość gość
Zbadalem temat w realnym swiecie. Dziesiatki znajomych, kolegow to samo mieli. Jesli nie zaakceptuja cie jej psiapsioly tak jest koniec na 200% Zeby bylo smieszniej, to niektore z tych kolezaneczek podrywaly mnie, jak juz doprowadzily do rozpadu.

Gość gość
Ale to moze byc sposob aby zakonczyc nieudany zwiazek. Przetestujcie panowie, np.zblaznijcIe sie w otoczeniu psiapsiol swojej wybranki. A daje glowe i stawiam wszystko co mam, ze was rzuci.

Gość przesadzasz
nie wszystkie takie są.Ja tylko raz rzuciłam faceta bo miał 175 I śmiały sie, że kurd*pla mam

Gość gość
Miałem to samo. Masz dwie możliwości. Żyć w dobrej komitywie z koleżankami swojej kobiety, lub szukać takiej co nie ma koleżanek.

Gość jesteściepsychiczni
to normalne, że kobieta wybierze przyjaciółke którą zna X lat, aniżeli faceta którego zna kilka miesięcy.

Gość jesteściepsychiczni
i co złego jest w dobieraniu do szpilek, facet ma być wysoki bo inaczej nie zasługuje na miano faceta.

Gość gość
Uogólnienia, nie każda taka jest

Gość gość
Jest jeszcze trzecia mozliwosc, mianowicie nie wiazac sie z kobieta. Psychicznego zyeba nawet nie skomentuje.