Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wieczorek iwona dziwne

Polecane posty

Gość gość

dziwne jest to ze jej matka i ona maja tak samo na imie dlaczego mama dala corce na imie tak samo?? biologiczna mama dalaby dziecku tak samo na imie??o co kaman'??

Gość gość
A dlaczego nie?

Gość gość
W niektórych kulturach to popularna praktyka, a Wieczorki wyglądają mi na Mongołki.

Gość gość
tak czy siak dziwna jest ta sprawa.... no ale fakt faktem ciekawe czy kiedyś się to roziwaze.... myślicie ze to ona była w tym maku w paryzu?

Gość gość
Może była ;)

Gość gość
a no dziwne ;) ale w sumie fajna tradycja

Gość gość
Była kolejna rocznica jej zaginięcia i dlatego ta prowokacja dziennikarska żeby sprawe nagłośnić.

Gość gość
serio rocznica nie zwrocilam uwagi... no w sumiw może być ze tradycja....ale dość dziwna...serio...

Gość gość
a ponad to na bank był miejski monitoring wiec ja jako matka by stanela na glowie i sledzila po wyjściu z maka czy to ona itp...przeanalizowala zdjęcia...może akurat...

Gość gość
szkoda ze ten facet nie zagadal do niej

Gość gość
myślicie ze ona zyje??

Gość gość
zyje

Gość gość
Dla mnie dziwne jest to, że na kamerze w Jelitkowie typ który specjalnie stworzył bloga o Iwonie pisał, że ona niesie drugą torebkę w rękach, a ona przecież za obcasy trzymała buty, dlatego nie bylo widac , że to ksztalt butów, bo trzymala je do gory nogami. Dziwi mnie też, że matka miala az takie pretensje, że Iwona wzieła jej buty.

Gość gość
a oni znaleźli yego typa c szedł za nia z tym recznikiem??

Gość gość
a co ma z tym wspólnego te buty??co to za roznica co ona niosła buty czy torebke?

Gość gość
Jest roznica, bo niektorzy mowia ze na tych 2 nagraniach jest kto inny. Bo 2 nagrania byly i typ podważa to z Gdanska.

Gość gość
co do imienia- nie widzę w tym nic dziwnego. Teść ma na imię Jakub, mąż tak samo Jakub, i już wiem, że jak urodzę syna, też będzie Jakub. Taka tradycja.

Gość gość
Znacie Iwonke - piszcie, nie dawajcie satysfakcji, złym ludziom. Nie wolno zapominać - trza szukać. Gdzie są znajomi Iwonki? Szukacie jej? Co robicie dla sprawy? Chlacie i balujecie tylko? Kto zna znajomych Iwonki niech pisze co robią dla sprawy!!!!! Szukajcie jej ludzie przecież pod ziemie się nie zapadła!!!

Gość gość
a ten typ z rencznkiem? znacie go?

Gość gość
co masz na mysli? Ze ludzie od 4 lat pisza na ten temat i analizuja rozne watki?

Gość gość
tak, znam to forum od dawna ludzie tam niezłe domysły snują ale wszystko to nic nie daje

Gość gość
ja też myślę że nie żyje mało prawdopodobne żeby ktoś ją więził przez 4 lata

Ale dziwię się reakcji matki,jak traili na tą dziewczynę w Paryżu podobną do niej mówiącą po Polsku to ona stwierdziła że jest zbyt wysoka i ma inna figurę.Przeciez mogła miec buty na obcasie,a przez ten czasf igura tez się mogła przecież zmienić.Powinni sprawdzic dziewczynę z tym synkiem,ile by te dziecko miało?Trochę by to pasowało znikła bo moze była w ciąży?

Albo bardziej pasująca teza ktoś ją wywiozł,przecież teraz przypominam jak Rutkowski leciał do Szwecji że znalazł się świadek jak ktos ją szarpał i zaprowadził do samochodzu,bardzo możliwe ze ja wywiezli do burdelu za granicę.