Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa odpowiedzi

odejde jak poznam innego

Polecane posty

Gość ciekawa odpowiedzi

Ciekawi mnie ile kobiet znajde tutaj, które dokonały zmiany zwiazku na inny i są w tym drugim zwiazku bardzo szczesliwe?? Opiszcie mi proszę swoje historie

Nie sztuką jest odejśc do kogoś. Sztuka jest odejśc od kogoś...

Gość ciekawa odpowiedzi
skąd wiesz czy jestem z kimś?? załozyłam temat w poszukiwaniu okreslonych ciekawych historii kobiet ;) ale dziekuje za wasze wpisy :)

Gość ciekawa odpowiedzi
ale są zwiazki, które powstały zanim rozpadły sie poprzednie i bywa ze są nawet pełniejsze ;) wiec gdzie tu karygodnośc?

Skoro takie znasz i święcie wierzysz, że są pełniejsze to po co pytania? Do dzieła!

Gość ciekawa odpowiedzi
szkoda że wileu ludzi ogranicza ich własna ciasnota umysłu:O

Gość gość
mnie zona zdradzala z innymi, tak sie to dzialo bez mojej wiedzy prawie rok czasu, mogla odejsc jak go poznala w sumie prawde mowiac to wybrala tego ktory lepiej stoi finansowo, teraz ja utrzymuje, ba nawet zameldowal :) mogla odejsc jak go poznala, po co ciagnela nasz zwiazek, jeszcze mi sie odgraza ze gola z tego zwiasku nie odejdzie, spotkanie w sadzie pierwsza sprawa za miesiac

Dla kogo szkoda? Mi się żyje dobrze. Szkoda, że nie ma społecznego przyzwolenia na zdrady i odbijanie partnerów? Faktycznie, przykre.

" mogla odejsc jak go poznala, po co ciagnela nasz zwiazek" Bo odchodząc musiała wiedzieć, że robi dobry interes. A tego nie da się stwierdzić w kilka dni czy tygodni.

Gość gość
bo stare porzekadło mówi, że kobieta jest jak małpa: nigdy nie puści gałęzi, dopóki w łapie nie będzie trzymała następnej. I to jest cała prawda o większości z was (celowo małą literą) - materialistyczne kurviszcza

Gość ciekawa odpowiedzi
[zgłoś do usunięcia] krwawa Dla kogo szkoda? Mi się żyje dobrze. Szkoda, że nie ma społecznego przyzwolenia na zdrady i odbijanie partnerów? Faktycznie, przykre. --- szkoda mi ciebie bo kazdy temat tego typu daje ci poczucie bycia wybawicielką plujacą strasznym jadem:) zatruwa cie to widze do bialej kosci:) Zadałam tylko pytanie i chciałam uzyskać tylko odpowiedzi, bez oceniania kogokolwiek

Gość gość
zupełnie nie rozumiem dlaczego krytykujesz kogoś powyżej za jego zdanie. Zakładasz temat i jesteś ciekawa odpowiedzi to ci odpisują. Ja sie też zgadzam ze zdaniem tamtej osoby. Dobrze, że nie ma społecznego przyzwolenia na zdrady i nadmierną swobode, bo byśmy w tym kraju mieli jeszcze większy b u r d e l niż jest teraz. Piszesz o ciasnocie umysłu, a ja Ci powiem, że po prostu inni ludzie mają inny system wartości niz np. Ty. To chamskie i obraźliwe pisac że ktoś ma ciasny umysł bo dajmy na to nie akceptuje takiego podejścia, że ktoś pakuje się we flirt lub nowy związek nie kończąc poprzedniego

A gdzie ja oceniłam? Nazwanie czegoś po imieniu - zdradą, jest już oceną? Dobrze wiedzieć ;) ­ Za to Ty oceniasz mnie. To się chyba hipokryzją zwie, ale co ja tam wiem.

Gość gość
ja mieszkałam z kimś ponad dwa lata byliśmy zaręczeni , a on pies na baby wszystkie... wiedziałam o tym ,później nie było już seksu pocałunków przytulania a nawet czasem spałam na kanapie a on w sypialce , żyliśmy jak para znajomych , i w tym czasie poznałam obecnego partnera , bez wahania wyprosiłam narzeczonego z mieszkania(mieszkaliśmy u mnie) i na dzień dzisiejszy jestem cholernie szczęśliwa i nigdy nie będę żałowała tej decyzji NIGDY

Gość gość
ale oczywiście ja go nie zdradziłam , bo z obecnym partnerem zaczęłam się umawiać dopiero jak narzeczony się wyprowadził , bo wcześniej tylko jakieś tam rozmowy telefoniczne itd jak kumple

Gość ciekawa odpowiedzi
:) proszę wreszcie coś na temat:) takie historie bywają bardzo ciekawe. dziekuje:)

ja osobiście uwazam, ze powinno wygladac to tak: sa klopoty w związku to staramy sie je naprawiac. jak sie nie da- rozstajemy sie. potem nalezy miec czas tylko dla siebie zeby dojsc do formy a dopiero pozniej myslec o znalezieniu kogos. w moim towarzystwie nie znam ani jednego szczesliwego zwiazku ktory powstal w taki sposob ze on/ona jak poznali kogos to zostawili swoich ówczesnych partnerów. Z reguły jesli tak było to takie zwiazki sie szybko rozpadały, byly podejrzenia, ze druga osoba może to samo zrobić, oskarzanie sie itp. czlowiek po każdym zwiazku powinien dac sobie czas a nie od razu pakowac sie w drugi zwiazek

Gość Westa i Hestia
Nom, mi też się wydaje, że jak się nie układa mimo prób naprawienia sytuacji to lepiej się rozstać i potem szukać na spokojnie;) ja się tak rozstałam a po kwartale byłam już w związku z nowopoznanym mężczyzną (od kilku mieś już moim mężem :) )...jestem bardzo szczęścliwa i dodatkowo nie mam wyrzutów sumienia, że byłam nie fair czy cuś :P

Całkowicie zgodzę się z Moskalą.Zamyka się jedne drzwi a dopiero później należy otworzyć kolejne.