Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy bym się nie związał z dziewczyną która uprawiała seks analny

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie taka dziewczyna nie ma szacunku do siebie, ulega modzie i zachciankom facetów a to nie wrózy dobrze na przyszłosc, nie mowiąc juz o problemach zdrowotnych po takich zboczonych praktykach :( Watpie by jakis normalny facet zechcial laske, ktory wypina tyłek :(

Gość gość
naprawdę sądzisz że jakakolwiek by Cie chciała? a Ty jeszcze wybrzydzasz.

Gość gość
zgadzam się z autorem

Gość gość
prawiczku, zadaj sobie pytanie czy ktoras by cie chciała

Gość HerrPietiaGoras
no to nie wyjeżdżaj do krajów arabskich, bo tam, żeby zachować hymen wszystkie to robią

Gość uśmiechtobieślę
seks analny jest dla gejów. odbyt jest do s-ani ew do lewatywy przed porodem, zatwardzeniem i kolonoskopią.

Gość uśmiechtobieślę
tu nie kraje arabskie pieto golasie. a poza tym, ucz się bo matmy nie poprawisz ;)

Gość HerrPietiaGoras
nie muszę,

nie słuchaj tych przechodzonych blerw🖐️ na pewno znajdziesz analną dziewicę. ja długo szukałem, aż w końcu trafiłem na dziewczynę, która nigdy nie uprawiała miłości francuskiej i greckiej. tzn do czasu aż nie zaczęła spotykać się ze mną :classic_cool: miała bardzo surowego ojca, który krótko ją trzymał. do czasu ;)

Gość gość
dokładnie, geje uprawiają anal bo nie mają jak inaczej prawda? a po co para hetero uprawia anal, facet wsadza penisa tam gdzie nie trzeba, przeciez od wsadzania jest pochwa a nie d**a ? tylko człowiek jest tak zboczony, ze robi takie rzeczy, nie widziałam by jakies zwierze uprawialo seks doodbytniczy :O Nie dosc ze to jest obrzydliwe to niezdrowe

Gość gość
Zapytajcie lekarzy jak nie wierzycie, jakie konsekwencje ma anal. Scianki odbytu i jelita grubego są bardzo delikatne, facet wam tam włozy i tworza sie mikrouszkodzenia naczyń, bakterie i wirusy mają otwartą droge i chyba jedno z najgorszych, moze sie to wydawac teraz smieszne ale po latach konczy sie to nietrzymaniem stolca :/

Gość uśmiechtobieślę
ale ty im nie tłumacz bo to nic nie da. oni wola mieć kiedyś stomie i chodzić z kupką w torebeczce przy boku. ich życzenie ;)

Dlatego ciesze się,że w końcu znalazłam normalnego faceta,który tak samo jak ja nie lubi seksu analnego.Niestety babeczki podążają za głupią modą i zaciskają zęby robiąc dla facetów rzeczy,których wcale nie chcą.Nie wiem po co bo później tylko płacz,że robiła dla faceta wszystko:anal,trójkąt,połyk,ssanie po same jajka a facet ją kopnął w tyłek :O

Gość gość
i tak skończycie życie nie trzymając stolec i robiąc w pieluchę mimo nie uprawiania analu. co do kogoś kto napisał że nie widział u zwierząt analnego stosunku. psa koleżanki robił pies. oba rodzaju męskiego.

Gość HerrPietiaGoras
no to autorze podaj sposób, jak rozpoznać taką dziewczynę

Gość uśmiechtobieślę
bo najprawdopodobniej trzymany na uwięzi i nie miał się na czym wyżyć. gdyby miał do wyboru suczkę nie skorzystałby z odbytu kolegi psa. poza tym, ludzie podobno różnią się od durnych zwierząt niesionych jedyne instynktem prostych komend: żreć, spać, kopulować. ;)

Teqi Dlatego ciesze się,że w końcu znalazłam normalnego faceta,który tak samo jak ja nie lubi seksu analnego.Niestety babeczki podążają za głupią modą i zaciskają zęby robiąc dla facetów rzeczy,których wcale nie chcą.Nie wiem po co bo później tylko płacz,że robiła dla faceta Glupota jest robienie czegos w lozku czego sie nie chce tylko po to by zaspokoic faceta. Znam kobiety, ktore lubia sex analny same z siebie.