Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham męża siostry

Polecane posty

Gość gość
normalnie powiedz mu ze sie w nim zakochalas

Gość gość
Nie zazdrośćcie mi urody, tylko powiedzcie, jak ja mam mu dać do zrozumienia, że za nim szaleję

Gość gość
skoro jesteś taka wspaniala to czemu on wziol slub z twoja siostra a nie z toba

Gość gość
Wskocz mu do łóżka. :D

Gość gość
dziewczyno opanuj trochę to jest twoja sistra macie rodziców i jak wyobrażasz sobie na to zaragują?i jak macie usiąść potem przy stole razem?!!!!wiesz co faceci nawet jak mają ładnę kobiety w domu to też zdradzają bo wolą mieć mniej zadbaną kobietę ale inteligentną a ty ni sądzę zebyś była jakaś mądra skoro takie głupie rzeczy chodzą ci po głowie to że jestes ładniejsza od siostry nie znaczy ze twój szwagier zwróci na ciebie uwagę bo z tego co piszesz to poza ładnym wyglądem nic reprezentujesz tylko to że masz pustkę w głowie i jestes be uczuć skoro swojego siostrezńca/siostrzenice chcesz pozbawić rodziny

Gość gość
nikt ci nie da rady jak odbić męża a tym bardziej męza siostry raczej nie jesteś w typie szwgra skoro za żone wziął twoją siostrę

Gość gość
Siostra kiedyś była zadbana, a teraz umie chodzić w porościąganym dresie cały dzien, jest gruba, pryszczata... Nie układa im się teraz. Pomyślałam, że spróbuję z nim się zapżyjaźnić

Gość gość
zobaczymy jak ty bedziesz wygladac po porodzie

Gość gość
No idź zadbaj o biednego szwagra i uratuj go od siostry rozlazłej. Załóż sexy ciuchy i do dzieła./ Co się będzie biedak męczył.

Gość gość
Skoro 3 osoby są nieszczęśliwe, to chyba lepiej, jeśli chce to zredukować, nie?

Gość gość
po twojej redukcji bedzie wiecej nieszczęśliwa cała rodzina

Gość gość
jedyna osoba ktora chcesz uszczęśliwić jestes ty i tylko to sie dla ciebie liczy masz w d***e ze zniszczysz zycie swojej siostrze i jej dziecku

Gość gość
Tak chcę być szczęśliwa i by on był szczęśliwy. Tylko tyle! Uważam, że miłość = pżyjaźń + sex, a ja go kocham, więc... On i siostra nie mają życia intymnego, łączy ich chyba tylko dziecko, ale to nie powód, by byli ze sobą do końca życia

Gość gość
normalnej , zdrowej psychicznie , potrafiącej żyć wśród ludzi osobie nie przyjdzie nawet taki pomysł do głowy. Czas więc zapisać się do psychiatry.

Gość gość
Zazdrościcie mi urody, więc się wyżywacie...

Gość gość
Ja p***le kto tu się wypowiada, nastolatki, prawiczki po roku stażu z dziewczyną. Kobieta ma problem a tu jakieś głupie zagrywki typu "tępa sucz... ".Głodny nie zrozumie najedzonego, zdrowy chorego a głupi mądrego. Banda debili którym podłączono internet i myślą że są anonimowi. Wszyscy teraz mądrzy a potem gdy stają przed podobnym problemem szukają zrozumienia. Zrób tak by wilk był syty i owca cała , najlepiej poszukaj faceta dla siostry... .

Gość gość
dla mnie jestes suka po prostu.moja siostra to samo robila wielce zakochana.ale jej nie wyszlo ha wspolczuje takiej siostry jak ty!!!i skad mozesz wiedziec ze im sie nie uklada co moze to tylko przejsciowe wez sie lecz jak mozna wlasnej siostrze faceta odbic ja na jej miejscu bym ci n******a!az bys sie w szpitalu znalazla ty dziwko bez zasad moralnych!

Gość gość
powiedz siostrom męża, że je kochasz :D

Gość gość
Kocham męża siostry, nie jest to zależne ode mnie! Nie jestem suką.

Gość gość
A jak nazwać kogoś kto chce rozbić rodzinę? Gdybyś naprawdę go kochała to stanęłabys z boku i włączyła się dopiero gdyby ich małżeństwo faktycznie się rozpadło. A tak to myślisz tylko o tym co ty chcesz i tylko to dla ciebie się liczy. Uważasz że jesteś w porządku?

Gość gość
Ale ja go kocham!

Gość gość
Ale jeszcze bardziej siebie bo chcesz go mieć w tej chwili i to za wszelka cenę. I tyle.

Gość gość
Wiem, że to złe, ale już nie wytrzymam...

Gość gość
JEST jedna zasada w zyciu , nie buduje sie swojego szczęscia na cudzym nieszczesciu kazdy dorosły i normalny człowiek sie zgodzi ze mna .Rób jak chcesz ale bedziesz gorzko kiedys płakać jesli go uwiedziesz itp i to nie straszenie lecz zyciowa prawda .Zostaw go w spokoju weż sie za niego jesli on podejmie ta decyzje by Twoja siostre zostawic ale nie Ty nie maczaj w tym palców .Przemysl sobie co napisałam ok

Gość gość
a jeśli on ją zostawi i ja wtedy się za niego zabiorę, to też siostra będzie zła...

Gość gość
Ludzie !!! Co to za argument , ze chce rozbic rodzine? W dzisiejszych czasach to nie istotne, jesli sie nie kochaja to Wlasnie dla dobra dziecka powinni sie rozstac, dziecko widzi i czuje Co sie dzieje najlepiej! Ale nie o tym, ty autorko najpierw sie dowiedz czy on cos do ciebie czuje , jesli tak to dzialaj

Gość gość
Wtedy bedzie mniejsze zło uwierz , bedzie zła ale nie Ty bedziesz pryczyna rozpadu małzenstwa.Napewno jej latwiej bedzie to zaakceptowac niz to co chcesz teraz zrobić

Gość gość
a jeśli on sam z siebie jej nie zostawi? ile mam czekać? chciałabym się z nim bardziej zaprzyjaźnić teraz, z seksem poczekać. chyba tak będzie dobrze?

Gość gość
Zaprzyjaznij sie , ale co bedzie jak on bedzie chciał Ciebie bzyknac ulegniesz mu wiec Tak czy tak bedzie zle .Powiem tak miałam tak w zyciu jak Ty przemyslałam sprawe i nie odwazyłam sie na nic wiecej nie żałuje bo jak wstaje rano patrze z duma na siebie w lustrze .Godnośc i honor trzeba mieć i tyle

Gość gość
wlasnie k***a ze jestes suka.moja siostra mojego meza do lozka zaciagnela.i co dogodzil sobie ja mu wybaczylam i ona najgorsza zostala.od 5 lat nie mamy kontaktu.jak suka nie da pies nie wezmie.i nie tlumacz sie ze tylko dziecko ich laczy itd wez sobie poszukaj faceta a nie kurde za wlasnej siostry meza sie bierzesz nie masz sumienia?czemu chcesz ja tak skrzywdzic?zrozumialabym jeszcze gdyby ona go juz nie kochala i chciala sie z nim rozstac to wtedy prosze bardzo droga wolna.nie wiem szukasz tu rozgrzeszenia za to co robisz?chcesz uciszyc sumienie?powiem tyle-jak odbijesz jej faceta bardzo ja to zaboli wiem co mowie bo sama w takiej sytuacji sie znalazlam a mielismy juz 2dzieci.chcialabys sie znalezc na jej miejscu?watpie.ja rozumiem-serce nie sluga ale nie badz egoistka pomysl o uczuciach innych