Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham męża siostry

Polecane posty

Gość gość

Wiem że to niemoralne i nieetyczne, ale silniejsze ode mnie. Jest niesamowicie przystojny, wspaniały, mamy to samo poczucie humoru. A ona... cóż... oni się nie dogadują. Ona ostatnio bardzo się roztyła po dziecku, więc wiem że pod tym wzgledem jestem lepsza od niej, mam super figurę, a wiem że to świetny poczatek na zdobycie faceta. Mają zupelnie inne poglądy, inaczej widza rózne rzeczy. Nie pasują do siebie, podejrzewam że jest z nią nieszczęśliwy. Kocham siostrę, ale wiadomo... w miłości jak na wojnie. Żeby zyskać coś dobrego, trzeba ponieśc jakieś ofiary. Zastanawiam się jak to zrobić? Prosto z mostu, uwieść go jakoś, zaprosić do siebie pod jakimś pretekstem? Czy delikatnie i powoli dawac mu do zrozumienia czego chcę? Dodam że nie zalezy mi na jakimś tam numerku, znam go 4 lata i wiem że to z nim chcialabym spędzić życie.

Gość gość
to może najpierw niech się rozstaną skoro takie kiepskie z nich małżeństwo?

czuje, ze gdybys sie zwiazala ze szwagrem to niezla afere bys zrobila pewnie..

Gość gość
tępa sucz....bez żadnych zahamowań,,,,,,,,tfu...niegodnaś nazywać się Jej siostrą

Gość gość
A jeśli się nie rozstaną...? Ja naprawdę go kocham.

Gość Elmary
Wiesz co facetów na świecie jest mnóstwo a siostre masz jedną i siostra zawsze zostanie w rodzinie a facet może cie kopnąć w d*pe jak się przypadkiem roztyjesz.

Gość gość
Afera? Z nim przejdę wszystko :)

Gość dyskretny kochankek
tak, bo roztyć można się przypadkiem :D a co do tego fikcyjnego tematu, siostra ma połowę genów Twoich więc będzie tylko w połowie zazdrosna

Gość gość
i chcesz pozbawić dziecka ojca bo ci się coś w główce uroiło

Gość gość
wiesz co, moze zapytaj siostry jak go zdobyla. W koncu zostal jej mezem wiec jej sie udalo. Po co masz popelniac jakis blad? Siosrta kierowana siostrzana miloscia powinna ci pomoc. a tak w ogole kiepskie prowo, ale coz... wakacje :)

Gość gość
pfff jak to nie durne prowo to w takich chwilach ciesze sie ze jestem jedynaczka bez siostry ktora bedzie czekac jak mi d**a po ciazy urosnie zeby mi meza zabrac. a jak twoj szwagier na ciebie poleci to tez idiota

Gość gość
kurcze ten świat schodzi na psy... Nie potrafisz znależć sobie faceta,może to z tobą jest coś nie teges:(

Gość gość
taa, jak figura chcesz zdobyc faceta to znaczy ze nic lepszego nie masz :P

Gość gość
ja pierdole jaka trzeba byc suka zeby cos takiego siostrze zrobic

Gość gość
marne prowo

Gość gość
co za durni ludzie tu siedza żeby łykac takie prowo. Aż żal

Gość gość
to jest obrzydliwe dla minie moi szwagrowie to bardzo bliska rodzina (mam 2) i nie patrzę na nich jak na mężczyzn bo są bardzo mi bliscy jak siostry....to jest rodzina...JAK można pomyśleć nawet w ten sposób, że się roztyła i barć się za jej męża. SZOK TO MAŁO POWIEDZIANE..TFU

Gość gość
a ile ty masz lat 15

Gość gość
ale jesteś pusta chcesz faceta zlapac na figurę to znaczy ze nic innego nie masz do zaoferowania a to ze twoja siastra kłoci się z męzem to nie oznacza ze sie nie kochaja

Gość gość
jeżeli to nie prowo to jesteś naprawdę osobą pozbawioną uczuć i coś Ci się pomyliło z miłością bo gdybyś go kochała i swoją siostre to zostawiłabyś ich w spokoju może im się teraz nie układa ale skoro wzieli ślub i mają dziecko to znaczy że się kochają!!!i napewno wkrótce się dogadają i znów bedą szczęśliwi!!!i mam nadzieję ze zostawisz ich w spokoju zeby mogli się porozumieć i być szczęśliwym!!!!!!!!!!!!!!!Byłaś na ślubie siostry to chyba słyszałaś jak ksiądz powiedział po przysiędze CO BÓG ZŁĄCZYŁ NIECH CZŁOWIEK NIE ROZDZIELA!!!!!!!!!więc przemyśl to co masz zamiar zrobić bądź pewna że wszczscy się od Ciebie odwrócą rodzina przyjaciele i zostaniesz sobie z tym facetem o ile mu się nie znudzisz i cię nie kopnie w d**ę i zostaniesz sama jak palec!!!!! Oni mają dziecko są małżeństwem i NIE MASZ PRAWA ICH ROZDZIELAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam koleżanke która była 9 lat z facetem mają kilkuletnie dziecko i jej siostra odbiła jej faceta i do tego zaszła z nim w ciażę możesz się domyślić że moja koleżanka nie chce ich znać i nigdy im tego nie wybaczy że tak perfidnie ją oszukali.Zniszczyli jej życie i się zastanawia co powie za jakiś czas swojemu dziecku że tatuś teraz kocha jej ciocię?zastanów się za nim popełnisz taką głupotę jest dużo wolnych facetó więc znajdź sobie innegfo a męża siostry zostaw w spokoju!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
a co do urody to uroda z czasem przemija a figura się zmienia!!!!!!

Gość gość
a jakbyś Ty zaszła z Nim w ciążę i byś miała rozciągniętą pokryta rozstępami skórę? Schudnąć można ale rozstępów ciężko się pozbyć. A jakbyś miała problem z hormonami i byś się "roztyła"? Moja siostra ma chorą tarczycę, bierze leki i baardzo przytyła pomimo, że je jak wcześniej itp. Nie komentuję tego jak wyrażasz się o swojej siostrze i tego co chcesz zrobić, bo to nie ma sensu w przypadku osoby tak pozbawionej empatii. Tylko zastanów się co zrobisz jak stracisz jedyną kartę przetargową- swój idealny wygląd :P

Gość gość
Zakochałam się, to niezależne ode mnie. Uważam, że skoro siostra związała się z tym mężczyzną, to powinna o siebie zadbać, a nie się tak zapuścić. Ciąża ciążą, no ale..... Ja mam świetną figurę, dbam o siebie, jestem oczytana, inteligentna, uważam, że stanowię lepszą partię niż siostra. Szwagier to nie rodzina, ale obca osoba. Co nas łączy? Jeśli chodzi o dziecko, to gdybym zaszła z nim w ciążę, to jednak bym dbała nadal o siebie. Uważam, że dziecko nie zwalnia nas z tego obowiązku.

Gość gość
A siostra to nie rodzina? Pewnie prowo. :P

Gość gość
Tak, siostra to rodzina, ale chcę być ze szwagrem, a nie z nią.

Gość gość
a co szwagier na to? i le ty masz lat ze taka tępa jestes

Gość gość
Ja nie wiem jak za niego się zabrać, jak dać mu do zrozumienia, czego chcę

Gość gość
no właśnie tobie się wydaję ze bedziesz lepsza a może zapytasz o zdanie szwagra bo skoro związał sie z twoją siostra to znaczy ze ja kocha a kłótnie są w każdym małżeństwie ale to nie znaczy ze ludzie sie nie kochaja mam nadzieje ze szwagier okaze sie pożadnym facetem ,kopnię cie w d**ę i zostanie z zona i dzieckie

Gość gość
No co ty -ty taka cudowna i zupełnie inna niż siostra musisz mu dawać cokolwiek do zrozumienia? A on ślepy że cię nie zauważa? No to zniewaga po prostu.