Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny poniżej 160 cm

Polecane posty

Gość gość
Drogie Panie około 160 cm. Z tymi partnerami powyżej ok 185 wzrosty wyglądacie jak ofiary z pedofilami, także nie wiem, czy to taki powód do dumy, skoro ogląda się za Wami facet, który pewnie ma zapędy pedo /// Tjaa, bo dla facetow jest najwazniejszy jedynie wzrost, wazne aby byla wysoka i moze miec wtedy twarz najwiekszego paszczura...

Gość gość
Jest osobą publiczną i zapewne kojarzy ją więcej mężczyzn na świecie niż mnie, więc siłą rzeczy ogląda się za nią więcej niż za mną. Choć myślę, że nie ma startu do mnie. I nie przechwalam się, ani nie buduje swojego poczucia własnej wartości, ale tak jest. Jestem wykształcona, atrakcyjna, mam dobrą pracę, własne mieszkanie, samochód, 24 lata i jestem w stałym związku.

Gość gość
johansson jest sfotoszopowana, i ma sztab stylistow, makijazystow, w rzeczywistosci wyglada mizernie i nikt by sie za nia na ulicy nie obejrzal.

Gość gość
Scarlett Johannson ma wlasnie swietna figure pomimo tych 'kaczych nozek'. Pelny biust, szerokie biodra.

Gość gość
odnóża a co to jakiś robal niby :classic_cool:

Gość gość
Ale jedyna twoja wada to straszna pyszalkowatosc. Nie musisz nam tu wypisywac swoich dobr materialnych bo nie o tym temat. Jakbys rzeczywiscie nie budowala swojego poczucia wartosci to nie pisalabys, ze ktos ma krotkie nogi :)

Gość gość
Scarlett Johannson ma wlasnie swietna figure pomimo tych 'kaczych nozek'. Pelny biust, szerokie biodra. Właśnie tak figura czyni z niej kaczuchę... Ja mam taką figurę przy wzroście 173. Duże piersi, pełne biodra, długie nogi, ale przy tym szczupła talia. I to jest wg mnie wzór kobiecości.

Gość gość
Scarlet też ma cellulit życie jest piękne :):):)

Gość gość
Ale jedyna twoja wada to straszna pyszalkowatosc. Nie musisz nam tu wypisywac swoich dobr materialnych bo nie o tym temat. Jakbys rzeczywiscie nie budowala swojego poczucia wartosci to nie pisalabys, ze ktos ma krotkie nogi usmiech.gif To, że piszę, że ktoś ma krótkie nogi to nie znaczy, ze buduje swoje poczucie własnej wartości, tylko zwyczajnie stwierdzam fakt, który jest niezaprzeczalny. Jakbym napisała, że na pewno jest głupia, to można by było powiedzieć, że ja mam zaniżoną samoocenę. Ale opisuję tylko to co widać, nic więcej.

Gość rozalikaa
Śmiać się czy płakać? Jeśli ktoś jest niski to jest niski, jeśli wysoki to wysoki, jeśli jest ograniczonym kretynem to... Komuś się chyba tematy poruszane w tej części forum pomyliły. Równie dobrze ja mogłabym wysnuć teorię, że kobiety nie posiadające długich, falowanych brązowych włosów, pełnych ust i biustu poniżej C nie są seksowne, tylko jaki to ma związek z ciążą i wychowywaniem dzieci?

Gość gość
I zapomnialas dodac ze spedzasz wieczor na kafe. Hi hi

Gość gość
Śmiać się czy płakać? Jeśli ktoś jest niski to jest niski, jeśli wysoki to wysoki, jeśli jest ograniczonym kretynem to... Komuś się chyba tematy poruszane w tej części forum pomyliły. Równie dobrze ja mogłabym wysnuć teorię, że kobiety nie posiadające długich, falowanych brązowych włosów, pełnych ust i biustu poniżej C nie są seksowne, tylko jaki to ma związek z ciążą i wychowywaniem dzieci? Nie ma to związku, po prostu dodało mi w tym dziale i nie wiem dlaczego (???)

Gość gość
He,masz racje.Ja tam do wysokich nie zaliczam się ,ale mam jedną przewagę.Nie zależy mi na tym,aby ktoś mnie podziwiał.Żyje dla siebie i jest mi bardzo dobrze :)

Gość gość
I zapomnialas dodac ze spedzasz wieczor na kafe. Hi hi Spędzam tak jak Wy. Poza tym mój mężczyzna jest w pracy, a ja mam czas wolny

Gość gość
Wy? Ja wracam z delki qiec ubijam czas.

Gość gość
Okej to prawda, ona ma krotkie nogi i ja tak samo. Ale co z tego? Czy to oznacza, ze z powodu krotkich nog jestem nieatrakcyjna?

Gość gość
Mam 158 cm i do tego 10 cm szpilki i jest ok.

Gość gość
Okej to prawda, ona ma krotkie nogi i ja tak samo. Ale co z tego? Czy to oznacza, ze z powodu krotkich nog jestem nieatrakcyjna? No na pewno nie jesteś tak atrakcyjna jak długonogie dziewczyny.

Gość gość
Uwazasz ze to co masz zawdzieczasz dlugim nogom? Owszem jezeli trudnisz sie prostytucja to tak. Ja tez mam mieszkanie samochod jestem w stalym zwiazku i mam 26 lat i nie zdobylam tego nogami tylkien czy wygladem.

Gość gość
ktoras mądra napisala ze pomimo niskiego wzrostu jest nadal atrakcyjna i zgrabna, guzik prawda. kazdy niski czlowiek ma krotkie nogi i rece, nie jest sexi.

Gość gość
Uwazasz ze to co masz zawdzieczasz dlugim nogom? Owszem jezeli trudnisz sie prostytucja to tak. Ja tez mam mieszkanie samochod jestem w stalym zwiazku i mam 26 lat i nie zdobylam tego nogami tylkien czy wygladem. Nie, nie trudnię się prostytucją. I też nie zdobyłam tego wyglądem. I nigdzie też nie napisałam nic takiego, że mam to przez wgląd. Tylko i wyłącznie opisałam swoją sytuację.

Gość gość
Aaaa ti atrakcyjnosc to dlugie nogi? No to ok. Pewnie jestes atrakcyjniejsza ode mnie. I musialas sie koniecznie dowartosciowac na podrzednym forum.

Gość gość
No to wytłumaczcie mi dlaczego mnóstwo niskich dziewczyn ma powodzenie u facetów ? A wiem ,że tak jest!

Gość gość
Jesli mialybysmy patrzec tylko na cialo to pewnie nie bo jakbysmy postawily mnie obok dziewczyny, ktora ma figure taka sama jak ja ale jest wysoka to wiadomo, ze ona bylaby atrakcyjniesza, nie bede sie z tym spierac. Atrakcyjnosc to tez twarz.

Gość gość
Wydaje mi sie ze masz problem z wygladem skoro koniecznie musialas sie wygadac na kafe;-)

Gość gość
A te powyżej 170 to już super laski? Nie rozśmieszaj mnie, liczy się twarz i figura, proporcje - nawet przy 150 cm można mieć proporcjonalnie długie nogi. Spójrz na Kylie Minogue na przykład, ciężko zaprzeczyć, że nie jest laską:D

Gość gość
No lea michele tez jest laska.

Gość gość
ja mam 160 i wcale nie mam krotkich nozek, na zdjeciach wcale nie wygladam na tak niska osobe :P choc faktycznie wiele niskich ma takie krotkie kacze nozki :D szczerze wolalabym byc wyzsza o jakies 10 cm no ale coz.. ;)

Gość gość
Aaaa ti atrakcyjnosc to dlugie nogi? No to ok. Pewnie jestes atrakcyjniejsza ode mnie. I musialas sie koniecznie dowartosciowac na podrzednym forum. Akurat Ty też siedzisz na podrzędnym forum... A dowartościować się nie chcę, bo i tak jestem tu anonimowa i nie macie pojęcia kim jestem. Jakbym się chciała dowartościować to powiedziałbym to w oczy jakieś niskiej znajomej, a nie tam gdzie nikt nic o mnie nie wie.