Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny poniżej 160 cm

Polecane posty

Gość gość
Ale ja nie mam potrzeby w necie opisywac tego jaka jestem fajna atrakcyjna i ile czego mam. A ty tak. Mi wystarczyvto co mam w realu.

Gość gość
Ale ja nie mam potrzeby w necie opisywac tego jaka jestem fajna atrakcyjna i ile czego mam. A ty tak. Mi wystarczyvto co mam w realu. To nie jest moja potrzeba, to jest wyłącznie chwila wolnego czasu i moje przemyślenia i odpowiedzi na Wasze posty.

Gość gość
Poza tym na początku nie napisałam, że jestem taka i taka, tylko to wynikło z toku rozmowy

Gość gość
ta o co kylie pisala - proponuje walnac sie w leb. pomysl logicznie jak moze wygladac kobieta ktora ma 150cm? dzieci w podstawowce maja wiecej, u doroslej o osoby nie wime czy to juz nie jest zaliczane do karlowatosci. na zywo wyglada zapewne jak dzieciuch

Gość gość
Jak moze wygladac kobieta, ktora ma 150 cm? Niekiedy lepiej od tej co ma 170 cm. Atrakcyjnosc to nie tylko wzrost.

Gość gość
Cały czas przytaczacie jakieś przykłady z TV, piszecie że Johanson taka piękna, a nawet nigdy w życiu jej nie widziałyście, nigdy z nią nie rozmawiałyście. A to co jest w filmach czy na galach to proponuję tę urodę przez sitko stylistów i makijażystów przecedzić. Pomyślcie o jakiejś swojej niskiej znajomej czy jest taka śliczna i bez skazy, a nie walicie przykładami z kosmosu.

Gość gość
Jak moze wygladac kobieta, ktora ma 150 cm? Niekiedy lepiej od tej co ma 170 cm. Atrakcyjnosc to nie tylko wzrost. Owszem może wygląd lepiej, bo może być bardziej zadbana, szczuplejsza, ale kiedy postawi się obok siebie dwie ładne i szczupłe dziewczyny, z których jedna ma 150 a druga 170 cm to oczywiste jest, że 170 cm wygra

Gość gość
Johannson bylaby ladna nawet z lekkim makijazem, ktorego nie wykonaliby stylisci. Ma ladny owal twarzy, duze zielone oczy nie za blisko i nie za szeroko rozstawione, maly nos i duze, ponetne usta.

Gość gość
Te z tv zle jak ktos napisze o sobie tez zle. Ja tam czuje sie atrakcyjna i taka tez jestem. I zegnam drogie mega atrakcyjne panie spedzajace wolny czas na kafe. Ja dijezdzam do domu. Pa.

Gość gość
Owszem może wygląd lepiej, bo może być bardziej zadbana, szczuplejsza, ale kiedy postawi się obok siebie dwie ładne i szczupłe dziewczyny, z których jedna ma 150 a druga 170 cm to oczywiste jest, że 170 cm wygra /// Wygra? Dosyc smiesznie to sformulowalas no ale okej, jedziemy. To czy wygra nie jest takie oczywiste. Ja sama bedac niska kobieta postawilabym pewnie na ta wyzsza babke, jesli rzeczywiscie bardziej podobalaby mi sie jej twarz niz tej nizszej. Pewnie zaraz napiszesz, ze w koncu piszemy o dwoch dziewczynach, ktore maja tak samo ladna twarz, ale kazdy ma inne upodobania co do twarzy. Jednych urzekaja usta, innych oczy, jedni wola slowianski typ urody a drudzy poludniowy :) takze nie mozna powiedziec, ktora wygra.

Gość gość
Wygra? Dosyc smiesznie to sformulowalas no ale okej, jedziemy. To czy wygra nie jest takie oczywiste. Ja sama bedac niska kobieta postawilabym pewnie na ta wyzsza babke, jesli rzeczywiscie bardziej podobalaby mi sie jej twarz niz tej nizszej. Pewnie zaraz napiszesz, ze w koncu piszemy o dwoch dziewczynach, ktore maja tak samo ladna twarz, ale kazdy ma inne upodobania co do twarzy. Jednych urzekaja usta, innych oczy, jedni wola slowianski typ urody a drudzy poludniowy usmiech.gif takze nie mozna powiedziec, ktora wygra. Dobrze, w takim razie prościej. Bliźniaczki, jedna 150 cm, druga 170 cm (wie, że się nie zdarza ale załóżmy), oczywiście proporcje zachowane...

Gość gość
Haha okej, tu akurat masz racje. Ladniej bedzie wygladac druga, wyzsza blizniaczka :)

Gość gość
A co do Salmy. Nad gwiazdami pracuje sztab stylistów i z każdej dziewczyny zrobią piękność, także Salma mnie nie przekonuje

Gość gość
I Kylie Minogue. I Geri Halliwel. A Eva Longoria to już w ogóle pasztet totalny, prawda? :P Bliźniaczki Olsen podobnie.

Gość martsow
Ja jestem facetem i jeśli chodzi o aspekt wizualny na pierwszym miejscu stawiam twarz

Gość gość
salma hayek wysciskana pod spodem bielizna wyszczuplajaca wiec daruj sobie takie obrazki, a te cyce? jeden ma wielkosci swojej glowy, uwazasz ze to ladne?

Gość gość
A do czego Salma cie nie przekonuje?

Gość gość
Aha, i Natalia Kukulska, to dopiero kaczuszka na krótkich nóżkach :D

Gość gość
Ja jestem facetem i jeśli chodzi o aspekt wizualny na pierwszym miejscu stawiam twarz. Przytaczałam już przykład z bliźniaczkami, więc może się wypowiesz?

Gość gość
A do czego Salma cie nie przekonuje? Ponieważ nie widziałam jej na żywo. Opisuję to co zobaczę na żywo, a nie w TV czy w gazecie. Moje posty wynikają z obserwacji otoczenia w którym jestem. I nie jest to tylko moje miasto, ale różne miejsca w których przebywam.

Gość gość
taaa jesteś facetem, a piszesz "przytaczałam" haha, niezła z ciebie mitomanka. a co do olsen to uwazasz ze one sa piękne? :D

Gość gość
A do czego Salma cie nie przekonuje? Niedokładnie przeczytałam pytanie, sory za odpowiedź nie na temat. Nie przekonuje mnie do tego, że niskie dziewczyny są atrakcyjne.

Gość gość
mam 153 cm i na powodzenie u facetow nie narzekam. taka drobniutka kobieta moze sie podobac.nigdy nie bylam sama, mam przystojnego i zaradnego faceta, ktorego zazdroszcza kolezanki

Gość gość
gość taaa jesteś facetem, a piszesz "przytaczałam" haha, niezła z ciebie mitomanka. a co do olsen to uwazasz ze one sa piękne? smiech.gif Od przytaczałam to ja autorka pisałam a nie ten gość

Gość gość
O raju, i przez to nie jest atrakcyjna? Mam też stosunkowo krótkie nogi, albo inaczej- nie mam długich, resztę figury aż za bardzo klepsydrowatą. A jedyne kompleksy jakie mam to te dotyczące krzywego zgryzu... Bo moja figura jak dla mnie jest fajna, podoba mi się wyraźny łuk biodrer, wcięcie w tali, kształtny biust. Mam też paskudne rozstępy na biodrach, udach, brzuchu i piersiach- to już w ogóle tylko skakać z mostu, prawda? Jedyne co mnie cieszy, to to że mężowi się podobam, i ciężko mi zrozumieć jak ktoś może czuć potrzebę podobania się całemu światu, serio...

Gość gość
tak wyglądają niskie kobiety z wysokimi facetami hahahahahha Dla mnie to jest pedofil i ofiara, tak to wygląda