Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fittsi

Grupy ludzi wystających pod klatkami

Polecane posty

Gość fittsi

Na moim osiedlu dzień w dzień gdy jest ciepło przez kilka godzin pod blokiem stoją te same osoby (w ilości 15-30 sztuk) i gapią się na przechodzących. Nie można spokojnie wrócić z pracy, bo oglądają kto idzie, co niesie itd. Dodam, że jest tylko jedna brama, przez którą można wejść na osiedle i właśnie tam stoją choć są inne lepsze miejsca np. plac zabaw czy ławki dalej. Czy tylko mnie irytuje codzienne przechodzenie koło takich obserwatorów? Czy u was jest to samo? Dodam, że są to osoby młode, często z dziećmi...czy ci ludzie nie mają domów? nie mogą chodzić do siebie nawzajem? Może ktoś z was jest właśnie takim "staczem" i mi wyjaśni: co jest fajnego w codziennym staniu z sąsiadami pod blokiem?

Gość gość
ciekawscy, nieżyczliwi plotkarze nadmiernie interesowanie się innymi und zazdrość to hobby tych chwastów.

Gość rowexxxxxx
Stoja w bramie bo prochami handluja ... Zycia. Ie znasz klanu nie ogladasz?

Gość gość
U mnie raczej mniejsze ilości osobników, od 2 do 7. W nowym miejscu zamieszkania mijam takich gapiów w drodze do kontenera na śmieci, zawsze stoją lub siedzą za ścianą budynku magazynowego i zawsze jak się przechodzi to się gapią, dobrze że w workach na śmieci nie mam nic ciekawego ;)

Gość gość
Hej!!!! Kup takie fiolki ze smierdzacym jajem porozbijaj wychodza. Do pracy w tej bramie zapewniM Cie ze ta elita nie bedzie stala za dlugo a wszyscy ludzie wychodzacy z kamienicy domysla soe kto takim jajem nasmrodzil ze to te kiwaczki ;)

Gość gość
W warszawie miedzeszyn kolo piekarnii jest taki maly sklepik przy podworkowy.Kur... Ile tam osob potrafi stac I co nJsmieszniejsze przedzial wiekowy od 16latka po 65 latka I wszyscy sa na Elo elo.po 15nascie najwiecej I powoem wam ze trn sklepik utrzymuja te osoby bo normalnie jest stary brzydki I obskorny.Nikt inny tam nie chodzi. I samochod przejezdza (ja seicento) a wszyscy nieruchomieja rozdziawiaja japy I mnie obserwuja wzrokiem od lewej do prawej.K... Nie jezdze przeciez bentleyem ale tak mnie postrzegaja. Szkoda mi ich wsumie, bo co to jest za zycie stacza? Pogada, ploteczki I piwo.Nawet nie zdaje sobie sprawe ze moglby zwiedzac swiat ale towarzystwo kazdemu wmawia ze wszystko bez sensu jet ale nie piwo spod budki.Smutne.

Gość gość
U mnie pijaczki siedza ale to norma ci sami najbardziej na nerwy dziala jedna nadworna sasiadka z mojego bloku od lat wie kto z kim spi ,gdzie pracuje .ile zarabia ilu ma kochankow.jak niesiesz torbe z zakupami to galy malo nie wyjda musi wiedziec za ile gdzie wszystko pozniej opowiada innym po fachu jak ja widze dzien do d**y.idzie gapi sie w okna opowiadajac o tobie inne.pijaki.menele narkomani co bluznia krzycza to dla mnie maly pikus przy tamtej

Gość gość
Ja w wolnym czasie wolalabym isc do parku poogladac tv posiedziec przy komputerze wiele ciekawsze zajecia ale widocznie jaki poziom takie rozrywki