Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

olac czy czekac

Polecane posty

Gość gość

witam. poznalam mezczyzne przez internet. spedzilismy weekend w jego domu, polaczyla nas niesamowita chemia. w poniedzialek mialam 2 polaczenia nieodebrane, odebralam za 3 razem. nie wiem co mowil, ledwo co wstalam. napisalam mu wiaodmosc, ze nic nie zrozumialam i co chcial. nie odezwal sie od tego czasu. probowalam zadzownic - ma wylaczony telefon. widzialam jednak, ze jest online, wiec wyslalam mu wiaomosc. przeczytal, ale nie odpisal. nic nie wskazywalo na zakonczenie znajomosci. mowil, ze ma problemy ze znalezeniem partnerki i ze zawsze jak kogos pozna, to robi 5 krokow wstecz. olac sprawe czy czekac?

Gość gość
dziekuje za odpowiedz. tez tak mysle, jednak wydaje mi sie strasznie niedojrzale zeby facet po 30 nie mogl napisac, ze nasza znajomosc jest zakonczona

Gość gość
myslalam, ze jest dojrzaly. jak widac, wydawalo mi sie

Gość gość
BZDURY, poczekaj jeszcze

Gość gość
dziekuje za opinie. na codzien powazny czlowiek, zajety interesami. na poczatku nie dodadywalismy sie, ale pozniej przeroslo to nasze oczekiwania i jego intencje wydawaly sie szczere. naprawde niesamowita chemia, pierwszy raz bylam w takiej sytuacji. jak juz mowilam, wspomnial, ze zawze robi 5 krokow wstecz i zapytal czy zdaje sobie sprawe, ze cierpi na brak czasu. zywie sie jeszcze nadzieja, ze sie odezwie, ale z drugiej strony byl online, przeczytal i milczy...

Gość wiembowiem
''mowil, ze ma problemy ze znalezeniem partnerki i ze zawsze jak kogos pozna, to robi 5 krokow wstecz.'' BPD

Gość gość
przeczytam wiecej na ten temat, dziekuje. odnosnie zwiazku mowil jeszcze, ze widzi wszystko i to jest jego problem, ze szuka kobiety ktora na codzien jest powazna, a zaciszu domowym bedzie z nim biegac na lace... stwierdzil, ze jest 'przerazony' moja osobowoscia i pomimo, ze jestem od niego sporo mlodsza, to jestem podobna do niego i jestem zagadka.

Gość gość
nie skreslaj tak od razu, mowil przeciez nie ma czasu... moze akurat teraz nie ma,

Gość gość
dziekuje za wszystkie odpowiedzi

Od kiedy by wysłać smsa potrzeba nam niesamowitej ilości czasu?:D ­ Czyli generalnie: seks był fajny :P Czego więcej chcieć.

Gość gość84
nie rozumiem...było fajnie, w poniedziałek zrobić lipę, nie odebrałaś dwóch połączeń, nas trzecie odpowiedziałaś w sposób oznaczający kompletny brak szacunku, potem się dziwisz, że facet nie odpisał na twoja wiadomość...no ludzie...

Gość gość
oni tak mają,nie wszyscy ale było mi dane umawiać się z 30 latkami, rzadko który stanął na wysokości zadania... powiedział co i jak...lepiej udawać idiotę i nic nie pisać chyba,nie kumam tego no ale...

Gość gość
Zgadzam się z Gościem 84. Moim zdaniem zraziło go twoje zachowanie. Też bym się kiepsko czuła na jego miejscu - jak natręt,tym bardziej, że facet ma złe doświadczenia. Uznał, że go olałaś.

Gość gość
Dlaczego lipe? Wiedzial, ze o tej godzinie spie. Dopiero trzecie polaczenie mnie obudzilo.

Gość gość
Mysle, ze te '5 krokow wstecz', to raczej dzialanie celowe, a nie takie, ktore wyniknelo z przykrych doswiadczen.

Gość gość
Pytanie w jak dokładnie brzmiał twój sms? Jeżeli tak sucho jak napisałaś, to nie zabrzmiało to dobrze.

Gość gość84
koleś widać musi być jasnowidzem, żeby dogodzić tej pannie.

Gość gość
po moim powrocie napisalam mu sms 'hej jak tam'? dopiero wrocilam do domu'. odezwal sie wlasnie rano jak wczesniej juz mowilam. odebralam powiedzialam: spie jeszcze, nie rozumiem co mowisz, rozlaczyl sie, wiec napisalam wlasnie tego sms. domyslam sie, ze moglo to zle zabrzmiec, ale to nie powod zeby nie odpisac na to czy kontynuujemy dalej ta znajomosc.

Gość gość
Jak facet jest tak delikatny, że cofa się 5 kroków wstecz, to pewnie właśnie to zrobił po tym suchym smsie. Widać, że jest mocno przewraźliwiony. Rozumiem jak to mogło z jego punktu widzenia wyglądać, ale powinien dać ci szansę i zrozumieć co się stało. Nie wiem, czy z taką mimozą da się na dłuższą metę normalnie żyć. Przecież on będzie się zamykał w sobie przy najmniejszym problemie.

Gość gość
dziekuje za odpowiedzi

Gość jbiuujihoihiojhiop
dla mnie facet który na początku deklaruje że będzie robił 5 kroków w stecz nie jest ani poważny ani normalny. ja bym go wysmiała. telefon odebrałaś i wystarczy, mógł mówić wyraźniej, albo zadzwonić w lepszym momencie. raczej robi z ciebie idiotke, ale mam nadzieje że się mylę i życze powodzenia. facet który chcę związku nie rzuca od razu takimi deklaracjami strasznie to smierdzi.

Gość gość
Do wrazliwych osob, to on raczej nie nalezy. O kroku wstecz, to mu sie wymknelo, gdy bylismy juz troche podpici.Nie kontrolowal wtedy juz tak bardzo swoich wypowiedzi. Zastanawia mnie czy po prostu mnie olal czy to proba manipulacji z jego strony. No coz, poczekam do konca tygodnia. Nie odezwie sie, to trudno. Nie ma sie czym przejmowac. Dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
zwykly egoman

Gość gość
dziekuje za opinie

Gość gość
wlasnie weszlam na jego konto i patrze, ze je zawiesil. ciekawe

Gość gość
jakie konto?

Gość gość
na portalu na ktorym sie poznalismy