Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zrozpaczona c贸rka

nowotw贸r z艂o艣liwy przewodu pokarmowego

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ludzie przesta艅cie si臋 艂udzi膰, jak s膮 przerzuty do innych narz膮d贸w to na 偶aden cud nie ma co liczy膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
taka jedna go艣ci贸wa,akurat nie jestem z nazwy lekarzemale pomagam ludziom w ich chorobach i dolegliwo艣ciach naturalnymi metodami,wiec mnie nie obrazi艂as,ale ten gosc wyzej jakis ma艂orgarni臋ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna go艣ci贸wa
Ja nie mam ochoty si臋 k艂贸ci膰 tylko pisz臋 o faktach i moich przezyciach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to tak jak ja tez pisze o faktach , swoich i ludzkich przypadkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna go艣ci贸wa
Ci臋偶ko jest pisa膰,gdy wyst臋puje kilku pod jednym pseudonimem

Udost臋pnij ten post

Do autorki. W Gliwicach jest dosyc duza Klinika Onkologii, moze warto tam sprobowac. Osobiscie lekarzy nie znam, takze trudno mi kogos konkretnego polecic. Wiem tylko, ze sporo osob dojezdza tam z roznych terenow Polski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ANTYGO艢CIU ,szybko zmieniasz pseudonimy ,ha,ha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeczytajcie co napisa艂a autorka: "rozsiany proces nowotworowy do w膮troby,p艂uc i w臋z艂贸w ch艂onnych.nowotw贸r z艂o艣liwy przewodu pokarmowego-g艂owy trzustki" jak wy chcecie ratowa膰 tego chorego skoro on ma przerzuty praktycznie wsz臋dzie? wystarczy 偶e nast臋pny przerzut b臋dzie w m贸zgu a efektem tego b臋dzie udar lub 艣mier膰.... ratowa膰 mo偶na kogo艣 kto ma operacyjnego guza bez naciek贸w, przerzut贸w odleg艂ych, bez zaj臋tych w臋z艂贸w ch艂onnych rak przenosi si臋 przez w臋z艂y limfatyczne, sieje nimi kom贸rki rakowe do innych organ贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak pies nie ma co robic to jajka lize tak samo Ty,jszybka zmiana tematu uchroni Ci臋 od g艂upoty,m贸wisz???No nie wiem,tego zwyk艂ym ha ha nie zamaskujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale ratuje sie kazdego chorego,bez wzgledu na na to jaki jest jego stan,nie ma nieuleczalnych chor贸b sa tylko nieuleczalni ludzie,wiec zawsze warto pr贸bowac pom贸c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy eveline argan oil krem
prestancie sie klocic. autorka zapytala o pomoc. i moim zdaniem w stanie, gdzie zaleca sie juz tylko paliatywna opieke (czyli usmierzanie bolu i zapewnienie komfortu, a nie leczenie) warto probowac metod naturalnych, ziol, suplementow, bioenergoterapii. bo co jest do stracenia? nic, a do zyskania 偶ycie. pozdrawiam, jestem my艣lami z Tob膮 i z Twoim ojcem 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy eveline argan oil krem,ale wy w艂asnie mylicie pojecia i dlatego rzadko medycyna naturalna jest w stanie pom贸c a pozniej wy na nia psiaczycie ze nie dzia艂a,podejmuje sie leczenie naturalne wtedy gdy jest jeszcze czas i pora by wr贸cic do zdrowia a nie wtedy gdy medycyna akademicka tak zr贸jnuje zdrowie ze niestety jest juz na wszystko za pozno to wtedy chcecie sie leczyc naturalnie????ogromne pomieszanie z poplataniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znalaz艂am wspania艂y film z historiami os贸b chorych na raka, kt贸rzy stosowali leczenie terapi膮 hipertermii onkologicznej i kt贸rym hipertermia bardzo pomog艂a. Warto obejrze膰, naprawd臋 bardzo wzruszaj膮ce: https://www.youtube.com/watch?v=aNtVjoE_O6k&a mp ;t=156s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znalaz艂am wspania艂y film z historiami os贸b chorych na raka, kt贸rzy stosowali hipertermi臋 onkologiczn膮 i kt贸rym hipertermia bardzo pomog艂a. Warto obejrze膰, naprawd臋 bardzo wzruszaj膮ce: https://www.BialaOnkologia.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
POCZYTAJ " NOWA GERMA艃SKA MEDYCYNA" Zrozum pi臋膰 praw natury i bedziesz zdrowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am problemy z przewodem pokarmowym. Prof. Dariusz Lange z www.dariuszlange.pl wykry艂 nowotw贸r dwunastnicy. Fachowe i ciep艂e podej艣cie profesora s膮 nieocenione.

Udost臋pnij ten post