Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka18mokotow

Matki czy pozwalacie mężom i facetom myć dzieci

Polecane posty

Gość patka18mokotow

Wiecie tyle tej pedofilii teraz, najwiecej przypadkow jest w rodzinach np mąż, kuzyn, siostrzeniec, wujek a nie wsrod obcych. Ja nie pozwalam mojemu myć małej, wole dmuchac na zimne. Poza tym ja to robie lepiej

Gość gość
Co zrobic, pedofilia teraz w modzie wiec sie na nia chetnie poluje jak kiedys na czarownice. Ojciec jak najbardziej myje dzieci. Facet - no raczej nie, bo to poniekad obcy czlowiek i po prostu nie wypada.

Gość gość
pedofilia występuje wśród kobiet również więc niedługo zwierzęta będą musiały czyścić Wam dzieci.

Gość gość
najwięcej pedofilii jest w chorych mediach, robią wam sieczkę z mózgów , ojciec nie może dotknąć dziecka, przytulic czy pocałować bo jest "potencjalnym pedofilem" wszędzie jakieś głupie brzydkie nieszczęśliwe baby których nikt nie chciał węszą podtekst sensualny, matki wykorzystują każdą okazje żeby dokopać byłym mężom przy rozwodach, a sądy szukają sobie łatwej pracy zamiast łapać prawdziwych przestępców, za to nie ma problemu by tolerować inne wynaturzenia i pewnie w niedługiej przyszłości oddać dzieci na wychowywanie pederastom, prze te różowe i tęczowe, człowiek boi się dziecko posadzić na kolanach, żenada i obraza dla instytucji rodzicielskiej....

Gość gość
Mężczyznom "zabrania się" mówić o uczuciach w ogóle i szczególnie do kobiety bo to "niemęskie" a teraz to nawet dziecka nie może przytulić czy jemu powiedzieć, że je kocha bo zaraz lecą oskarżenia. Robicie z mężczyzn maszyny bez uczuć.