Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiecznie mi goraco

W ciazy caly czas sie poce pomocy

Polecane posty

Gość Wiecznie mi goraco

Poprostu jakas masakra, jestem w 31 tygodniu. Spie odkryta przy 21-22 stopniach(tyle mam w sypialni w nocy latem. W dzien chodze w samych gatkach i staniku kilka razy dziennie laze pod prysznic pod lodowata wode, pije tylko z lodowki, czuje sie jakby mi futro normalnie wyroslo. Przytylam tylko 8kg , waze 68 wiec to nie kwestia wagi...to normalne? Wogole na dwor nie wychodze bo leje sie ze mnie strumieniem pot w takich temperaturach kolo 30 stopni. Az sie zaczelam zastanawiac czy moze z tarczyca czegos nie mam. Naprawde to okropne:| maz sie smieje ze jestem jak piecyk goraca ,a najcieplejsze to mam cycki-jak dwa piecyki normalnie. Wy tez tak macie?

Gość Wiecznie mi goraco
Chyba nie pozostaje mi nic innego jak czekac na moment po urodzeniu...bo naprawde to okropnie uciazliwe.

Gość martussiaa
Dokładnie, nie masz się czyms przejmować, ja miałam podobnie, poczytałam otym trochę w internecie na http://blogoslawionystan.pl/ i wszystko było dobrze.

Gość gość
miałam identycznie mimo że również Przytylam mało. 9kg do końca ciąży. wawwjam 68kg przy 175cm a do tego prawie całą moja ciążę było zimno bo urodzilam w marcu. niestety po ciąży to zostało. nie wiem o co chodzi bo też slyszalam od nadmierne pocenie może byś spowodowane po ciąży. ja jak urodzilam to trochę sie te pocenie zmniejszyło ale i tak jest to więcej niż zwykle.

Gość hojko dolko
1 zasada:podczas upalow nie pije sie zimnej wody,bo to powoduje ze organizm traci energie na jej ogrzanie i powoduje ze wiecej sie pocisz 2.zasada.zimny prysznic to samo

Gość Wiecznie mi goraco
Kurcze naprawdę się nie pije zimnej wody? I nie brac prysznica zimnego? Po "letnim" będzie lepiej? Naprawde nie wyrobie....a już widze pogoda na następne dni :O 30,31,33 stopnie, chyba umre.

Gość zielony krolik
ktos wyzej dobrze napisal. Polecam ciepłą herbate, ktora schłodzi organizm od wewnątrz ;)

Gość Wiecznie mi goraco
To nowość....może gorącej pic nie będę ale ciepłą spróbuje:P. Właśnie sobie kawe zbożową zrobiłam z mlekiem ciepłą zobaczymy.

Gość gość
ja bym tez nie radziła pić zbyt zimnej wody bo po pierwsze możesz mieć zaraz chore gardło - mnie to dopadło i po zimnej wodzie też sie o wiele bardziej pociłam. Właściwie już po chwili byłam cała mokra. Też sie mocno poce w ciąży

Gość gość
Ja jestem w 32 tyg i znosze super upaly. Wczoraj caly dzien biegalam po sklepach, w niedzielny upal wypoczywalam nad jeziorem pod drzewkiem i bardzo duzo chodzilam. Wspolczuje wam dziewczyny.

Gość Monika123456
ja mam ten sam problem :/ pocę się jak świnia ;) jestem w 38 tyg. i tez niewyrabiam, ciągle mi gorąco. śpię nago a i tak mi gorąco. w nocy chodzę do łazienki chociaż by przemyć twarz i szyję wodą. na dodatek mieszkam na poddaszu więc w mieszkaniu jest gorąco :/ cały czas wiatrak chodzi i się schładzam. niestety nie mogę sobie pozwolić na to by uwalić się na kanapie i nic nie robić bo mam prawie 3 letnią córę, która musze się zająć... ech... byle do porodu i mam nadzieję, że przejdzie. i jeszcze jestem przerażona szpitalem, tam będzie tak gorąco a okien pewnie nie daczą otworzyć. utopię się we własnym pocie ;)

Gość gość
mam to samo - poce sie niemilosiernie.. jest mi okropnie goraco.. w nocy tez spie nago ale to nie pomaga.. mieszkam na parterze ale jest u mnie mega cieplo.. caly dzien wiatrak chodzi.. jak jest chlodniej i inni narzekaja ze zimno ja wtedy czuje ze zyje - i tak chodze w bluzce bez rekawow bo mi cieplo.. strasznie mi sie rozregulowalo to wszystko.. ale juz niedlugo - rodze ok 13.08..