Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dziewojka

Faceci dopiero po latach pokazuja

Polecane posty

Gość smutna dziewojka

To jacy są naprawdę.. Wczoraj poklocilismy się z narzeczonym- wyszedł na dwór, a po powrocie wparował do łazienki siłą mnie z niej wywlókł i z całej siły rzucił o podłogę!!! Kurva!!! Szkoda,ze dopiero teraz widze jakie to gowno męskie!!! Mam nadzieje,ze są gdzie mężczyźni na poziomie :( P.s. Gość ma 40 lat. Co z tymi facetami?! :(

Gość gość
I sie dałaś ?

Gość smutna dziewojka
No co niby miałam sobie poradzić?! Próbowałam jakoś zapobiec,ale jest silniejszy. Mam strasznego dola. Ślub i dziecko planowaliśmy, a tu takie gowno się zrobiło. Juz sobie nie uloze życia! :(

Gość Jerol z Rzeszowa
ile masz lat?

Gość gość
spoko wieczorem zrobisz mu loda w ramach przeprosin i będzie git :)

Gość Gienia z 10
smutna dziewojka No co niby miałam sobie poradzić?! Próbowałam jakoś zapobiec,ale jest silniejszy. Mam strasznego dola. Ślub i dziecko planowaliśmy, a tu takie gowno się zrobiło. Juz sobie nie uloze życia! smutas.gif --- koniecznie musisz za niego wyjsc :O inaczej umrzesz w samotnosci :D:D:D boszzz:O

Gość smutna dziewojka
35

Gość smutna dziewojka
Gienia..oczywiscie nie muszę za niego wychodzić. Napisałam tu,bo mam mega dola w związku z ta sytuacja! Czuje się upodlona! Nie rozumiem jak tak można się zachować??!!! Ludzkie morale spada w dół :(

Gość smutna dziewojka
Akochan - tak wypadałoby zrobić! P**********ic mu tak,żeby więcej nie miał takich dennych zapędów! Ja nie akceptuje przemocy!! No i 1,5 roku poszło w p..zdu! :(

Dobrze ze teraz a nie po slubie mialas szczescie ze zobaczylas jaki to niekulturalny cham i plebs

Gość smutna dziewojka
Akochan- dokładnie.. Tyle w tym szczęścia. Jeszcze nie tak dawno gnebil mnie ,żeby jak najszybciej ślub i dziecko!!! 40 letni pieprzony niedojrzałe stworzonko!!!

Gość gość
A czego ty się spodziewałaś po jakimś 40latku? Wartościowy w tym wieku już dawno ma rodzinę i dzieci!!! Masz już 35 lat, ciężko Ci będzie znaleźć kogoś porządnego. Przykre ale prawdziwe. Najlepsi 40latkowie są już dawno zajęci.

Gość smutna dziewojka
Wolę być sama niż z takim bezmózgim gnojem! Pisze tu,bo nie mam nawet komu się wyżalić,bo wstyd!! Na takie oto gowno jak się okazało poświęciłam swój bezcenny czas..ktorego nikt mi nie odda. O życie!!! :( Może czas zmienić orientacje i związać się z Kobietą.

Nie da sie zmienic orientacji. Lepiej samemu niz z byle kim przynajmniej masz spokoj

Gość wesoły woj
"A czego ty się spodziewałaś po jakimś 40latku? Wartościowy w tym wieku już dawno ma rodzinę i dzieci!!!" bezwartościowy też napisz coś o tym dziewojko

Gość smutna dziewojka
Akochan- B.mądry z Ciebie człowiek :) Dziękuję za podniesienie na duchu :)

Gość smutna dziewojka
Wesoły woj,ale co mam napisac?

Gość gość
O losie;| współczuję Ci dziewojo! Ale nie ma co płakać już nad rozlanym mlekiem. Ważne jest to, że poznałaś jego prawdziwe ja ale najważniejsze, że nie próbujesz go tłumaczyć i wybaczać jak te pożal się Boże ofiary przemocy. Masz silny charakter, poradzisz sobie i znajdziesz porządnego faceta:) a skoro Ci koło 40 są już zajęci to poszukaj młodszego;););) Trzymam kciuki

Gość wesoły woj
napisz dziewojko jak traktuje swoją rodzinę i swoje dzieci i czemu myślałaś, że Ciebie potraktuje inaczej?

Gość gość
Młodsi to jeszcze gorzej, bo traktują cię jak naukę seksu, por ucha cię i zostawi, wejdź na forum po 30tce, co drugi temat to jakiś 20letni koniobijca szukający kobiety 30+ do seksu.

Gość gość
Współczuję...dobrze że teraz to wyszlo a nie dopiero po slubie...kopnij go w d***pe i tyle. niech wie co stracił:))

Gość gość
Ale kto mnie teraz bedzie chcial jak ja juz tyle nocy z nim spalam

Gość smutna dziewojka
Wesoły woj- on swoja rodzinę traktuje B.dobrze. Mnie też traktował idealnie przez cały związek. Kochał co pokazywał czynami.nosil na rekach- ideał :/ Nigdy w życiu nie spodziewałam,ze kiedykolwiek coś takiego zrobi!!! Ze w ogóle jest w stanie tak się zachować :( To nie jest typ cwaniaka,ani gbura. No,ale wyszło to jaki jest naprawdę. Cieszę się,ze teraz,a nie jakbym była po slubie i ciąży!!! O zgrozo!!! Kolejny kop w d.! Cóż życie uczy..

Gość gość
Ale w pore! właśnie co by sie stalo gdybys byla w ciazy albo gdybyscie mieli juz dziecko??? Z nim postapilby tak samo?

Gość gość
Wybralas agresywnego faceta a teraz gadasz bzdury jakies