Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie którzy palą papierosy i piją alkohol mają słabą osobowość

Polecane posty

Gość gość

Tak zauwazylam, czesto to są pozory silnej osoby a naprawde ulegają nalogowi. Ja kiedys palilam i bardzo szybko przestalam, w ogole nie odczuwalam ze czegos mi brakuje, po prostu przestalam, ciagneelo mnie kilka tygodni czasami i tyle. Alkohol lubie ale mogloby go nie byc, umiem sie bawic bez piwa/wina/wodki. Jak ktos ma charakter to go zaden kryzys nie złamie. Takiego faceta/kobiety szukajcie a nie słabeuszy

Gość gość
co prawda to prawda kazdy nalog jest oznaka slabeuszy:D

Gość przyjazn nie istnieje
Baco, z duchem czasu trza isc, z pradem - tlumaczyl przewodniczacy gminnego osrodka PZPR z pradem to ino gowno plynie, a pod prad ino slachetno rybo..

"Alkohol lubie" czyli też jesteś słabeuszem, i bądź konsekwentna bo teksty w stylu "ale mogloby go nie byc" to zwykłe pitolenie.

Gość gość
Dokładnie. Alkohol to używka, ani nie ma to witamin, białka zadnej warotsci odzywczej, niszczy żolądek, przełyk, wątrobe i mozg, otumania wiec po co pijesz go CZASAMI ?

Dziewczyna pije go czasami po to, by być czasami otumaniona :P Może i tacy ludzie mają słabą osobowość, co nie oznacza, że nie wolno nam się z nimi wiązać. Tym ludziom należy pomagać, wspierać ich, a nie od nich uciekać. Ja bym nie potrafiła zostawić takiego człowieka.