Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez bielizny

Polecane posty

tak nie ma co ryzykowac mozna spowodowac krakse na drodze :classic_cool: Jakbym chiała by facet widział że nie mam majtek zapewne znalazłabym spośób by widział jak je sciągam :P

v34 - nie wiem jak wyglądasz ale zakładam że w nicku jest wiek, więc nie miałby nic przeciwko aby zauważyć ...ale jeżeli chodzi o koleżankę wolałbym aby tego nie próbowała :)

tzn ze panie po 40tce nie moga miec seksownych cycków?:P Jak ja to przezyje?!!1😭

hahaha a kto tu mówi o 40stkach :P wspomniałem o pani w moim wieku ...no tak sorry nie każdy wie że mam dużo po 50 :)

...skądś to znam, i te wynalazki typu pushup :P ....ale inne noszą aby piersi nie szukać w okolicach pasa ...bez obrazy dla wszystkich pań

...rozumiem, że czas i grawitacja robią swoje bez względu na rozmiar, to naturalne więc dziękujmy wynalazcy stanika :)

apropo staników, a dokładnie tych od opalaczy, ostatnio kupowałem strój kąpielowy i tak mnie naszło, że zawsze podobały mi się na plażach "miekkie" staniki i to w zasadzie bez względu na rozmiar ...tymczasem w sprzedaży jest cała masa ze sztywnymi miseczkami z dołączonymi poduszkami :) ...drogie panie to jawne oszustwo :)

a dopiero dziękowałeś ze ktos je wymyslił :classic_cool:

Gość Pewien znany ktoś
Cycki ?? Cycki ?? Gdzie ? Kto pokazuje ? :D

Gość Pewien znany ktoś
eS_eMu, Twoich nie chcę 🖐️ Se stanę przed lustrem i swoje obczaję :classic_cool:

musze przyznac ze kiedy V34 jest zamieszana w temat o cyckach to mi robi sie jeszcze bardziej cieplo niz zazwyczaj zawsze jak ją sobie wyobrazalem, to ze slicznymi cyckami co lataja na lewo i prawo i teraz znowu to samo mam

jzb no przeciez mówie że pod pachy :classic_cool: Pewien znany :classic_cool: Ty jak zwykle wywąchasz temat :D:D🖐️

Gość Pewien znany ktoś
Vii, przecież wiesz, że gdzie cycki i połyk, to tam ja :D

Mat ciekawe jak tam czas wzgledem sześciopaku?:P Tak Pewien ;) masz wyjątkowy gust:D

jzb jak kiedys wstawiłam tu fote to przez pół roku miałam pseudofanów🖐️ zadyszałbyś się :D

Gość Pewien znany ktoś
v34 jzb jak kiedys wstawiłam tu fote to przez pół roku miałam pseudofanówlapka.gif zadyszałbyś się smiech.gif Eeeee tam, ja marszczyłem pod nie i nawet się nie zasapałem ;P

Pewien taki z ciebie krótkodystansowiec?:D:D

v34 - wielkich zmian z czasem nie ma, sześciopaka nigdy nie miałem, więc i zmiany nie wielkie, na lustrzycę w każdym razie jeszcze nie cierpię .... wiesz u panów często brzusio rośnie wraz z cyckami :)

Gość Pewien znany ktoś
Krótkodystansowiec ale wielokrotny :classic_cool: Po 10 razie mogię długo ;)

wracajac do tematu, chodzenie bez stanika to sama przyjemność:) przynajmniej dla mnie :P

Gość gość
Vii te ktore masz w profilu to jaki rozmiar?75A?